2021-12-10 366 瀏覽
叻叻男朋友早個幾月前book枱🥰,慶祝拍拖紀念日😝❤️,有得大飽口福!😋😋💕餐前麵包好鬆脆👍🏻.蘑菇湯超濃蘑菇味🥺🥺,好creamy,係用烘過嘅蘑菇煮,所以更加香😋,一啖接一啖停唔到口😛.重頭戲carbonara😝!未嚟之前男朋友已經有話過呢間嘅carbonara好食,係必點!一食落口,係超濃蛋汁同芝士味😍,絕對係我食過最濃最好食嘅carbonara🥺,手工意粉口感彈牙,啲煙肉粒食落似乳豬肉嘅味🤣,果然好出色好好食🥰!.牛肉份量好驚人🤣!肉質夠淋,而且意粉充分吸收牛肉汁精華😋😋,個汁夠杰同掛麵,寬麵嘅口感都好彈牙😍.呢間餐廳所有甜品都配有Gelato雪糕👍🏻,我哋揀咗柑柚味,酸酸甜甜好好食🥰,焦糖燉蛋嘅蛋味重,又夠滑,讚😍!.成餐飯每一道菜都好滿足,而且服務又好,絕對值得去一試!

餐前包

餐前麵包好鬆脆👍🏻
Roasted Mixed Mushroom Soup

Handmade  Tagliolini  Carbonara

Fettuccine  with  Beef  Ragu

Creme  Brulee

成餐飯每一道菜都好滿足,而且服務又好,絕對值得去一試!
2021-12-06
餐前包
Roasted Mixed Mushroom Soup
Fettuccine  with  Beef  Ragu
Creme  Brulee
  • Handmade Tagliolini Carbonara
  • Mushroom Soup