2020-12-30 445 瀏覽
超過一年冇飛日本 自然好想尋找日系的感覺Between開店後就成為我嘅bucket list之一去之前比一個溫馨提示大家 如果有時間的話最好預早點去等開門 因為之後一定會排長龍 而且早去可以揀到露台位置坐就最好一入到去你會有一種好和暖嘅感覺 木造地板和白色家具配襯落地玻璃感覺好開陽舒服 好有空間感坐低後點餐 首先叫咗一杯凍朱古力 一份流心蛋三文治(sando)同一份士多啤梨三文治 杯凍朱古力比較淡 真係要溝埋旁邊啲朱古力醬落去先覺得好味 流心蛋三文治口感非常濃郁 好有蛋味 而且做得好軟綿 食落之後你會好想繼續追食 士多啤梨三文治賣相非常討好 有沙律醬但係食落唔會覺得膩之後再叫個蘑菇意粉 上枱時已經聞到陣好香嘅鰹魚乾味 佢用上日式醬油去炒 非常入味 再加上一隻日本溫泉蛋 口感十足 然後再叫多杯芝麻椰子奶 同樣非常香口以後真係要靠佢去滿足尋找日系的感覺😂
超過一年冇飛日本 自然好想尋找日系的感覺
Between開店後就成為我嘅bucket list之一