2024-04-02 140 瀏覽
嗰日去金鐘做完少少嘢有啲肚餓,又唔想食貴餐廳,即刻諗起Shake Shack 嘅漢堡包🍔,嗱嗱臨沖去餐廳搵位先~太古廣場嘅Shake Shack都有唔少嘅座位,搵個位坐低之後就網上落單,等佢通知我先出去拎個餐,可以好好俾自己坐低休息吓先😛嗰日自己叫咗一個box set,只要$111就有一個漢堡,一個小食同一杯嘢飲,仲要送埋一杯雪糕添,應該係入面最抵食嘅食法😋,叫左個shack burger同薯條🍟,再將薯條點落啲雪糕度食,唔知有冇人同我一樣都鍾意呢一個食法呢?🤣作為一個漢堡包愛好者🍔,Shake Shack不嬲都係我心目中唔錯嘅漢堡包,佢亦都絕對係金鐘簡單食飯嘅一個好選擇👍🏻