2016-04-13 496 瀏覽
同男朋友睇完戲,心郁郁想食burger,第一時間就諗起burgeroom去到餐廳時候尚早,等都唔洗等就有位嚕 係收銀處點完菜,就比個號碼牌你到時上菜。飲品就此上了最近大熱既apple cider,有4.5%酒精同鮮楂kiwi juice粗薯條係原隻薯仔切出來架,一d加工都冇粗粗既薯條炸完一d都唔油冧冧,仲一直keep住好脆。點一點茄汁,咬一口。d煙慢慢飄出來,仲好香既薯仔味好食過出面餐廳個d 男朋友上次來既時候都想食呢個鵝肝炸鱈魚柳漢堡,但有其他既選擇就冇試。今次食反啦呢個包都有得揀單定雙鵝肝,我地揀左單鵝肝。下面2件炸鱈魚柳被片芝士蓋著。個底仲有d新鮮菜同蕃茄,減反小小罪惡感🙈😂 由於個包好厚,好難一口可以咬哂咁多層,一開豆只能小小,小小咁咁咬☺️ 味到好豐富,香口油油的鵝肝佔滿口腔後,鱈魚香慢慢在口裡浮出來。外皮炸得很脆,卻不油膩,吃到最後一口仍然味道十足特量芝士牛肉漢堡。如圖所見,芝士的份量十足,兩邊是一樣的下面個層既牛肉扒夾雜些洋蔥碎,令肉味更香口唯一美中不足是今次牛肉扒煎得有點乾,但整體我都好喜歡。當然會再來
去到餐廳時候尚早,等都唔洗等就有位嚕

係收銀處點完菜,就比個號碼牌你到時上菜。飲品就此上了
粗薯條
粗薯條係原隻薯仔切出來架,一d加工都冇
好食過出面餐廳個d
鵝肝鱈魚柳漢堡
特量芝士牛肉漢堡
特量芝士牛肉漢堡。如圖所見,芝士的份量十足,兩邊是一樣的
下面個層既牛肉扒夾雜些洋蔥碎,令肉味更香口
2016-04-12
粗薯條