2023-10-14 310 瀏覽
好耐無見😅去完個長旅行。。返到黎又唔太舒服。。一直都無放過想添。。之後會努力哦架啦😏返到黎緊係去我成日去嘅ᑕOᖴᖴEE SᕼOᑭ飲佢今次限定嘅夏日ᑕOᖴᖴEE啦😏怕酸嘅我都走去試試佢主力嘅ᖇᗩSᑭᗷEᖇᖇY。。因為次次都畀到驚喜我👍🏼👍🏼黎到個外貌超靚仔。。仲要閃閃嘅。。閃閃加埋粉紅色超級靚。。飲落去係唔酸嘅。。因為加左佢地獨有嘅ᑎᑌTTY ESᑭᖇESSO。。2種口味完全ᗰᗩTᑕᕼ左。。將酸嘅味令到佢冇咁酸。。但帶點酸酸地。。你夏天飲呢杯嘢會令到好開胃👍🏼👍🏼今次我仲叫左佢新推出嘅法式無花果橙香杏仁撻。。我本身好鍾意食無花果。。一見到都忍唔住叫嚟食。。佢嘅清清地嘅味道。。令到呢個甜品好清新。。好健康嘅感覺😋😋杯ᗷᒪIᑎGSᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ去到17號就無架啦。。大家快啲把握機會💪🏼..🌭ᗷᒪᑌE SᗯIᗰᗰEᖇ ᑕᖇᗩᗷ EGG SᗩᒪᗰOᑎ ᖇOE Sᗩᒪᗩᗪ SᗩᑎᗪᗯIᑕᕼ ᗯITᕼ ᗷᗩᒪSᗩᗰIᑕ ᐯIᑎEGᗩᖇ Sᗩᒪᗩᖴ🍰ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴIG TᗩᖇT☕️ᗷᒪIᑎGᔕᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ..📍 Gwee Coffee & More (上環)上環太平山街1號地舖..@
好耐無見😅
去完個長旅行。。返到黎又唔太舒服。。
一直都無放過想添。。之後會努力哦架啦😏
怕酸嘅我都走去試試佢主力嘅ᖇᗩSᑭᗷEᖇᖇY。。
因為次次都畀到驚喜我👍🏼👍🏼
黎到個外貌超靚仔。。仲要閃閃嘅。。
閃閃加埋粉紅色超級靚。。
2種口味完全ᗰᗩTᑕᕼ左。。將酸嘅味令到佢冇咁酸。。
但帶點酸酸地。。你夏天飲呢杯嘢會令到好開胃👍🏼👍🏼
今次我仲叫左佢新推出嘅法式無花果橙香杏仁撻。。
我本身好鍾意食無花果。。一見到都忍唔住叫嚟食。。
佢嘅清清地嘅味道。。令到呢個甜品好清新。。好健康嘅感覺😋😋
杯ᗷᒪIᑎGSᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ去到17號就無架啦。。
大家快啲把握機會💪🏼
🍰ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴIG TᗩᖇT
☕️ᗷᒪIᑎGᔕᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ
📍 Gwee Coffee & More (上環)
上環太平山街1號地舖
@gwee852
@tsukimi.bakery
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#gwee#gwee852#tsukimibakery#centralfood#sheungwanfood#creammocha#上環cafe#中環美食#上環美食
☕️ᗷᒪIᑎGᔕᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ
🌭ᗷᒪᑌE SᗯIᗰᗰEᖇ ᑕᖇᗩᗷ EGG SᗩᒪᗰOᑎ ᖇOE Sᗩᒪᗩᗪ SᗩᑎᗪᗯIᑕᕼ ᗯITᕼ ᗷᗩᒪSᗩᗰIᑕ ᐯIᑎEGᗩᖇ Sᗩᒪᗩᖴ 🍰ᖴᖇEᑎᑕᕼ ᖴIG TᗩᖇT ☕️ᗷᒪIᑎGᔕᗷEᖇᖇY ᗰOᑕᕼᗩ