餐廳: 金記冰室 (都會駅)
資訊:

2024-03-12 96 瀏覽
Pathetic experience!職員態度惡劣!食物味道差!Blacklist 以後唔會幫襯!職員態度好有問題,叫極唔應!仲成日擺烏龍,送錯食物!涼瓜炆牛肉,涼瓜好硬!有牙週病嘅一定唔可以吃,牛肉得嗰薄薄幾片,鹹到上天花板,好難食!霸王雞,雞肉嚡口又老,我都咬唔開,雞肉冇雞味又唔夠薑蔥霸王味!冇料扮四條!魚香茄子魚柳煲,茄子硬個鐵!魚柳冇魚味!個汁好鹹但係唔夠香!pathetic!新鮮菠蘿咕嚕肉,既然菠蘿行頭,咕嚕肉行次,應該菠蘿多個咕嚕肉先至啱,但菠蘿得嗰兩三粒,真係冇邏輯; 咕嚕肉好硬,我咬唔到,又酸到上天花板,好難食!
Pathetic experience!

職員態度惡劣!食物味道差!
Blacklist 以後唔會幫襯!

職員態度好有問題,叫極唔應!仲成日擺烏龍,送錯食物!