2020-07-12 2977 瀏覽
之前見到Ping Pong rating幾好,有d興趣去。最後約左班朋友去。Ping Pong外有兵乓兩隻大字,開門後要經一條長樓梯行落去一個大既basement。暗紅色既bar,仲有d比較explicit 18+既相/藝術品作為裝潢一部分,係幾shock,因為本身無預計。同行友人一直提及個設計,話無法唔留意個vagina藝術品😂 cocktail係可返叫既,叫左London Gin. 另外叫左個African chicken rice, d飯好有咬口,幼長身,個chicken有風味,小小燒焦感覺,又係好有驚喜。值得黎~!好feel。had an enjoyable night.