2023-12-26 35 瀏覽
今次我哋嚟到中環SOHO區嘅酒吧 Holy Eats,酒吧位於SOHO區嘅斜路上面,霓虹燈招牌好搶眼,一入到去坐低就覺得vibe好好正,好有放咗工之後要chill爆佢嘅感覺🤣叫咗個牛油果沙律,沙律醬入面食到牛油果嘅味道,應該係將牛油果整加落去醬汁入面,感覺非常健康,菜亦都好新鮮。食完咁健康嘅嘢,當然要叫下炸嘢啦,叫咗炸雞同埋fish and chips,兩樣嘢都炸到好香脆,攞嚟送酒一流,而且份量亦都唔少。炸雞好脆好邪惡✨最後再加多個牛肉taco,已經唔係好食得落,但係Taco調味啱啱好,又香又有口感,最後都係食晒🤣今日試咗佢哋嘅罐裝Cocktail,酒精around都係4至5%,飲得出有啲酒味但又唔會好濃,比較似係fruity嘅softdrinks,啱晒唔係太飲到酒嘅女仔❤我地叫左一個係lime一個係citrus flavour 正🙈