2023-04-16 326 views
燒韮菜原來咁好食真係估唔到呢又抵食正😄可以辣或唔辣都得我就食唔辣燒冬菇,原條茄子都正,入味得來香甜不過我最愛都係韮菜落左單一陣就燒好盒仔裝住用埋八達通俾錢正呀一流
燒韮菜原來咁好食

真係估唔到呢
又抵食
正😄

可以辣或唔辣都得
我就食唔辣

燒冬菇,原條茄子都正,入味得來香甜

不過我最愛都係韮菜

落左單一陣就燒好
盒仔裝住
用埋八達通俾錢正呀
一流

2023-04-15
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
2021-07-24 671 views
平靚正宵夜推介😋去左呢到買串燒外賣叫左韭菜貢丸墨魚丸沙律丸同牛肉豬肉串好味到影唔切相😹沙律丸有驚喜 好好味 咬開入面有汁好正肉串落左孜然粉啱啱好會再encore 😋

平靚正宵夜推介😋
去左呢到買串燒外賣
叫左韭菜貢丸墨魚丸沙律丸同牛肉豬肉串
好味到影唔切相😹
沙律丸有驚喜 好好味 咬開入面有汁好正
肉串落左孜然粉啱啱好
會再encore 😋
2019-12-13 879 views
話說我個日係染完頭髮之後 想去幫襯下旺角嗰啲黃色小店 點知已經閂晒 咁我唯有一路行一路搵 之後想食摩芽雞蛋仔 但係又閂咗 係我絕望之際 我見到呢間鋪頭前面有人等緊 我一search 小黃店黎既💛我就去咗買一個腸粉完全冇令我失望😍😍😍·腸粉 $10我本身唔諗住影相架 因為我要趕車返屋企 點知食左一條仔 超滑 超好味 而且佢個麻醬好smooth好幼細😍😍推薦啊🥰·#rbyeat #rby太子 #rby小黃店·📍太子砵蘭街408S號華益大廈地舖
腸粉 $10
#rbyeat #rby太子 #rby小黃店
📍太子砵蘭街408S號華益大廈地舖
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$20 (Last Night Supper)
2014-11-21 1307 views
據上次食過去地既腸粉和魚蛋後.今次特意來食佢既BBQ,因老板話呢樣係鎮店美食.誠意推介. 醬油燒雞比$18:自此食過之後,我連續幾晚幫親左第三隻.味道做到外脆內嫩,份量剛剛好. 不過順提要有耐性先有好嘢食.因係即叫即燒. 雞軟骨,勁有水準,唔知點解去比其他鋪頭大粒,好有口感. 燒韮菜和雞比菇:我叫個老世加d辣粉試下,果然提升鮮味......好味道. 牛舌:就見人地食,佢就話調味得唔錨.
雞軟骨,勁有水準,唔知點解去比其他鋪頭大粒,好有口感.
牛舌:就見人地食,佢就話調味得唔錨.
牛舌_雞軟骨
雞比
雞翼
韮菜雞比菇

2014-11-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
雞比
雞翼
韮菜雞比菇
2014-11-13 581 views
魚蛋:比出面d魚蛋檔更有魚蛋味,應該喺d好貨,加上問過個老板,d咖哩和辣味係自己特別配制,認真制作。腸粉:係直得推介既小食,d質地同深水埗既老字號檔口比較,它的囗感和滑度,一d都唔輸蝕,加上醬料芝麻,一試難忘。Good

燒賣
咖喱魚蛋
魚皮餃
2014-11-19
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
咖喱魚蛋
魚皮餃