2020-04-21 591 views
食物保持一貫水準👍,楼面態度親切無西面😆原本套餐食嘢要收錢,因為楼面係新手唔識加$,部長話算之前冇同顧客~呢層真係扺讚🖐☝️盲摸摸比我揾到間好好食既黄店 ~門口仲有手足義賣物品,可惜 當去到巳太夜收左檔😭揾日要早D去懲罰下先到得最重要 新舖環境舒適~當日 疫情盗關係 需要搭枱,見到對面@情侶堂食完仲要外賣打包,服務員忍5住講笑話頂不佢地唔順又食又拎,佢地話好好 味,買埋明天午餐😆😁🤭🤭下次再嚟*仲有門口好易認黃 黃撳撳Ga🤭
食物保持一貫水準👍,
楼面態度親切無西面😆
原本套餐食嘢要收錢,因為楼面係新手
唔識加$,部長話算之前冇同顧客~
呢層真係扺讚

🖐☝️

盲摸摸比我揾到間好好食既黄店 ~

最重要 新舖環境舒適~
下次再嚟

*仲有門口好易認黃 黃撳撳Ga🤭

咖哩什菜意粉
2020-04-12
$52 (Last Night Supper)
咖哩什菜意粉
2020-04-04 1008 views
逛完黃金專登過去買番屋企嘆. 點左個京都骨跟例湯(居家抗疫期間仲主動比折我). 差唔多30分鐘後先打開食個京都骨都冇濕立立,依然好酥香. 然後再歎個西洋菜湯,竟然仲係熱辣辣,絕對係飲過最有質素嘅例湯之一. 有機會一定再試其他菜式
Other Info. : #店員收銀同個疑似老闆都好有禮貌 #好開心講一次走餐具就得 #太多經驗要重要嘅野講三次 =)
2020-04-03
TakeAway
  • 京都骨
  • 例湯
2020-04-01 762 views
叫左蕃茄牛肉湯通粉$38 好足料既蔬菜大大條既紅羅白湯都幾濃味牛肉都OK配上火腿奄烈竟然細到甘我第一次食到甘細個,仲要好薄既奄烈好似一隻雞蛋既份量,加幾條火腿牛油方包我就加錢,轉左多士,麻麻地,無乜牛油香味另外,店員都幾有禮貌
2020-03-31 560 views
疫情期間試試新味道,買三個外賣回家食。新鋪裝修門口特別,有個黃色大拱門,待應大哥有善,外賣味道好,份量夠,價錢合理!路過可幫襯北河街生隆餅店咕嚕肉、四季豆炒豬頸肉、西蘭花炒鮮魷
疫情期間試試新味道,買三個外賣回家食。

路過可幫襯北河街生隆餅店
咕嚕肉、四季豆炒豬頸肉、西蘭花炒鮮魷
2020-03-31
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)