2011-04-12 14 views
魚生款式多既新鮮,Tempura亦有水準,燒炸照物,尤其是芝士年榚(正),壽司,手卷,軍艦,樣樣齊,賣相亦好講究,以$180既優惠價兩小時任食,本人覺得超值,值得一贊.
2011-04-11
  • 希靈魚刺身
  • 芝士年榚
  • 照燒牛舌
2011-04-09 7 views
魚生好新鮮, 賣相好講究, 細心, 唔錯! 燒物, tempura 好有水準 飲品任叫, 不過唔好叫飲品, 飲湯啦 ! 最欣賞個三文魚頭湯, 味濃, 放到你面前是熱呼呼的, 好過好多壽司店, 一定要 order 可惜當晚沒有蟹粥和清酒煮花螺........ my favorite.... 座位舒適 服務員態度直得讚賞, 衣家好少有, 下次去派下咭片先
魚生好新鮮, 賣相好講究, 細心, 唔錯!
燒物, tempura 好有水準
飲品任叫, 不過唔好叫飲品, 飲湯啦 !
座位舒適
服務員態度直得讚賞, 衣家好少有, 下次去派下咭片先

2011-04-08
$180+ (Dinner)
2011-04-07 4 views
坐低先發現又係果d十幾張不同紙要自己tick既, 其實只係每種食物(魚生, 同樣既魚生做壽司 etc)大約7-8款...一叫已經話有d今日冇供應 (又唔見入黎前講聲, 或可以收平d?), 食物水準可以話幾差, 絶對係唔合格既quality, 亦重覆地漏好多次單, 令我覺得佢地係特登搏你唔記得, 叫左半個鐘後部份唔見影(今晚只係大約7-8成滿座), waiter只識話幫你睇睇, 最後吹到一個鐘後等到好火兼埋單時同個經理投訢先比番d燒雞翼( 係一坐就已經入單), 仲要係比左另一隻我冇order既燒雞翼..埋單2個人差唔多400紋.....話係任食, 但比平時食日本野其實食少好多(因為好多野你係唔會叫)我第一次寫review, 希望大家驚惕

我第一次寫review, 希望大家驚惕
2011-04-01
$200 (Dinner)
最近發現了一間新開日本放題!佐敦,白加士街五十九號地下e個鋪位已經轉手過好多次,今次開左間日本料理放題專門店,所以專登約左兩個朋友去試下佢哋d水準。而家做緊新張期$180優惠價!限時食兩小時!最近日本地震產生的海嘯影響了整個日本,核子發電廠爆炸產生的輻射更加影響了很多日本的食物包括了魚生!我食完今次之後唔知幾時再有日本優質好魚生食到囉!這次幫襯,以刺身的選擇都算得多,總共有十九種,有吞拿魚刺身,油甘魚刺身,魚刺身,八爪魚刺身,赤貝刺身,希靈魚刺身,醋青魚刺身,魷魚刺身,北寄貝刺身,翡翠螺刺身,青口刺身,海蝦刺身,馬刀貝刺身,玻璃蝦刺身,賴尿蝦刺身,甘蝦刺身,鰹魚刺身,三文魚刺身,鮑魚片刺身。都算新鮮架!招呼我哋嘅經理好親切有禮貌!我哋食左三文魚軍艦,蟹籽軍艦,吞拿魚軍艦,芝士蟹籽軍艦,油甘魚軍艦,龍蝦沙律軍艦。火灸吞拿魚壽司,火灸海蝦壽司,火灸三文魚壽司,火灸油甘魚壽司,火灸魚壽司,火灸玻璃蝦壽司。軟殼蟹手卷南蠻沙律,溫室番茄沙律蒜片牛柳粒,金菇牛肉卷,牛肉生薑燒,照燒牛扒芝士年糕,豬肉芝士雞翼串燒帆立貝可惜我最喜歡嘅雪糕就完全欠奉啦!希望下次幫襯會有雪糕啦!
刺身
最近發現了一間新開日本放題

而家做緊新張期$180優惠價!限時食兩小時!

我食完今次之後唔知幾時再有日本優質好魚生食到囉!

都算新鮮架!招呼我哋嘅經理好親切有禮貌!

軟殼蟹手卷
南蠻沙律,溫室番茄沙律
蒜片牛柳粒,金菇牛肉卷,牛肉生薑燒,照燒牛扒
芝士年糕,豬肉芝士雞翼
串燒帆立貝

可惜我最喜歡嘅雪糕就完全欠奉啦!
希望下次幫襯會有雪糕啦!
蒜片牛柳粒,金菇牛肉卷,照燒牛扒
豬肉芝士雞翼
2011-03-26
$180 (Dinner)
刺身
蒜片牛柳粒,金菇牛肉卷,照燒牛扒