2018-10-17 82 views
今日幾個朋友新蒲崗搵野食,試左食間新野,叫左椰子雞煲,用新鮮椰子,好清潤好味道,雞都幾滑!食到咁上下加配料打邊爐,同叫左串燒,燒茄子勁大條,燒海鮮好正,值得推介!見人地格離台叫麻辣雞煲,好香好吸引,我下次要試下!
2018-10-16
$200 (Dinner)
2018-10-14 96 views
今日同同事farewell..朋友介紹去左呢間新開既燒烤專門店度試下!!我地大約9個人叫左一個藥膳雞煲同埋一個麻辣雞煲..兩個都唔錯..我個人比較鐘意藥膳果個..因為食完雞打邊爐個湯越煲越甜好好飲除左雞煲我地仲叫左好多串燒...例如牛舌 茄子 菠蘿 粟米 雞翼 燒蠔 燒扇貝仲有好多好多當中燒茄子同埋燒既海鮮都覺得值得推介既!因為佢啲海鮮好鮮甜好新鮮!下次會再去老闆服務好好由於放工太肚餓所以食到7788先記得影相
好好飲

當中燒茄子同埋燒既海鮮都覺得值得推介既!
因為佢啲海鮮好鮮甜好新鮮!
下次會再去
老闆服務好好