2024-08-04 961 views
當初知道佢要執笠定係唔再做?真係嚇到個心離一離,好在後尾收到佢係搬舖嘅消息,先至定返啲,作為香港人真係好鍾意食魚蛋燒賣。🙌🏻以前喺觀塘返工嘅時候,佢真係我嘅早餐靈魂之處,就算跳隊要排幾耐都會食!🙌🏻真係超級超級鍾意呀!超級推薦當然就係燒賣啦(魚肉豬肉都好食)🙌🏻所以如果佢開觀塘都真係要食我自己如果嗌腸粉加燒賣嘅話,都會叫佢齊醬佢橙色個辣椒醬都係世一,好有香港味道
當初知道佢要執笠定係唔再做?
🙌🏻
真係超級超級鍾意呀!
超級推薦當然就係燒賣啦(魚肉豬肉都好食)
所以如果佢開觀塘都真係要食
我自己如果嗌腸粉加燒賣嘅話,都會叫佢齊醬
佢橙色個辣椒醬都係世一,好有香港味道
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2024-06-27 1055 views
位於觀塘的駿運士多是網上人氣燒賣店 , 它的燒賣被譽為觀塘最強燒賣, 是早餐小食格局 , 因為燒賣關注組而變成大熱的小店 , 除了燒賣外 , 還有牛肉球 , 腸粉及其他點心輕食 ......店內最大特色就是用一個超大的蒸爐來蒸住燒賣 , 可以自行選擇添加辣椒油或豉油 , 這兩種醬汁的味道是很夠很濃厚 , 是一款比較正路的醬汁 ......燒賣皮薄 , 煙軔 , 彈牙 , 淡淡魚肉味的味道口感都剛剛好
是早餐小食格局 , 因為燒賣關注組而變成大熱的小店 ,

店內最大特色就是用一個超大的蒸爐來蒸住燒賣 ,
2024-06-24
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Breakfast
2024-05-21 994 views
以前去過舊店兩次都話賣晒,今日終於買到~宜家新店位置更近巴士站同amp ,更方便。10蚊8粒魚肉燒賣,十分抵食。燒賣口感都算結實,唔會軟淋淋成嚿粉,但係冇乜味道,好靠嗰鼓油同辣油。
以前去過舊店兩次都話賣晒,今日終於買到~
宜家新店位置更近巴士站同amp ,更方便。