2012-08-26
book位嘅時候話星期五六日嘅預約已經full晒,心諗唔通又係團購騙案?無奈之下只好book星期二8:30食之前睇見咁多食評話好差,都叫班fd去之前做好心理準備點知去到嘅情況同其他人口中嘅劣評都相差幾遠book位時已經奇奇怪怪,我一個鐘之內打左去四次,佢每次都好聲好氣咁幫我查時段早到左15分鐘都立即有位坐,時間照樣由8:30~11:00,坐位唔迫,最重要係座位下面有地方比你放袋選擇方面不過不失,係唔叫多但樣樣都有D,有魚有牛有豬有雞有波蘿有串燒有粟米有菜有蜆等等,全部食過晒都差唔多飽唔係話幾好味,但又唔會唔好食,調味唔係好夠不過枱面有唔少調味料(七味粉胡椒芥末鹽海鹽等),自己調味都ok,不過幾考食家功夫服務方面,之前聽聞得熱水,所以大家都有自備飲料,待應見到都只係叫我地唔好咁揚冇話唔比空碟收得幾快,可能因為出入口人多?每燒兩輪就叫佢地換一次pan都好快換待應態度都冇乜話差定好,畢竟野食係自己拎飲品自備,唔係好需要佢地出面D肉盤一空左就有人換,除左海鮮少左D,問題不大總括而言,不過不失,但由於抱住中伏嘅心態上去,反而喜出望外
食之前睇見咁多食評話好差,都叫班fd去之前做好心理準備
點知去到嘅情況同其他人口中嘅劣評都相差幾遠
空碟收得幾快,可能因為出入口人多?
每燒兩輪就叫佢地換一次pan都好快換
出面D肉盤一空左就有人換,除左海鮮少左D,問題不大
總括而言,不過不失,但由於抱住中伏嘅心態上去,反而喜出望外
Other Info. :
唔好急,熟左先好食,同韓燒一樣自己功夫唔好未熟就食,食壞肚都好難怪人地