2019-05-23 34 views
「叁點壹刻。芝芝楊楊」旺角新開咗間用新鮮水果作招牌嘅飲品店!搶先去試下先😻原來叁點壹刻係香港本土品牌🇭🇰!香港人做老闆🇭🇰!佢地生果每日新鮮、確保唔會留過夜~生果無浸糖水、完全原味道🌱老闆介紹咗幾款首選飲品~包括芒果雪樂、1000CC霸氣果杯、同埋開業限定嘅芝芝楊楊!我貪新鮮,當然簡咗限定嘅芝芝楊楊🍒🥤新鮮楊梅果肉打成汁加上豐厚嘅奶蓋🍼好味道😋😋😋下次係旺角行街就知道邊到買嘢飲解喝啦🥵💫
「叁點壹刻。芝芝楊楊」

旺角新開咗間用新鮮水果作招牌嘅飲品店!搶先去試下先😻
下次係旺角行街就知道邊到買嘢飲解喝啦🥵💫
芝芝楊楊
芝芝楊楊
2019-05-23 35 views
是日晚上開OT,收工之後與好友去附近搵野食,經過洗衣街見到新開的舖頭,好奇心催使下就買野飲試吓~~~原本好友好想試吓芝芝芒芒,而我就好想試吓芝芝莓莓,可惜因為太晚去,呢兩款水果已經沽清,店員表示所有水果每日新鮮入貨,唔會留過夜,下次我要試吓午餐時間幫襯先至得我點咗滿杯西柚,飲落除咗有新鮮的西柚味外,更飲到西柚榨出的纖維,感覺好清新和Juicy好友點咗芝芝瓜瓜,佢覺得西瓜汁係新鮮,芝士奶蓋雖然幾好,但感覺可以多dd在香港能夠搵到用新鮮水果製作的外賣飲品店唔算多,呢間倒是不錯,值得間中幫襯

2019-05-22
Type of Meal
Last Night Supper
2019-05-22 57 views
😆今日約左好朋友,行旺角波鞋街,行到中旅斜對面,見到間新開嘅茶店有新嘢,當然要買來試飲睇下好無味啦😱我叫左杯霸氣果茶😳嘩,真係好霸氣好巨,有成1000cc禁大杯😗我問店員你地果茶有咩架🤔小鮮肉店員好有禮貌同細心講我知係苿莉花茶底嘩我致愛喎,重有隻咩,唔記得左😅生果都有好多種,重溫馨提示我,禁嘢真係好大杯喎(佢驚我飲唔曬)😆真心$30恐龍禁大杯,正另朋友叫左杯,士多啤梨雪樂😆佢飲落去,話好食緊雪糕禁好正,😑佢覺得好飲到,轉個頭望下佢bb車個仔,就飲左半杯,我話你好餓呀🤣佢就停唔到口繼續飲話真係好好飲呀😑笑死我🤣#佢個杯我唔知幾錢,你地可以睇番我是旦影左嘅一張mean,應該有講####下次經過一定會再買來飲####
有新嘢,當然要買來試飲睇下好無味啦
😗我問店員你地果茶有咩架
🤔小鮮肉店員好有禮貌同細心講我知
係苿莉花茶底
😆真心$30恐龍禁大杯,正

另朋友叫左杯,士多啤梨雪樂
####下次經過一定會再買來飲####
今日1拖2約左朋友去食lunch向等朋友期間,周圍去行下,行到熱辣辣,見到有間新開飲品店叁点壹刻3:15。店長誠意推介士多啤梨雪樂🍓🍨用新鮮士多啤梨🍓及牛奶打成。cream上面加上士多啤梨果醬。好似食緊雪糕🍦甘,好好味成杯野好快就比我消滅左。就知幾好飲朋友order既1000cc霸氣果杯,淨聽過名都已經夠晒霸氣,杯野真係好大杯,超多生果。比埋支叉比你食埋啲生果,超細心同店長閒談間得知佢地用既生果係無浸糖水,每日新鮮唔留過夜架。本土品牌!香港人支持香港人#aqpt #叁点壹刻#1000cc霸氣果杯#雪樂系列#消暑推介#旺角美食 #波鞋街#foodie#drink#吃貨媽媽
店長誠意推介士多啤梨雪樂🍓🍨
用新鮮士多啤梨🍓及牛奶打成。
cream上面加上士多啤梨果醬。好似食緊雪糕🍦甘,好好味
成杯野好快就比我消滅左。就知幾好飲

本土品牌!香港人支持香港人

#aqpt