2019-01-23 283 views
食過咁多次鰻魚,都未試過食一條好似橡筋般嘅鰻魚,咬極都咬唔斷。食左大半,咁岩隔離枱又係叫鰻魚,人地用刀輕輕就好易cut開佢,我嗰條就同食一條橡筋咁無分別😑😑
蒲燒鰻魚
2019-01-13 234 views
星期日夜晚一家三口過黎dinner,7點到 等左10分鐘有位!叫左白鱔串燒,大葱雞肉串燒,雞腎串燒,茄子串燒,燒玉子,豬骨湯拉麵,牛肉湯烏冬,魷魚筒,芝士年糕,他他醬炸雞,燒飯團!連加一$430落樓。基本上性價比係OK嘅,食物質素唔錯,價錢亦公道!接受價。裝修幾好坐得舒服,店內燈光夠光猛!午市會更抵食!會繼續幫襯。老婆食完都讚不絕口,阿女囡好喜歡佢哋嘅牛肉湯烏冬,同埋飯團及燒玉子!今次無叫清酒!其實佢清酒都好多選擇!下次再食會叫清酒,好好享受吓!
2019-01-13
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
2018-12-08 320 views
第一次去此店,位置好隱蔽,應該係熟客多,今次係為左食好野而來,朋友介紹!朋友影相我睇,都令我流晒口水,想來試食!終於來到,入內環境乾淨整齊,重點係肚餓食咩好呢?餐牌花多眼亂,樣樣都想食,侍應好好招呼!食物質素好新鮮,賣相好精緻,雖然細細碟,但款式多,味道不錯!可叫多幾碟慢用,加埋啤酒送雞軟骨,正爆!最後加多個芝士或朱古力蛋糕,好圓滿的一餐!價錢叫咁多都抵食,值得一試!快d call朋友去試下啦!我一定會再去食番餐勁既!多謝晒🙏🙏
嶺南附近無野好食,同事帶我搵食搵到井財街,聽講新開張無耐!午市定食太抵食,唔洗加一,所以一連黎左兩日。跟餐有味噌湯、沙律、小食加餐飲。沙律個芝麻醬好正!小食原來會轉。而且餐飲除左汽水外,仲有熱柚子茶!正主食分別試左日式咖哩魚柳飯($52)同特級牛肉炒野菜($68)。同事試左燒鯖魚都唔錯,不過唔記得影相,同應該係即燒關係,等得比較耐。日式咖哩勁大份!!咖哩甜甜地、蛋夠滑、魚柳超脆夠香,雖然唔係炒飯底,都好正。牛肉炒野菜要一讚d卷心菜夠新鮮!下次一定再幫襯
定食套餐
日式咖哩魚柳飯
特級牛肉炒野菜
2018-11-21
$60 (Lunch)
日式咖哩魚柳飯
2018-10-30 549 views
上星期同同事去試D一間新餐廳,午餐唔貴,$38起沒有加一,又包飲品,湯,沙律,前菜。吉列豬扒超大件,又夠琳,食到個個食唔晒,好飽好滿足呀!餐廳坐得又舒服,日後又多一個午餐食飯點了!
滑蛋豬扒飯
滑蛋豬扒飯