2018-10-23
呢排都係黑糖珍珠鮮奶熱潮 行到邊去到邊都聽到人想買飲黑糖珍珠鮮奶 去到邊都會好似7-11咁 緊有一間係你附近 之前已經好想試吓飲了不起 聽唔少人講佢嘅質素都唔錯 甚至可以同銅鑼灣嘅老虎糖比較🤔 講到咁犀利今次就特登去試吓!地理位置好方便 喺旺角同油麻地多個地鐵站出口附近^_^店面裝飾都幾靚 嗰日去人流唔算多都係得幾個人等緊 既然唔駛等咁就決定買番杯試吓啦😝 見到好多人都有推介黑糖磚鮮奶 但係我對啫喱又無乜興趣 所以都係照舊買黑糖珍珠鮮奶 呢間唔錯可以揀少冰 咁就唔使驚啲冰融左之後得返奶味!原來依家仲做緊學生優惠 凡係着住校服或者持有學生證 都可以減$5 kaka 小編梗係唔會放過仲可以享用學生優惠嘅機會啦 原先一杯黑糖珍珠鮮奶28蚊 減完5蚊之後只係23蚊咋٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 店舖裏面都有唔少打卡位 例如呢個位都有好多人爭住影㗎!前前後後等左唔使5分鐘就可以拎到杯嘢飲啦😯😯呢間黑糖珍珠鮮奶嘅掛杯冇老虎堂咁靚 啲珍珠係透明 都幾有咬口 小編非常中意佢地既珍珠! 不過黑糖味唔係好濃 而且係有啲死甜😟 如果經過又有學生優惠嘅不妨買杯試吓 但係又未至於要特登去😯而且飲完之後就肚痛 唔知係對佢用既奶
店舖裏面都有唔少打卡位 例如呢個位都有好多人爭住影㗎!
前前後後等左唔使5分鐘就可以拎到杯嘢飲啦😯😯
而且飲完之後就肚痛 唔知係對佢用既奶敏感定其他原因呢?不過服務員都有優質服務態度同高效率 加分!