2008-12-13
本來今晚係去中環果間但早兩曰訂位時知道原來今日有人包場,所以過咗嚟呢便!五個人都唔飲酒,全部齋食!牛尾湯----幾夠濃幾好味!都有幾多料.俄式有餡麵包----今曰款色有五種,每樣叫一款試,其中蟹肉,磨菇同肉桂蘋果都好味!全部都熱到辣手.俄式拼盤----呢個就弱雞咗少少!有幾塊煙三文魚,幾塊煙鴨胸加多幾條奀瘦露荀同埋一Pat類似他他嘅物體!認真麻麻!芝士焗菠菜蝦----蝦算大隻同彈牙,菠菜焗完都幾乾身,OK!串燒羊架----其中有人怕食生,所以叫七成熟,肉質鬆軟,都幾有羊味,OK!串燒春雞----肉質比想像中滑而且幾重香草味,一向視雞胸為毒藥嘅我都無咩反慼.燴鴨胸----個人興趣不大!但女士們話好食!牛仔肉蜆殼粉-----我又幾鐘意呢個喎!牛仔肉炆到爛晒好入味!釀落隻大蜆殼粉入面,有D似喺威尼斯間Harry’s Bar 食過嘅Feel,不過果間賣緊50蚊歐羅一碟.....飽到食唔落甜品!埋單會員八五折後$1100左右.好老實呢間餐廳只適合一班人唔怕嘈,又或者鐘意劈Vokka嘅人去,一餐飯果兩位俄國樂手不停演奏又走埋枱同客人玩,起碼聽咗5次生曰歌!另外有一間房比人包咗,飯前望入去好地地,埋
五個人都唔飲酒,全部齋食!
牛尾湯----幾夠濃幾好味!都有幾多料.
燴鴨胸----個人興趣不大!但女士們話好食!
飽到食唔落甜品!埋單會員八五折後$1100左右.
另外有一間房比人包咗,飯前望入去好地地,埋單走果陣見到房入面有八成人飲到訓低咗.....