2023-04-09
8/4 汀角路咁啱有大車禍,塞左個幾鐘,諗住打電話講聲遲D,電話完全無人聽,最衰比佢綁左信用卡,無得Noshow 焗去。最後終於去到,門口排曬隊,諗住都Ok ,到比錢,明明睇食評都寫公眾假期$198,點知又話特別日子$268 ,公眾假$198再多個特別日子$268 呢個係咩玩法。唉!算入來都用成兩個鐘,無理由唔燒架。照入啦。點知入到去仲大獲,明明寫包兩罐嘢飲,點知特別日子加左價之餘,但竟然減到得返一罐。跟住拎嘢食,一開始Set 死比一盤指定既!成盤都係肉搭少少其他嘢,已經餓左兩個鐘,你都無咩丸同腸比我快燒,又無熟食,您唔係叫我燒嘢食前要食個杯面丫,呢個又係咩玩法。仲要燒曬先可以拎個30x20 既盤去拎第二D嘢!跟住仲好大方咁話有四件菠蘿送添。頂,我話我地5個人呀!跟信話送既係咁。第一輪終於燒完,去拎嘢又要拎單又要睇我幾點完可唔可以拎嘢。我頂丫,唔係任食咩,要配給啊!燒到中段,D炭都差唔多用曬,咁諗住問下邊度拎啦!點知想搵個工作人員問都無,最後去到士多,話無得免費拎,要比錢買。我晴天霹靂,我真係未去過一個場加炭要比錢買!連炭錢都要賺埋。結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場
結論:食水深,無服務,無售後(無電話可以聯絡到個場),你叫我再去?點去呀!