2022-10-20 46 views
在bu附近,下课过来吃,点了汉堡,意粉和全体早餐!很喜欢菠菜奶油意粉,哈哈会再回来点菠菜意粉,其他也不错啦!朋友说比以前好吃很多~很适合下课过来坐坐!不排队真的会爱
2022-10-16 49 views
再次同朋友來Bistro NTT聚餐 這裡的環境很適合聚餐 BU同學下課如果想聚在一起聊天吃飯 這裡是一個很好的選擇😬食物的話看起來很精緻 味道也很美味 但份量偏小 可以自己斟酌總的來說是一個很好的選擇

總的來說是一個很好的選擇
2022-10-14 47 views
Bistro NTT: 環境幾唔錯,啲裝修有種輕工業風,氛圍嚟講少chill。整體嚟講都幾舒服,張沙發都有個大咕臣挨吓。有個開放式廚房睇住啲食物飲品嘅preparation ,望落去都幾乾淨。食物嘅性價比可以接受的,啲意粉同Burgers 都ok,沙律就未試過啦,個珍寶蜜嘜厚多士嘅麵包皮好脆。
2022-10-13
Type of Meal
Lunch
2022-10-14 43 views
日式鴨胸熱炒意粉非常嫩滑多汁,意粉軟硬度非常適中, 味道好可口,值得一試在是在三試。餐廳環境非常舒適,座位亦得很寬敞,令人能夠享受餐廳與美食👍🏻👍🏻👍🏻
2022-10-13 28 views
全日早餐的滑蛋很正,很滑很易入口,是 Gordon Ramsy 的炒蛋。還有大啡菇,很juicy,很好吃。還有豬肉腸很大條,很正,很飽足。餐廳設計格調高級,坐位很空曠,張枱很大,真是一個吃東西的好餐廳,食物質素大讚,賣相精緻高級,侍應服務周到,餐廳環境衛生。

2022-10-13 25 views
野菌芝士手打牛肉漢堡牛肉夠厚非常多肉汁,麪包外脆內軟,碟旁生菜夠新鮮,薯條上面灑有味粉,令口感特別豐富 ~職員態度有禮貌 ,坐位濶落,空間好大,有高級餐廳感覺👍🏻
2022-10-13 22 views
估唔到厚多士係令我最驚喜😙😙因為嗰比量大到食都食唔曬咁濟🤣另外我嗌咗份鴨胸意粉香味好出,食落同外面嘅鴨胸唔同,相對好食好多好正😆大家過嚟食嘅時候記得要嗌嚟食😋😋😋
2022-10-13 17 views
我們四人又回來這裏了!皆大歡喜!食物很好吃令我們皆大歡喜!這間餐廳的服務一如以往的好,令我們皆大歡喜!我們叫了全日早餐、芝士大飛菇漢堡配松露蛋黃醬風味薯條沙律,以及惹菌芝士手打牛肉漢堡配風味薯條沙律, 全部也很好吃,所以我們皆大歡喜!另外我們還掉了甜品沒有想到甜品與煮餐也是這麼好吃,我興高采烈,我們皆大歡喜我希望我有10個位可以吃掉全部食物,這樣我就會更興高采烈!我們四人又回來這裏了
我們四人又回來這裏了!皆大歡喜!
食物很好吃令我們皆大歡喜!
這間餐廳的服務一如以往的好,令我們皆大歡喜!
  • 全日早餐
2022-10-12 13 views
喺學校上堂,落堂之後隨意行吓,見到有間西餐廳,以為只係一間普通嘅西餐廳,點知除咗裝修十分有格調,食物質素亦十分有保證,而且浸大學生仲有折,又坐得舒服,價廉物美,好味!推介指數係10分!!!!!!!!!
2022-10-12 15 views
事隔兩個星期,又再嚟到Bistro N T T上次食過青口意粉,今日嚟到,竟然更新咗個餐牌,實在係10分期待今日等我嚟試吓芝士大啡菇漢堡配松露蛋黃醬、風味、薯條、沙律❤️❤️
事隔兩個星期,又再嚟到Bistro N T T
上次食過青口意粉,今日嚟到,竟然更新咗個
餐牌,實在係10分期待
2022-10-11 23 views
尋晚去完前身係Bistro Bon嘅NTT同朋友敘舊,嘢食一嚟到,估唔到水準高咗勁多,叫咗一個北京填鴨pizza、一個帶子墨魚意大利飯、一個安格斯牛腹肉(9oz),一啲都唔失禮!侍應姐姐同我哋換晒班廚師,而家坐得舒服,亦食得滿足,性價比亦頗高!
  • 安格斯牛腹肉
2022-10-10 38 views
服務態度一流  食物賣相吸引裝修吸引 適合一班人打卡 價錢親民合理 食物賣相吸引味道亦唔差學生仲有折!意粉唔會太乾,唔會太硬全日早餐擺盤豐富 真材實料大啡菇漢堡包 啱晒素食人士 推薦!
服務態度一流  食物賣相吸引
裝修吸引 適合一班人打卡
價錢親民合理 食物賣相吸引味道亦唔差
學生仲有折!
意粉唔會太乾,唔會太硬
全日早餐擺盤豐富 真材實料
大啡菇漢堡包 啱晒素食人士 推薦!
2022-10-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
2022-10-08 62 views
九龍塘隱世餐廳🧡係CityU附近架,九龍塘站有小巴去到~環境夠大,亦有房可以book,一班人去私隱度高👍食物選擇都幾多而且質素都唔錯😍朋友喺呢度嘅熟客,所以可以有一啲隱藏Menu🤭推薦菜式✨ 鹽焗黑松露雞呢個真心不得了,雞皮顏色焗得好靚,外面乾身但咬落去雞肉仲係好juicy😍下面係飯底,吸收晒雞肉汁嘅精華,再飽都想食多碗🥹仲有佢仲要用雞煮出黎既sauce,大癲😋😋 🥗Caprese Salad呢個我都覺得係必食,fresh得黎又有口感👍Mozzarella 大舊到完全唔吝嗇! tomatoes亦好鮮甜🧡🍕 Parma ham pizza 係每一塊都有一大塊parma ham🤪好誇張~餅底偏薄身既脆餅😚另外仲嗌左兩款意粉,意粉質地偏硬身,味道亦算中上☺️個人認為Carbonara 都值得一試~我哋6個人好好彩book到房🫶🏻飲飽食醉😍

推薦菜式✨ 鹽焗黑松露雞

🥗Caprese Salad

🍕 Parma ham pizza

我哋6個人好好彩book到房🫶🏻飲飽食醉😍
2022-10-07 27 views
今天和朋友聚會,第一次到Bistro NTT 進餐, 點了是日精選意粉,發現這款意粉除了有神秘感(每日意粉款式隨機)還色香味俱全。除了餐點讓我滿意外,服務生的態度都非常有禮貌和耐性。期待下一次的再訪!
2022-10-07 24 views
餐廳格調高級,坐位空曠,是個和朋友暢談和共餐的咖啡廳,食物質素中上,賣相高級,打卡也不錯,侍應生服務周到,環境衛生浸大學生還有八折,食這間餐廳體驗滿足,期待下次再次幫襯
浸大學生還有八折,食這間餐廳體驗滿足,期待下次再次幫襯
2022-10-07
$150 (Dinner)