2016-11-15
1990 views
之前朋友帶我黎過之後,就真心覺得呢度好抵食。除左價錢合理之外,仲要係免加一!!同朋友兩個人6點半左右黎到,一枱人都無,以為可以坐卡位啦,點知原來已經比人BOOK哂....本身想黎試下呢度既任食西冷架,但原來要BOOK左枱先可以食,唯有下次先啦我叫左加拿大厚切肉眼牛扒(1lb),朋友叫左澳洲T骨牛扒(14oz),另外加多一份紐約芝士肉醬粗薯條加$15任飲凍檸茶,甜度自己調節紐約芝士肉醬粗薯條 一直都好中意食粗薯,而且上次試完之後就深深愛上呢度既薯條,所以第一樣就決定左要叫佢!!今次同上次一樣,都係熱辣辣送上枱,芝士可以拉到絲! 分量都多不過唯一唔同既係,今次啲薯條比較濕,好多都唔脆...有D失望加拿大厚切肉眼牛扒(1lb) 一上枱都係好驚訝,因為真係好大份。講真係其他地方食相同SIZE既牛扒,無二百應該走唔出呢個門口。我地叫左五成熟,不過師傅有少少失手,塊扒已經OVER左五成。但值得一賞既係,即使塊扒煮得過熟,但仍然嫩滑多汁!! 而且成塊扒又唔會太肥太多脂肪!讚澳洲T骨牛扒(14oz) 揀T骨既原因係因為可以享受到兩種唔同既肉質。呢個就岩岩好五成熟,味道唔錯,一邊係嫩滑多汁,但另一邊就比
紐約芝士肉醬粗薯條
加拿大厚切肉眼牛扒(1lb)
澳洲T骨牛扒(14oz)
兩個人飽到上心口,每個人都只不過係$190,真心抵食
題外話,呢度員工嚴重不足,店面有一段時間係無員工係度,埋單都要好耐..