2017-10-18 296 views
今天打了成日電話,都係無人聽既,係唔係做生意架,點架???????????????又話中午12點開既,我想問有無其他電號號碼可以聯絡得,激氣囉!一系就唔通,一系就無人聽
2017-10-17 389 views
好鍾意食辣野,又鍾意食海鮮!點算好? 我建議各位朋友可以試下呢間麻辣派 , 有兩個set餐 我點左平嗰個 268 . 但食完一定覺得好抵食! 268 蚊包成個海鮮麻辣鍋 ! 二人份大大兜! 有好肥美又鮮甜既羔蟹 d羔蟹d羔多到呢! 扇貝又甜又正 鮑魚夠哂彈牙 ! 仲有鯖魚 勁多又甜又好味既大蝦 真係正到呢 ! 吸哂d麻辣汁!底層仲有香脆既炸薯條 勁煙靭彈牙既薯粉 好入味好好食呀 !仲可以揀四川既川燒小食 冒菜 可以叫唔同既豬羊雞 丸菜等等既食物俾staff著出黎 夠哂正湯底香濃 最尾仲有清涼冰粉食 好正 ! 值得再試!

最尾仲有清涼冰粉食 好正 ! 值得再試!
2017-10-09
$280 (Dinner)
<麻辣派 海鮮大咖 好正!>😋🌶喺旺角deli2 呢棟十廈g /f細細間食四川海鮮大茄既地方! 上網search番原來大咖喺大陸係解作達人甘解🤔 仲要四川麻辣 諗起都好似好正甘😋🌶1.麻辣海鮮大咖鍋每位268 蚊 可以食到 包每日精選既8 款海鮮 🦐🦑🐟一上枱己經覺得好開心, 係勁多海鮮😱😈 .成隻肥膏肉蟹 🦀 勁多爽口青口 同海蝦🦐 浸喺下面有條大鯖魚🐟 扇貝 大蜆🤓 彈牙魷魚桶🦑 全部海鮮都係老板當日揀 . D蜆同扇貝鮮甜到呢😄 海蝦夠哂彈牙 青口 海水味濃香 ! 大肉蟹最邪惡😍🦀無論殼同肉都勁多膏 仲要喺紅色好煙靭嗰款😆 蟹肉夠哂鮮甜😆真係冇得輸!😋😋 再講講個湯底 係用爉燭喺下面燒保住温度🔥 喺甘多海鮮下面墊住好多好入味充滿麻辣香既材料 , 好似芽菜 煙靭薯粉 鮮甜既蜆仔 最過份係有炸薯條 吸哂d麻辣汁真係好邪惡好好食呀!😆🔥首先上 餐前小食拼盤有辣蓮藕同辣花生 蓮藕帶點爽口 麻辣味好足👍🏻😋 花生辣度都ok係醃過嗰d滷水花生 又帶點甜味 唔錯😆1.自端冒菜每人五串 🌿🐮🐷冒菜既係一串串好似麻辣燙甘整黎食既肉同菜😋👍🏻當喺出面揀完叫staff幫手入去煮 我同朋
<麻辣派 海鮮大咖 好正!>😋🌶

首先上 餐前小食拼盤

1.自端冒菜每人五串 🌿🐮🐷
冒菜既係一串串好似麻辣燙甘整黎食既肉同菜😋👍🏻
當喺出面揀完叫staff幫手入去煮 我同朋友揀左
木耳, 豚肉 🐖 牛肉🐮 雞腎 雞肉🐥 韭菜🌿芋絲, 黑墨丸, 豆卜 , 黑椒腸🐷
然後加錢點左
1.四川紫薯寛粉 18 蚊
2. 貴州蕨根粉絲 18 蚊
Staff將全部食物 放埋一碗度 外表美觀 成為一碗好靚既四川十餸麵😆👍🏻
🍝 十種食材都算新鮮 而重點係佢既湯底好夠麻辣香 . 但唔會太濃 . 紫薯闊粉 好闊身 紫色帶點彈牙既口感 😆 而黑色既蕨根粉絲比較軟身爽滑 盡吸麻辣湯 十分有風味😆👍🏻🌶

1.每人一杯飲品 唯怡豆奶🥛 豆奶佢話係四川人食辣野必點 甘點可以唔叫😆 豆奶帶有少甜 奶味香濃 豆好似有d炒過既香味十分特別 解辣佳品 ! 😃

1.最後送上四川冰粉 透明既冰粉 比較爽滑 味道唔太甜但有口感 上面加上青提子乾🍇糖冬瓜 同西瓜🍉 味道十分match對於剛食完辣野黎講 真係透心涼❄

整體黎講 其實 268 一位 唔洗點加野都好夠飽 大咖鍋上面既材料好多🐟🦑🦐 海鮮又夠新鮮 真係好正 👍🏻😆鍾意食海鮮又鍾意食辣野既朋友一定要試👍🏻

Score 平均分 <8.2/10>
Taste 味道:👍🏻🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#麻辣派
旺角通菜街1A至1L威達商業大廈dei 2 地下m鋪
~~~~~~~~~~~~~
2017-10-16
$300 (Dinner)
2017-10-09 981 views
又到Gal talk 快樂星期五,朋友知道我嗜辣,找到這間最近好hit 的麻辣派。因為ot 的原因,本來約了八點,要九點半才來到餐廳。幸好是朋友剛好約在附近做facial,不用等我很久。這間麻辣派在Deli 2一樓,之前上過二樓食放題已經見到好多人排隊。想不到九點半來到要排到十點才有得進去除了我們還有其他人在排隊呢!這就我們要吃的大鍋海鮮?走的是四川路線,中國文化精華→變臉😆😆登登登,三個人的份量的海鮮鍋。海鮮品種多羅羅,真的忍不住要幫他們拍張寫真。看到的有鮑魚,聖子,青口,蝦,龍蝦仔,蜆,蟹,帶子,在西貢食圍餐都要二三百,而且無咁多款式囉!我地小貓三隻,就可以食返自己份量就可以了。基本上海鮮都新鮮,鮑魚有湯羹咁大。超鐘意咁大條聖子,吸收了辣湯的辣味,爽口彈牙,有別於平時蒸出來的味道。膏蟹好多膏,他們先用油炸處理過,有吸到辣湯好好味。因為其中一個朋友不好辣,我們只叫了小辣,待她食飽了後,就要求加辣湯。對我們食慣辣的一族,加了辣湯才是味兒。吃到最後先看到有薯粉,應該一早就食會好一點,因為已經很冧了,沒有彈牙的感覺,其實可以後上會好一點。如果還不夠飽,你可以在這個冒菜corner 選一些喜

這就我們要吃的大鍋海鮮?

走的是四川路線,中國文化精華→變臉😆😆

登登登,三個人的份量的海鮮鍋。

基本上海鮮都新鮮,鮑魚有湯羹咁大。

膏蟹好多膏,他們先用油炸處理過,有吸到辣湯好好味。

如果還不夠飽,你可以在這個冒菜corner 選一些喜歡的材料加進去辣湯去。

埋單時,我才知道只是268, 不收加一,這個價錢超值啦!食完已經十二點了!又是捧住肚子回家啦!大滿足。

滿分為10分(1分最低,10分最高)
食物:8.5
環境:8
衛生:8
服務:8
價錢:9
舒適度:8
總分:8
2017-10-08 668 views
有兩位無辣不歡的朋友, 所以食飯的時候都會少數服從多數, 吃四川麻辣鍋 今次就嚟到旺角女人街附近的麻辣派, 我們等了差不多一小時才有位給我們三位, 不過好吃的話要等也沒問題啦. 因為新開業的關係, 就有一口價任食冒菜+海鮮大咖 (HKD268), 海鮮大咖就可以在當中任選八款海鮮, 一來到一大盤的海鮮大咖非常震撼, 我們當然要相機食先啦. 這個肉蟹大大隻, 蟹蓋超多膏, 加上吸進麻辣配料, 惹味之餘味道超濃郁, 啖啖肉 除了肉蟹, 還有大大隻的聖子皇, 味道也是鮮甜爽口新鮮 還有大大隻又多的青口, 貴妃蚌, 及象拔蚌... 扇貝都大大粒 還有這個在底部吸盡麻辣鍋的多春魚, 簡直又辣但停唔到口去食 我們在疑惑什麼叫做冒菜, 原來就在我們身後的自助蔬菜及眾多肉丸魚丸大家可以任食. 到最後原來我的底部還有許多四川苕粉, 嘩簡直吸盡這個麻辣鍋的精華啊~ 雖然我啲朋友還是覺得不算太辣, 但對於我這個正宗香港麻辣 (也只可以接受香港式辣度的人來說), 也是夜未辣度十足, 食得飽飽的呢.

除了肉蟹, 還有大大隻的聖子皇, 味道也是鮮甜爽口新鮮

還有大大隻又多的青口, 貴妃蚌, 及象拔蚌...

扇貝都大大粒

還有這個在底部吸盡麻辣鍋的多春魚, 簡直又辣但停唔到口去食

2017-09-27
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$135 (Dinner)
  • 海鮮大咖
2017-10-08 475 views
朋友又帶我食好西啦!今日試嘅係旺角麻辣派,啱晒我哋兩個無辣不歡嘅靚妹!店內環境可以用狹窄來形容,走道非常逼夾,空間唔多,但非常有風味。餐食小食 : 麻辣小食拼盤晚市冒菜+海鮮大咖 (可選大、中、小辣)我們選的是$268/位 起的,提供每日精選的其中八款海鮮,包括:鮑魚、美國小龍蝦、海蝦、聖子、青口、花甲...... 光是看賣相便已先聲奪人!咁大盤嘅麻辣海鮮,真係見到都流口水!最重要係辣道十足,我哋食到㷫烚烚,非常滋味!底下鋪有薯粉、薯條,甚為驚喜。自選冒菜10串每位贈飲汽水或豆奶。食完個肚暖粒粒,如果冬天來一定更加正呀!絕對絕對有下次!

餐食小食 : 麻辣小食拼盤

晚市冒菜+海鮮大咖 (可選大、中、小辣)

底下鋪有薯粉、薯條,甚為驚喜。

自選冒菜10串

每位贈飲汽水或豆奶。

食完個肚暖粒粒,如果冬天來一定更加正呀!絕對絕對有下次!
2017-09-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$268 (Dinner)
2K
2017-10-06 5803 views
我和朋友都愛吃辣,見到近日網上hit爆的麻辣海鮮鍋已經流曬口水,決定同朋友一齊去試。 預先打電話落booking 時已經非常full, 好不容易先比到一張booking我地,建議大家要早d打去訂位! 🌶四川冒菜 🌿 晚市大咖🍴 $268位/兩位起👯 🦀🦑🐙每日精選其中八款時令海鮮🐚🦐🐟 日日不同,而我當天安排也不差啊! 👉🏻美國小龍蝦🦂海中蝦🦐帶子🐚鮑魚🐟蟶子😍青口👅花甲🐚象拔蚌😋 👉🏻餐前小食:🌶麻辣小食拼盤🍱 先來一碟麻辣小食拼盤,香香辣辣,冰涼好吃! 👉🏻自選冒菜10串🍡🌿🍢 等候海鮮鍋期間,先去挑一人10串冒菜,款色種類非常多,有蔬菜類、菇菌類、丸類、餃類,包羅萬有! 選好後就交給店員,他會幫忙拿入廚房煮熱,配上特製的麻辣湯底,可選辣或不辣,湯底麻香惹味,配以陣陣羊肉的香味,很不錯的! 主角來了,未食前那相機食了很久了!是日海鮮鋪滿了整個鍋上,新鮮又大隻,款款肥美大隻,爽口彈牙,超美味! 海鮮鍋可以自己選辣度,我們選了大辣,麻辣的香味散發在鍋內的海鮮和配菜上,非常美味! 鍋內除了有海鮮外,還

🌶四川冒菜 🌿 晚市大咖🍴

$268位/兩位起👯

🦀🦑🐙每日精選其中八款時令海鮮🐚🦐🐟

日日不同,而我當天安排也不差啊!

👉🏻餐前小食:🌶麻辣小食拼盤🍱

先來一碟麻辣小食拼盤,香香辣辣,冰涼好吃!

👉🏻自選冒菜10串🍡🌿🍢

鍋內除了有海鮮外,還有薯條、芽菜、薯粉、豆卜、和芫荽、蔥等!本以為薯條是為了執飽我們,豈料竟然非常有驚喜,薯條吸收了麻辣汁的味道非常美味,是另一種吃法!

我和朋友都對這個麻辣鍋非常滿意,除了大鍋之餘,食材也非常新鮮,海鮮更是我們最愛呢!另外,麻辣的味道也是我們非常喜歡的,配菜吸收了麻辣的味道令食材變得更加美味,我和朋友都異口同聲說一定要encore!

👉🏻甜品:四川冰粉🍨

👉🏻每位贈飲汽水🍷或豆漿🍼

2017-09-28
同朋友慕名而來旺角麻辣派,因為佢個海鮮大咖實在太吸引,$268每位,最少要點兩位份量,我們今晚三位。門口就放左個海鮮大咖的模型,等陣食果時就係呢盤勁野啦!等左45分鐘先有位,真係超多人。有自助食物吧給你夾冒菜。冒菜不是一種菜名,而是四川成都傳統食法,把各種放進湯裡的材料,一扎扎的束好,每束剛好一個勺子分量,就叫冒菜,店員有跟我們簡單介紹下,而汽水是任飲的。上桌!一大盤麻辣海鮮鍋,睇到都興奮!聞到湯料,好香麻辣味。這鍋海鮮大咖其實是煮熟了才上桌的,有6款海鮮,我們這個是小辣,因為有朋友唔食得辣。不過食左知道佢其實唔辣的,要再加辣,如果食得辣的人,我估要叫大辣先啱辣。可以叫店員攞麻辣湯倒落鍋裡,煮耐少少等佢入味。聖子好大隻,似係聖子王咁大條,爽口彈滑,好新鮮,不過食落都係唔夠辣,係麻香較多,要再加辣煮耐d。帶子都有中size咁大隻,最重要是食落就知新鮮!好喜歡佢仍然有鮮甜味,無被麻辣湯遮蓋本身鮮味。麻辣鍋底還有伴菜,就是薯粉和炸薯條,炸薯條放湯底內,真係第一次見,煮到吸晒d 湯淋晒,純粹要個薯仔香味在湯底。薯粉要記得撈下佢唔係就痴底,同埋要煮耐d先食,因為要吸湯味,所以個湯底有咁多海鮮料煮

門口就放左個海鮮大咖的模型,等陣食果時就係呢盤勁野啦!

等左45分鐘先有位,真係超多人。有自助食物吧給你夾冒菜。

上桌!一大盤麻辣海鮮鍋,睇到都興奮!聞到湯料,好香麻辣味。

麻辣鍋底還有伴菜,就是薯粉和炸薯條,炸薯條放湯底內,真係第一次見,煮到吸晒d 湯淋晒,純粹要個薯仔香味在湯底。薯粉要記得撈下佢唔係就痴底,同埋要煮耐d先食,因為要吸湯味,所以個湯底有咁多海鮮料煮,一定夠味。

原來湯底遮住了一條秋刀魚,在湯底浸滿煮了一小時的情況下,呢條魚已經好快被我們消滅了,秋刀魚肉會硬身d, 咁先適合用水煮,唔會爛又入味。

蝦很新鮮!爽口,屬中size的大小,有好多隻,唔怪得個湯咁濃香,咁多蝦在煮一定有鮮味!

青口好大隻啊,又係很新鮮又有嚼勁,要浸多d湯食唔係唔夠味,因為青口可以濃味都唔怕。

蟹大隻又多糕,好有驚喜。已經斬件走過油,所以有脆脆地口感,加埋麻辣湯煮過,香辣惹味,D 肉食得出真係新鮮肉蟹,啖啖結實的蟹肉加蟹黃一齊食,唔停得口,而且佢斬好晒,食得方便,蟹鉗一下子就能拆開,啖啖蟹肉,推介!

今餐食左好耐啊,我們大食都覺得夠,因為仲有冒菜,例如煙肉﹑丸﹑蔬菜類等,埋單3 位$ 804,唔洗加一,試過這個四川麻辣風味的海鮮大咖,覺得都好易入口又惹味,下次要食大辣。
2017-09-27
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$268 (Dinner)
2017-09-30 512 views
其實你地個電話留黎比人做乜?打左幾日又無人聽,又飛線去第度!想booking位真係咁難?到我朋友唔booking喇,直接落去就比一個後生仔話,你有無booking位咖,無既我地今日好full啵!喂!玩咩,
其實你地個電話留黎比人做乜?
打左幾日又無人聽,又飛線去第度!
想booking位真係咁難?
喂!玩咩,
• 如此壯觀的巨型食物模型,引來很多目光!• 富有中國風的面譜餐具,別具一格!• 麻辣小食前菜,微微辣很開胃!• 菜一上桌,看到這個海鮮大咖的賣相已經涶涎三呎!• 不同種類的海鮮都是先分開烹制,最後統一彙集到器皿中!• 底部用明火加熱,隨着溫度慢慢升高,海鮮吸收湯汁的鮮味,自然更加入味!• 湯汁既辣又麻,刺激味蕾十分過癮!• 海鮮新鮮,用料上乘!•爆多膏的膏蟹,蟹膏香濃,食得津津有味!• 鍋中調味料已有新鮮藤椒,若想麻味更濃烈可加這樽藤椒油!• 冒菜是成都一種特色菜,簡單來說就像是一個人的小火鍋!• 這裏的冒菜配料是自助模式,放置食材的凍櫃有透明拉廉蓋好,清潔衛生!• 選好配料後,可用海鮮大咖的湯汁或用特色冒菜的做法煮熟!• 配料款式選擇多• 黑色麵線,色澤有趣,口感爽彈!• 四川冰粉,用黑糖調味,用糖冬瓜.芝麻等作配料,這款甜品亮晶晶的,似冰非冰,似粉非粉,冰冰凉凉,爽滑無比,妙透肺腑!• 豆奶是川菜的良伴,這枝豆奶實在份量十足,有如超市裏的家庭裝份量一樣!

• 如此壯觀的巨型食物模型,引來很多目光!
• 富有中國風的面譜餐具,別具一格!
• 麻辣小食前菜,微微辣很開胃!
• 菜一上桌,看到這個海鮮大咖的賣相已經涶涎三呎!
• 不同種類的海鮮都是先分開烹制,最後統一彙集到器皿中!
• 湯汁既辣又麻,刺激味蕾十分過癮!
• 海鮮新鮮,用料上乘!
•爆多膏的膏蟹,蟹膏香濃,食得津津有味!
• 鍋中調味料已有新鮮藤椒,若想麻味更濃烈可加這樽藤椒油!

• 冒菜是成都一種特色菜,簡單來說就像是一個人的小火鍋!
• 選好配料後,可用海鮮大咖的湯汁或用特色冒菜的做法煮熟!
• 配料款式選擇多

• 黑色麵線,色澤有趣,口感爽彈!
2017-09-26 680 views
<< 麻辣派晚市冒菜+海鮮大咖 >> $268每位(兩位起不收加一服務費)* 每日精選八款時令海鮮* 餐前麻辣小食拼盤* 自選冒菜十串* 每位贈飲汽水或豆奶-- ''海鮮大咖''一上桌就佔去半個桌面,霸氣十足,香味撲鼻,頗有些讓人一次吃個夠的節奏,令人食指大動!-- 膏蟹.鮑魚.貴妃蚌.小龍蝦.蟶子.扇貝.海蝦.青口.花甲.秋刀魚等等,除了密密麻麻的海鮮外還有薯條.薯粉.豆卜等等墊底,海鮮新鮮肉質爽甜,每一口都是驚喜,實太豐盛了!-- 自選的十款食材,選用了特色冒菜的煮法,冒菜的湯香濃而不油膩,可以連湯也喝下!
<< 麻辣派晚市冒菜+海鮮大咖 >>
$268每位(兩位起不收加一服務費)
* 每日精選八款時令海鮮
* 餐前麻辣小食拼盤
* 自選冒菜十串
* 每位贈飲汽水或豆奶

2017-08-29 2132 views
今晚友人想食辣,從雜誌報導一篇麻辣海鮮店後滿心期待。一踏入店舖被安排坐在門口,因為眼見舖位不大,所以都沒要求調位。當主角海鮮出場,彷彿只見到一盤辣鍋,而海鮮沒有鮮味,盤內有大量炸暑條(應該係吸油用的)。終於完成海鮮後打算開始火鍋,個爐唔夠熱(可能坐近門口有風,所以熱得很慢),款式亦不多,菜為主,但盤內油太多,所以都沒有揀菜,以免吸太多油又浪費食物本身店員稱有甜品食,不過對四川冰粉不太感興趣所以拒絕了。總括而言有點失望!
本身店員稱有甜品食,不過對四川冰粉不太感興趣所以拒絕了。
總括而言有點失望!
麻辣海鮮鍋
2017-08-07 2287 views
最近好流行既海鮮軍艦,好多唔同餐廳都爭相模仿。近年黎好興海鮮料理,由韓國帶入既蒸海鮮,直到到海鮮蒸氣火鍋,至到而家既先食海鮮再打邊爐。今日黎到新開張岩岩2星期既麻辣派,呢度主打冒菜,麻辣同海鮮。真係一次滿足我3個願望。小店就係大樓入口位,夠哂顯眼。由於店面比較細,見到牆上掛左個牌寫住用餐限時2小時。今日係預先BOOK定,下午都有打過黎double confirm。新店開張有88折,當然要試下呢度既主打海鮮大咖啦。有2款價錢,今次我地就揀左$268個款(中辣)。係等緊上菜既時候睇下店內環境先。所謂既冒菜原來係黎自成都,佢同麻辣燙原來大有不同。真係食飯都學到野啦。好快就有碗竹筍同2碟好似魚干既小食送上枱。竹筍味道唔錯,唔係一般既酸,而係帶有辣味,就好像內地好出名既周X鴨既味道,又幾過癮。呢度一碟麻辣,一碟五香。我對魚干不太好,所以只係試左少少。唔算太特別。套餐送左枝豆奶解辣,一睇好似未係香港見過既,原來係內地既產品。老闆一星期返大陸一次,每次都自己拎返黎。好唔好飲同接唔接受到就見人見志啦,因為飲落去無豆味,反而似花生味,偏淡 稀,可能第一次飲會覺得有啲怪。但對於愛新鮮野既我黎講,都唔錯。不
最近好流行既海鮮軍艦,好多唔同餐廳都爭相模仿。

小店就係大樓入口位,夠哂顯眼。

由於店面比較細,見到牆上掛左個牌寫住用餐限時2小時。

係等緊上菜既時候睇下店內環境先。

好快就有碗竹筍同2碟好似魚干既小食送上枱。

豆奶
但對於愛新鮮野既我黎講,都唔錯。

海鮮大咖

不得不提,呢個海鮮大咖真係好大咖足足等左差不多一小時。原來每樣海鮮都要分開煮,十分花時間。
呢度係2人份量,抵讚既係新開張期間雖然話就話只有8款時令海鮮,但其實唔止8款。而且都唔係隨便比啲海鮮。
眼見有肉蟹,蟶子,元貝,鮑魚,小龍蝦,象拔蚌,花甲,蝦,秋刀魚。
而且係海鮮底下既更係一大驚喜。竟然係炸薯條,萬萬無諗過會係炸粗薯條。脆脆既外皮吸滿左麻辣湯,口感紮實,真係好特別。
除此之外重有豆卜同芽菜,重有薯粉,又係值得講一下,又扁又寬既薯粉真係第一次食,好軟好吸湯。

一眼就比蟶子吸引既我第一時間就食佢先啦。但好可惜可能已經煮完放左一段時間,有點凍左。但都幾彈牙 新鮮,一隻開左兩塊,啖啖肉。好多香辣既香料,但都唔多似中辣。

所以好貼心既服務員知道我地覺得唔夠辣就拎左碗醬料比我地,話沾左會辣啲喎。

又真係有料到喎,夠香夠辣,愛辣既朋友真係值得一試。

帶子都唔算大隻,但肉質都實,唔會鬆散。同埋本身都已經去除左內臟,可以一啖食。
鮑魚普普通通,但都幾彈牙。
哇,黃澄澄既蟹膏,好有罪惡感呀,但炸過好香好酥。
只可惜蟹身可能炸太耐了,無左彈性,有少少無口感。

其他海鮮都還可以,唯獨係蝦竟然大部分都出現左肉質會'梅'既口感,真你有海鮮一大至命傷。
另外秋刀魚可以割破膽,導致肉帶苦。

食完海鮮重可以打埋邊爐。

款式都好多,而且有蝦等海鮮,肉類,內臟等等。岩哂識食之人。

另外黎到淨食冒菜都可以架。
但係就按g計,唔知抵唔抵食呢?

埋單2位再88折,所以過下口癮都算抵食。
2017-08-03
$240 (Dinner)
海鮮大咖