我們一行四人,食完飯想去食糖水,去到都只係12點幾,未入門口員工就已經話要快,last order我地就急急腳快d嗌,我嗌左個summer配綠茶同呍呢拿雪糕,個甜品大約等左5分鐘就送到,外相係勁dry同勁hea整唔知係我地黎個時段差定係佢個standard係咁唔緊要啦照食兩球雪糕係無問題的,出事的是個d丸子,說不上是難吃,只能說是汁的份量太少,令到賣相不好看之餘又乾著吃,吃到一半都沒有就聽到店員大聲的說對另外一對正在吹水的客人說我地而家係清潔時間,埋單呢面搞到我地都不好意思慢慢吃,拿拿林吃完埋單走人整體來說的用餐感覺太差,野食幾好都係假

唔知係我地黎個時段差定係佢個standard係咁

唔緊要啦照食

搞到我地都不好意思慢慢吃,拿拿林吃完埋單走人

整體來說的用餐感覺太差,野食幾好都係假
2017-01-19
$35 (Last Night Supper)
2016-10-04 227 views
去到太子與朋友們吃過晚餐後,聽說附近新開了一間松記,我們當然要去試試啦!合桃露近日公司的事情,搞到頭昏腦脹,合桃是補腦佳品,我當然是選合桃露喇!和暖的合桃露,較幼滑,合桃味不太濃郁,如果合桃味道多濃一點會比較好!

合桃露

合桃露
2016-09-26
2016-10-01 148 views
究竟係咪假松記嚟㗎?個menu唔同嘅當日只係買外賣,冇幻彩明珠,叫我要唔知乜乜明珠,冇涼粉、大珠冇味,成碗嘢冇甜味,水果少,芒果酸,勁難食😭伏已中、很難食、冇下次
究竟係咪假松記嚟㗎?個menu唔同嘅
當日只係買外賣,
伏已中、很難食、冇下次
2016-08-18 261 views
朋友介紹過來,食左個超靚又大又甜的蜜之戀人!心情大滿足喔中午過來的時間最好,沒有晚上甘多客,坐得舒服,可以慢慢品嚐要食的朋友要早點啦,老闆說是季節性甜品,果欄都不是常常有貨的
朋友介紹過來,食左個超靚又大又甜的蜜之戀人!心情大滿足喔
中午過來的時間最好,沒有晚上甘多客,坐得舒服,可以慢慢品嚐

2016-07-25 312 views
第一次試下個「蜜之戀人🍈💕」~好好味喎~個蜜瓜好甜好正💕比想像中甜😋再加埋個冰凍曲奇味雪糕⋯⋯口感一流😋😋😋😋下次一定會再去試過👍🏼😋正呀 之後試個「三重心太軟😋」比我仔仔食!嘩!😂佢勁鐘意呀~我個小朋友食到停唔到口😂😂~見佢食得咁開心,我又忍唔住試左一啖!😊👍🏼又真係幾正喎~甜度剛剛好😋👍🏼而且店員好細心~整得好靚呀😋⋯⋯值得一試👍🏼
值得一試👍🏼
因為(松記)呢個名,食過好多間都唔差,所以見太子開左就去試,點知一路食個心一路火,點解??叫左個芒菓西米路, 呢個甜品堪稱唔可能做到唔好食,點知一上枱巳經知領野,係一碗奶水你地無聽錯,係奶水!!!加3片勁酸的芒菓,呢碗(奶水),西米唔多,奶小都爆,唔凍,重有—樣野咩叫???糖水呢,唔甜嘅。。。嘩, 一路食一路嬲第二碗summer, 一上比平時我去第二間松記食嘅差十皮,唔凍,…西米好小,係比幾粒西瓜,哈密瓜承高左碗嘢重有一片薄如纸的奇異果,個二球雪糕似乒乓波大小小,哈哈。。奶呢?又係好小,我想問下D奶係咪禁禁貴,我比成33蚊食呢D。比左六十幾成肚火火火火火

比左六十幾成肚火火火火火