2020-12-30 125 views
好大碟 食物有水準 價錢合理 難得樣樣都出色 近近地食到有水準既西餐!哩次生日午餐 連呀囝都話超好食!😋同埋好貼心 幫小朋友預備我地最愛既角落生物兒童餐具🤩加分!而且廚師仲要係五星級酒店得獎西廚!令人覺得更有信心!就算無夜晚堂食 都有外賣自取同到會 有得諗!😁凱撒沙律:菜夠乾身 食落爽口炸薯條魚塊:熱辣辣 好脆口(呀囝密密食左半兜😋)烤雞配豬仔骨:JUICY又滑 配蒜頭粒(食落好似薯蓉)拿破崙肉醬意粉:麵質有咬口 醬+肉+芝士 一d都唔漏 好岩我口味
好大碟 食物有水準 價錢合理
難得樣樣都出色 近近地食到有水準既西餐!
哩次生日午餐 連呀囝都話超好食!😋
同埋好貼心 幫小朋友預備我地最愛既角落生物兒童餐具🤩加分!
而且廚師仲要係五星級酒店得獎西廚!令人覺得更有信心!
就算無夜晚堂食 都有外賣自取同到會 有得諗!😁

凱撒沙律:菜夠乾身 食落爽口
炸薯條魚塊:熱辣辣 好脆口(呀囝密密食左半兜😋)
烤雞配豬仔骨:JUICY又滑 配蒜頭粒(食落好似薯蓉)

2020-12-30
Celebration
Birthday
  • 拿破崙意粉  烤雞配豬仔骨  炸薯條  凱撒沙律
2020-12-24 243 views
咁啱喺附近做嘢想食西餐見到呢間小店,就試吓啦!叫咗佢午餐一個紅酒燉牛肉同埋燒雞。一上個餐湯已經好驚喜,個羅宋湯啲料仲多過啲湯,味道非常濃郁,完全唔係普通餐廳貨色。紅酒牛肉配薯蓉,熱辣辣醬汁濃厚不特止,牛肉仲燉得非常淋滑,薯蓉又好滑。燒雞簡直就係誠意之作,一次切落去啲肉汁流晒出嚟,伴碟嘅小西蘭花同焗蒜,南瓜,薯條都好好味😋價錢仲要好抵食!等疫情限聚令過咗之後,一定再嚟試吓佢主餐牌啲嘢!Ps..順帶一提我去食飯都會留意個廁所,最怕嗰啲地下濕粒粒污糟邋遢一浸味嗰啲,佢個廁所係10分清潔乾淨😉加分!
咁啱喺附近做嘢想食西餐見到呢間小店,就試吓啦!
叫咗佢午餐一個紅酒燉牛肉同埋燒雞。
價錢仲要好抵食!
等疫情限聚令過咗之後,一定再嚟試吓佢主餐牌啲嘢!

2020-12-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$80 (Lunch)
Celebration
Xmas's Eve
2020-12-17 182 views
之前都黎過呢間舖頭食過,但今次食應該轉左人,食物和服務皆有大進步😃舖頭位置不在市中心那邊,比較隱世,裝修格局乾淨舒服至於食物亦高水準,午餐有湯附送,但不是粗製濫造,非常濃味。午點就點左燒春雞,完全係驚喜之作,皮脆有肉汁,好Juicy ,下次會再試埋其他,一定會再幫襯!

舖頭位置不在市中心那邊,比較隱世,裝修格局乾淨舒服

至於食物亦高水準,午餐有湯附送,但不是粗製濫造,非常濃味。

2020-12-15 137 views
好似係啱啱易左手嘅cafe!燒雞餐🐓🐓隻雞好大隻,好juicy,唔會乾爭爭,烤得啱啱好!!!伴菜超足料,原個烤蒜,烤南瓜,個菜仲要係BB西蘭花🥦 (平時一田買都唔平)!!個烤蒜無澀味,有時酒店都未必間間做到,好好食!!$80 蚊,包飲品☕️!呢個價錢無得輸!性價比極高!!😋😋😋😋見到隔離枱d豬仔骨同意粉🍝都好👌🏻!下次要再試!
好似係啱啱易左手嘅cafe!
燒雞餐🐓🐓
見到隔離枱d豬仔骨同意粉🍝都好👌🏻!下次要再試!
香草燒雞
餐湯