2011-10-01
聞名已久既COCO店, 一早已經知道係Openrice食評高企.. 一直好想試..尋日同D同事係觀塘食LUNCH, 終於有機會一試!入到去座位舒適, 夠晒闊落.. 一人叫咗一個SET.. 再加$20 多1杯飲品(凍OT) + 日式沙律(加$20可配 飲品 / 湯 / 沙律 / 雪糕 --> 任選2款)日式沙律配麻醬: 麻醬好香, 好吸引, 所以都唔錯 (可配鼓油/ 麻醬)忌廉雞肉咖喱奄列飯: 碟野一嚟到, 個賣相已經好OK, 好似去咗日本食咖喱..我點了小辣, 其實唔太辣, 應該會比唔辣更香.. 奄列既蛋完全好香滑, 整體我哋都係咖喱溝飯都已經好好味!另外, 我地加咗檯上面樽紅色配料, 問職員呢D叫「福神漬」.. 問個識日本文化既同事佢話好多日本人食咖喱都會加漬物試一試之後, 一試愛上「福神漬」.. 令咖喱口感更豐富!食完之後大家都好滿足, 難怪COCO臺番店於OPENRICE食評高企!!!十級推廌比大家嚟試下, 一定一試難忘!PS: 員工可推介「福神漬」比更多客人添加食咖喱之中, 因為唔係人人都識加入去食
尋日同D同事係觀塘食LUNCH, 終於有機會一試!
入到去座位舒適, 夠晒闊落..
我點了小辣, 其實唔太辣, 應該會比唔辣更香..
奄列既蛋完全好香滑, 整體我哋都係咖喱溝飯都已經好好味!
問個識日本文化既同事佢話好多日本人食咖喱都會加漬物
試一試之後, 一試愛上「福神漬」.. 令咖喱口感更豐富!
十級推廌比大家嚟試下, 一定一試難忘!