2024-06-12 51 views
Cozi Lounge寬敞的露台區域提供了開闊的視野和舒適的用餐環境,非常適合安安靜靜地來一場浪漫約會🔸烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁份量非常之友好,肉眼扒烤得恰到好處,外焦里嫩,搭配鮮甜的野菌和香辣的薯角,再淋上濃郁的紅酒汁,正👍🏻🔸煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁大大隻鮑魚與大活蜆,呢個價錢食到高質海鮮,確實抵食!配上香滑的松露薯蓉,口感層次豐富,再加上牛油白酒汁的提味,讓人一試難忘🔸Cocktail - Night Tea想不到這裏的Cocktail選擇幾創新,呢款由威士忌、琴酒、檸檬、薑、伯爵茶和蘇打水混合而成,香濃的薑味覺得好補身😂 在露台上享用伴隨晚風,格外愜意。🔸夢幻甜品盒喺度食飯唔好忘記這個超抵優惠🎊 消費滿 HK$500 並追蹤餐廳的 社交平台即可免費享受的夢幻甜品盒😍😍煙霧彌漫的浪漫氛圍中,三個雪糕窩夫配上大量新鮮生果,甜美滋味與視覺效果同樣令人陶醉🥰

🔸烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁

🔸Cocktail - Night Tea
在露台上享用伴隨晚風,格外愜意。

🔸夢幻甜品

2024-06-12 44 views
餐廳環境好有特色,食物亦算高質~泊車都方便,附近就有錶位停車場🚗🥗 餐前小食✦ 墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士✦ 粟米片炸蝦🍹兩杯飲品賣相好靚,唔會太甜✦ Zingy Grass✦ Unicorn ⭐️ 重點推介Chef’s Specials,我哋揀咗以下兩款✦ 烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁由於小朋友都要食,所以我揀咗7成熟,呢個熟度肉質都唔算靭,肉味濃郁,配個紅酒汁好好味!✦ 香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁略嫌三文魚熟咗丁丁,可以生返少少就very good喇!個柚子忌廉汁好出色,好香甜柚子味好清新,第一次試原來忌廉汁可以配柚子味,估唔到可以咁夾!✦ 三文魚子珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉帶子煎得剛剛好,外脆內軟,加埋三文魚子一齊食味道鮮甜,意粉汁比較淡口,重口味如我就再加咗少少鹽而家仲做緊個優惠請你食Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒🍨凡於晚市期間餐飲消費滿HK$500,並關注 @cozilounge 及 @hotelcozi 社交平台,即可免費兌換Sweetie Fantasy 夢幻甜品盒 (4位用)一份!
餐廳環境好有特色,食物亦算高質~
泊車都方便,附近就有錶位停車場🚗

🥗 餐前小食
✦ 墨西哥粟米片配牛油梨醬及芝士
✦ 粟米片炸蝦

🍹兩杯飲品賣相好靚,唔會太甜
✦ Zingy Grass
✦ Unicorn

✦ 烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁

✦ 香煎挪威三文魚伴日本帶子配柚子忌廉汁

✦ 三文魚子珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉

開餐啦👏🏻開餐啦👏🏻 今晚同家姐去咗cozi hotel 食鮑魚 •龍蝦•「蠔」華尋鮮自助晚餐! 一開始我哋先睇冰鎮海鮮區😁 有鱈場蟹腳、麵包蟹、白蝦、藍青口、翡翠螺等…….跟住係自助餐重點之一,即刻開即食新鮮生蠔🦪 ,好鮮甜美味,hehe ….. 我自己食咗半打🤭刺身區🍣有阿根廷赤蝦、三文魚、鲷魚、北寄貝、赤貝、吞拿魚、魷魚等……呢隻阿根廷隻蝦,超級大隻勁鮮甜👍另一主打鮑魚😍上湯龍蝦伊麵,香濃芝士味~仲有靚湯飲 - 燉蟲草花鲍魚螺片湯好足料~最愛嘅甜品區選擇都算多🤩 多款西餅蛋糕及新鮮生果雪糕有Haagen Dazs外,亦可試試其他新口味~仲有個朱古力噴泉同自己親手做窩夫🧇小朋友最鍾意~其餘精選仲有:·焗芝士波士頓龍蝦• 鮑魚雞粥• 避風塘炒龍蝦鉗• 燒紐西蘭西冷牛扒•燒羊鞍等…..你呢個價錢嚟講,有咁多選擇算唔錯~
開餐啦👏🏻開餐啦👏🏻

一開始我哋先睇冰鎮海鮮區😁
有鱈場蟹腳、麵包蟹、白蝦、藍青口、翡翠螺等…….

呢隻阿根廷隻蝦,超級大隻勁鮮甜👍

另一主打鮑魚😍

上湯龍蝦伊麵,香濃芝士味~

仲有靚湯飲 - 燉蟲草花鲍魚螺片湯
好足料~

最愛嘅甜品區選擇都算多🤩
多款西餅蛋糕及新鮮生果

雪糕有Haagen Dazs外,亦可試試其他新口味~

仲有個朱古力噴泉同自己親手做窩夫🧇
小朋友最鍾意~

其餘精選仲有:
·焗芝士波士頓龍蝦
• 鮑魚雞粥
• 避風塘炒龍蝦鉗
• 燒紐西蘭西冷牛扒
•燒羊鞍等…..
你呢個價錢嚟講,有咁多選擇算唔錯~

2024-05-24 25 views
真係好耐冇行呢邊,工廠大廈區估唔到有間酒店餐廳🍴我哋order左:🔥火焰德國鹹豬手配芥末汁 鹹豬手一上檯,職員會淋啲酒然後用火槍燒下,令個皮更加脆!成個豬手皮燒得好靚😋好味🥔羊肚菌黑松露意式薯仔麵糰香濃黑松露配上煙靭的意大利麵團仔,口感好特別!🍝軟殼蟹冬陰功闊條麵冬陰功湯汁好惹味,唔會太鹹!略嫌軟殼蟹炸太乾身🦪追加半打新鮮生蠔細細隻好新鮮😋有驚喜。入口帶少許海水味🦪但唔會有鐵銹味🍓🍦夢幻甜品盒🍦一上呢個甜品好夢幻!雪糕配香脆窩夫🧇底,旁邊有些許水果🌟🌟而且我地消費滿$500,再follow佢哋嘅社交平台,就有呢份甜品Sweetie Fantasy
真係好耐冇行呢邊,工廠大廈區估唔到有間酒店餐廳🍴

我哋order左:
🔥火焰德國鹹豬手配芥末汁

🥔羊肚菌黑松露意式薯仔麵糰
香濃黑松露配上煙靭的意大利麵團仔,口感好特別!

🍝軟殼蟹冬陰功闊條麵
冬陰功湯汁好惹味,唔會太鹹!略嫌軟殼蟹炸太乾身

🦪追加半打新鮮生蠔
細細隻好新鮮😋有驚喜。入口帶少許海水味🦪但唔會有鐵銹味

🍓🍦夢幻甜品盒🍦
一上呢個甜品好夢幻!雪糕配香脆窩夫🧇底,旁邊有些許水果

2024-05-17 28 views
姊妹生日,緊係要搵間坐得舒服,食物質素又唔錯嘅餐廳慶祝啦!今次我地就去咗悅品酒店‧荃灣享受🦪🥭蠔情榴槤芒返 teaset 💛 呢個下午茶好抵啊,喺 OpenRice book仲有折$240/2人!下午茶包括以生蠔及榴槤做主題嘅鹹甜點美食,仲包兩杯即磨咖啡或紅茶或氣泡酒,而且環境好闊落,坐室外同室外都好舒服!一開始每人有一個新鮮生蠔🦪及一杯雞尾酒🍹。r之後就有個三層高嘅teaset, 頂層係脆炸鹹點,底層就係精美嘅甜品。我就最鍾意個 🦪新鮮生蠔配海鮮醬好鮮甜嘅生蠔! 🦀香芒蟹肉忌廉筒賣相好精緻,入面充滿蟹肉及芒果肉,忌廉筒好香脆! 🍤鮮蝦春捲配香芒莎莎鮮蝦好酥脆,入面新鮮芒果蓉,味道酸酸甜甜好好味! 🍰榴槤慕絲蛋糕榴槤控必食,味道好清新,榴槤慕絲好軟滑,蛋糕好鬆軟濕潤。 🧀榴槤芝士撻榴槤配芝士出奇地好味! 🍑烏龍茶蜜桃杯配搭同樣新鮮,烏龍茶葉碎加上蜜桃粒粒,口感豐富,味道好有層次! 食完Tea仲可以坐多陣嘆下杯香檳嚟個happy hour 🥂! 酒店仲有免費接駁巴士來往酒店同埋葵芳地鐵站, 好方便啊!@

而且環境好闊落,坐室外同室外都好舒服!

一開始每人有一個新鮮生蠔🦪及一杯雞尾酒🍹。

我就最鍾意個
好鮮甜嘅生蠔!

🦀香芒蟹肉忌廉筒
賣相好精緻,入面充滿蟹肉及芒果肉,忌廉筒好香脆!

🍤鮮蝦春捲配香芒莎莎
鮮蝦好酥脆,入面新鮮芒果蓉,味道酸酸甜甜好好味!

🍰榴槤慕絲蛋糕
榴槤控必食,味道好清新,榴槤慕絲好軟滑,蛋糕好鬆軟濕潤。

🧀榴槤芝士撻
榴槤配芝士出奇地好味!

🍑烏龍茶蜜桃杯

酒店仲有免費接駁巴士來往酒店同埋葵芳地鐵站, 好方便啊!

@
2024-05-13 12 views
呢個Cozi Hotel 嘅最新Tea Set , 睇個名就知正。中曬我最愛嘅元素- 蠔 🦪 芒果🥭榴槤 ,仲要配埋兩杯酒精飲品,真係完美組合!咸點除咗有鬆脆吉列蠔,竟然有鮮甜生蠔!係海水味嘅生蠔,爽口清甜。另外佢嘅炸物都出色,炸得剛好👏🏻 鮮蝦春卷同炸蠔都好好味😋甜點有芒果同榴槤嘅口味,總括係唔太甜,又唔膩 ,最喜歡香芒🥭蟹肉忌廉筒芒果配蟹肉原來咁夾,甜甜咸咸再加上脆口忌廉筒,好味又好得意!其他甜品都係主要用芒果、榴連同茶味配搭,mousse 幼滑,蛋糕鬆軟。朱古力泡芙有鬆脆感,加上茶味變得冇咁膩!再加埋好好味嘅sparkling wine , 正!‼️重點酒店lounge 環境好好,大大個落地玻璃,外面陽光少少召入你好舒服,重點呢個下午茶套餐只係 $398 兩位用!

2024-05-10 49 views
龍蝦碎……表面已經喺兜嘢嘅所有蝦肉……不是特別喜好龍蝦,但是如果是這樣不如不要出吧……….計埋加一接近$200係最近呢一年食過最伏嘅嘢冇擺盤 呢啲都唔緊要會唔會太誇張?
龍蝦碎……
表面已經喺兜嘢嘅所有蝦肉……
不是特別喜好龍蝦,但是如果是這樣不如不要出吧……….
計埋加一接近$200
係最近呢一年食過最伏嘅嘢
冇擺盤 呢啲都唔緊要
會唔會太誇張?
龍蝦及羊肚菌意式薯仔麵團
2024-05-08 67 views
葵涌呢間酒店嘅晚餐原來都唔錯,經朋友介紹今日去咗食返個晚餐🥩烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁 $268-草飼牛一般味道較為濃烈 肉質嫩且多汁 薄薄一片的肉眼只需要鹽和胡椒作提味 鮮味就會很出 融化脂肪的香氣滲透在肉眼之中 配上紅酒燒汁增加不少鹹味🌊煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁 $288-薯蓉的表面插滿連殼的鮑魚及大蜆 然後再淋上忌廉香味強烈的牛油白酒汁 鮑魚煎香後仍然彈牙 肉中帶豉油香 而大蜆的鮮味不錯 🍤粟米片炸蝦 $58-炸衣帶有粟米片令脆口感再提升 配上泰色酸辣醬確實不錯 🍨夢幻甜品盒「贈」-消費滿$500即送甜品盒 底部的乾冰營造仙氣之感 雪糕球放在焦脆鬆軟的牛角包窩夫之上 圍邊則有鮮果及忌廉總括嚟講,氣氛好食物唔錯,值得一試!

葵涌呢間酒店嘅晚餐原來都唔錯,經朋友介紹今日去咗食返個晚餐

🥩烤美國草飼肉眼扒伴燴野菌及香辣薯角配紅酒汁 $268

🌊煎鮑魚及大活蜆伴松露薯蓉配牛油白酒汁 $288

🍤粟米片炸蝦 $58
-炸衣帶有粟米片令脆口感再提升 配上泰色酸辣醬確實不錯

🍨夢幻甜品盒「贈」

總括嚟講,氣氛好食物唔錯,值得一試!
⭕前牌咁啱入去荃灣嗰邊之後順便食咗個靚飯🙌🏻呢間餐廳我都嚟過幾次㗎喇🤭每次都有驚喜畀到我✨🤤佢哋嘅食物質素都keep住進步❣️呢點係我好欣賞🤘🏻🤘🏻🤘🏻🤘🏻今次過咗嚟食晚餐🥰✨整體評分:9/10✨味道:8.5/10✨服務:9/10✨環境:9/10✨人均消費:$350▫️火焰德國鹹豬手配芥末汁 $208呢個咸豬手超級超級超級無敵大好食🩷如果你係一個食肉獸🥩唔該你一定要試‼️豬手上碟之後 職員會淋啲酒 然後用火槍燒佢🤤向左拉有影片睇佢個皮好脆 好好食呀!!!仲有好多肉呀 食完呢個都已經飽咗五成🤭▫️三文魚籽珍寶帶子菠菜忌廉汁扁意粉 $188本身唔知道豬手咁大份我哋仲叫咗份意粉晚市嘅意粉仲要大碟😂之前食lunch有食過佢🤭有淡淡嘅菠菜忌廉汁 配埋佢嘅扁意粉🍝佢嘅珍寶帶子仲要係好新鮮▫️忌廉芝士蘑菇釀雞翼 $58今次影相影耐咗📸食嘅時候有少少凍咗喇 不過佢依然都咁好食 入面讓咗好多忌廉芝士蘑菇如果趁熱食嘅話佢應該有少少流心🥰記得呢個一定要趁熱食🙂‍↔️烤孜然羊扒 $108然後繼續食肉🥩 嗌咗個羊扒羊扒啲肉都好嫩✨😙羊騷味都重 勁鍾意🩷Unicorn $78有啲口痕飲 嗌咗杯嘢飲🤘🏻啲顏色都幾幻彩🌌最頂係
⭕前牌咁啱入去荃灣嗰邊

如果你係一個食肉獸🥩
唔該你一定要試‼️
豬手上碟之後 職員會淋啲酒 然後用火槍燒佢🤤
向左拉有影片睇
佢個皮好脆 好好食呀!!!
仲有好多肉呀 食完呢個都已經飽咗五成🤭

有啲口痕飲 嗌咗杯嘢飲🤘🏻
啲顏色都幾幻彩🌌
最頂係有一個雪凍咗嘅荔枝肉
等佢解凍少少就可以食㗎喇🤭
用左荔枝、玫瑰、檸檬汁、蝶豆茶、蘇打水調劑而成
飲落好清新✨

Sweetie Fantasy* 🍦🍩(free)
佢係屬於四人份
有三個雪糕球
雪糕球下面仲有格仔餅
佢嘅格仔餅做到外脆內軟呀 好好食‼️🤤
2024-05-05 23 views
今日朋友話帶我去食有個好抵嘅high tea,喺葵涌Cozi Hotel榴槤芒返蠔情下午茶,而家OpenRice有discount $240/2人份量包兩杯即磨咖啡或紅茶或氣泡酒,呢個價錢真係超級抵,而且環境都好闊落同埋靚⭐️唯一係地點有少少遠🙈🦪新鮮生蠔配海鮮醬海水味比較重。☀️炸蠔外邊都好脆,入面仲係juicy。🦀香芒蟹肉忌廉筒食到入面充滿蟹肉,有少少芒果,忌廉筒類似硬餅乾咁嘅質地。🍰榴槤慕絲蛋糕蛋糕夠濕潤,榴槤慕絲夠滑。🍑烏龍茶蜜桃杯食到少少碎咗嘅烏龍茶葉,有蜜桃粒粒喺入面增加口感。🧀榴槤芝士撻芝士味比較重,撻底夠脆。,

海水味比較重。

☀️炸蠔
外邊都好脆,入面仲係juicy。

🦀香芒蟹肉忌廉筒
食到入面充滿蟹肉,有少少芒果,忌廉筒類似硬餅乾咁嘅質地。

🍰榴槤慕絲蛋糕
蛋糕夠濕潤,榴槤慕絲夠滑。

🍑烏龍茶蜜桃杯
食到少少碎咗嘅烏龍茶葉,有蜜桃粒粒喺入面增加口感。

🧀榴槤芝士撻
芝士味比較重,撻底夠脆。

2024-04-29 687 views
大家心目中嘅high tea🫖,係靚靚三層架重要啲,定係又chill又啱打卡嘅環境重要啲呢?我哋就梗係要兩樣都做到㗎啦😍,所以今次就由葵芳出發,搭酒店嘅免費穿梭巴士去afternoon tea🤤,享受週末時光啦。.🥳蠔情榴槤芒返($398兩位用)今期嘅tea set就以生蠔、榴槤、芒果做主題聽到已經覺得好吸引,套餐本身仲包咗飲品,有得揀氣泡酒🍾㖭呀。微醺嘅感覺配埋tea set真係好夢幻!.🦪新鮮生蠔配海鮮醬蠔嘅海鮮味真係夠晒滿足🤗,配埋檸檬汁更加開胃,仲有海鮮醬酸酸香香,帶出鮮味。.🦪脆炸吉列蠔配他他汁炸得夠晒酥脆,而且裏面嘅蠔仍然保持嫩身,食落去都Juicy🤩,配埋他他汁嘅濃郁感覺好正。.🦐香脆鮮蝦長春卷配香芒莎莎喺網莎莎好有特色,配埋薄荷同埋香草,變成鹹點嘅伴菜😋。加埋鮮蝦長春卷,係一道開胃嘅鹹點。.🦀香芒蟹肉忌廉筒芒果嘅果香味,配埋蟹肉嘅鮮香味真係好豐富!而且蟹肉份量幾多🤯,每一啖都係口裏便啖啖回味。.🥭香芒果凍綠茶慕絲綠茶味好香,而且真係整得好綿滑,完全冇顆粒感,入口滑順🫶🏻。.🍑烏龍茶蜜桃杯好有特色,以烏龍茶做慕絲感覺唔會過甜,配埋有口感嘅蜜桃粒😜,將平時嘅茶飲轉化成一道甜
🥳蠔情榴槤芒返($398兩位用)

🦪脆炸吉列蠔配他他汁
🦐香脆鮮蝦長春卷配香芒莎莎

🥭香芒果凍綠茶慕絲
🍑烏龍茶蜜桃杯
好有特色,以烏龍茶做慕絲感覺唔會過甜,配埋有口感嘅蜜桃粒😜,將平時嘅茶飲轉化成一道甜品
🎂榴槤慕絲蛋糕
鍾意榴槤嘅朋友唔好錯過,蛋糕嘅海綿體夠濕潤軟綿,帶出主角榴槤嘅香濃軟滑😋,夠滿足。
😍榴槤芝士撻
呢度甜品嘅感覺就更加濃郁,榴槤本身已經夠邪惡,仲要加埋濃郁嘅芝士🧀,同埋忌廉點綴,超豐富。
🍵綠茶泡芙
朱古力泡芙外皮,包住有濃郁綠茶香味嘅忌廉餡😍,一食落去,香味充滿住成個口腔。
2024-04-27
Type of Meal
Tea
2024-04-22 26 views
今日去咗荃灣悅品酒店,真係估佢唔到,工廠大廈中隱藏噶酒店,入面超靚,餐廳外還有個休憩處,綠化都做得唔錯,石屎森林中的小自然,環境清淨舒服,響度午餐簡直係一種享受了.午餐都儀式感滿滿,先來健康噶歐式麵包,配上絲滑噶牛油,入口都幾驚喜,第2道來噶就係火腿沙律,第3個來噶係濃濃噶湯,有枝長長噶手指餅可以沾湯來食,湯濃稠,味道豐富,第4道就係主菜,焗龍蝦意粉,第五道菜就係甜品蛋糕,還有英式嘅奶茶,英式嘅奶茶用嘅係鮮奶,糖及鮮奶可以根據自己口味調整,整體來講,呢度噶午餐性價比都好高,直得來體驗。
2024-04-16
$195 (Lunch)
14/4/2024 我哋透過openrice尋找寵物友善餐廳, 於openrice訂坐, 今日氣溫攝氏31度, 我地大老遠搭車去到呢間位於青山公路葵涌段嘅COZI HOTEL, 我哋三人三狗開開心心行入去餐廳準備食午餐,結果冇食到就走, 非常失望。3宗罪: 1) 由停車場阿姐已經好不禮貌,對我哋帶着狗狗嘅客人, 大聲呼喝! 「喂, 果面搭𨋢啊!」 我冇期待佢哋好有文化,所以都冇乜嘢。2)上到餐廳餐廳裏,雖然裡面只得一台客人,但嗰位服務員小姐抱住極不友善,沒有禮貌的態度,也不打算過招呼們, 直至我們再三示意,才慢條斯理走過來, 態度異常輕佻,我哋表示外面烈日當空,他表示沒有雨傘,沒有風扇,她也沒有辦法, 感覺她完全是趕我地走。3)餐廳開宗明義是Pet Friendly ( 如餐廳廣告圖) , 麻煩您都照顧返客人的需要, 如必須坐戶外, 請提供有雨傘有風扇, 你地不可能這樣對待客人吧? 我很少寫食評,希望貴公司加強員工培訓不要令客人失望之極,不要怪沒有生意, 星期日中午只得一台客人, 希望你地會反省不足, 無謂再花時間花錢做marketing, 你是應該按實際需要加強你哋餐廳的服務和配套。

3宗罪:
我冇期待佢哋好有文化,所以都冇乜嘢。

2024-04-14
$100 (Lunch)
2024-04-08 35 views
悅品酒店隱身在葵興工厦區內,到葵興地鐵站約八分鐘路程,酒店Lounge假日以主餐牌為主,平日有更優惠的套餐選擇。🍴燒三文魚南瓜沙律配法式紅莓醋汁前菜沙律味道偏酸,南瓜很甜、三文魚很厚實,生菜伴著酸中帶甜的紅莓醋汁,十分清爽。🍴三文魚籽珍寶帶子蔬菜忌廉汁扁意粉份量十足的意粉,搭配口感滑順的忌廉汁,加上幾顆三文魚籽的點綴;一旁碩大的帶子,煎的十分軟嫩出色。🍴黑椒煙鴨胸厚切的鴨胸,外皮煎的微焦,裡面透出粉嫩誘人色澤,輕輕切開,入口非常嫩,油脂適中,相當出色。🍴香烤卡律醬雞胸肉配牛角酥窩夫烤得酥脆的牛角窩夫上擺放了巨量的雞胸肉與牛油果,看上去份量十足。雞胸肉很扎實,搭配香酥的窩夫與滑順的牛油果,清爽無負擔。整體而言,食物有一定水準,餐廳環境舒適,人流不多,可以很舒適的享受用餐時光。

🍴燒三文魚南瓜沙律配法式紅莓醋汁

🍴三文魚籽珍寶帶子蔬菜忌廉汁扁意粉

🍴黑椒煙鴨胸

🍴香烤卡律醬雞胸肉配牛角酥窩夫

2024-04-08 39 views
荃灣Hotel Cozi 一向性價比高 👏🏻好抵食,食物質素也不差!上次去就係食tea ,最近Cozi Lounge 復活節期間有推出復活節生蠔及海鮮半自助晚餐,才約$400/位 😍見咁底即刻去試下 餐廳環境舒適闊落,檯與檯之間有足夠距離部分更是梳化🛋️ Lounge 可望到酒店的綠庭園一個戶外花園!📌自助區有芝士、冷盤火腿、沙律🥗、凍海鮮,全部都新鮮。另📌凍海鮮有生蠔、富油香味的煙三文魚、青口、長蟹腳、螺、蝦及超多膏的麵包蟹美!我哋食咗2x隻蠔🤣 所有凍海鮮新鮮📌 蟹肉蟶子露筍忌廉湯+ 2份主菜+復活節限定甜品🌈香煎智利海鱸魚及珍寶帶子煎得好香👏🏻 帶子生熟度恰到好處🌈菜燒野菌荷蘭牛仔扒,嫩而不韌,煮熟剛好🌈復活節元素的朱古力mousse cake • Mousse幼滑,朱古力兔仔品好可愛,味甜清甜,滑溜

餐廳環境舒適闊落,檯與檯之間有足夠距離

📌自助區
有芝士、冷盤火腿、沙律🥗、凍海鮮,全部都新鮮。另

📌 蟹肉蟶子露筍忌廉湯+ 2份主菜+復活節限定甜品
🌈香煎智利海鱸魚及珍寶帶子煎得好香👏🏻 帶子生熟度恰到好處
🌈菜燒野菌荷蘭牛仔扒,嫩而不韌,煮熟剛好
幼滑,朱古力兔仔品好可愛,味甜清甜,滑溜
2024-03-30
Type of Meal