2024-09-02 80 views
大埔好少地方有生啤,依度仲要有不只一款店員好友善咁推薦啱我地口味既啤酒/cocktail食物都好大份,特別係個豬手! 外脆內嫩,送酒一流呀小食拼盤都有4-5款食物地方乾淨又有情調最鍾意地方細細但啲枱分得幾開,不用被迫聽隔離枱講咩朋友話附近都開咗好多餐廳,有時食完晚飯就直落飲杯野,係街坊朋友聚腳既好地方
大埔好少地方有生啤,依度仲要有不只一款
店員好友善咁推薦啱我地口味既啤酒/cocktail

食物都好大份,特別係個豬手!
外脆內嫩,送酒一流呀

小食拼盤都有4-5款食物
地方乾淨又有情調

最鍾意地方細細但啲枱分得幾開,不用被迫聽隔離枱講咩
星期六晚老公突然話想去飲下酒輕鬆吓,OK Let’s go,連續兩晚我們都去了Cozy,雖然地方不算大,但都坐得好舒服,好適合情侶或和朋友相聚傾吓偈,聽吓音樂,想讚吓Cozy嘅員工,他們都好Nice又有禮貌,第一晚我們帶了nuts去,禮貌地問一下員工可否食?他們說沒問題,歡迎客人自帶nuts因為他們酒吧沒有提供的,讚👍🏻 連續兩晚老公都是飲威士忌加水加冰,而我就試了三款Cocktail,包括 Cozy sky, Cozy safari 和 Godfather,最喜歡Cozy sky 好適合不太喜歡喝酒的女士,期待下次去再試吓唔同嘅Cocktail.
威士忌加水加冰🥃
Cozy  Sky