2023-04-11 125 views
紅磡新開左間炸物專門店,宵夜或晚餐加餸都係一個好好嘅選擇😍✨招牌炸三寶 - 有釀青椒、釀茄子同炸雲吞各兩隻,同其他地方嘅唔同,呢度嘅魚肉好有厚度,食落好彈牙,而且即叫即炸,新鮮熱辣食冇得輸🤤✨自家配製足料粉仔 - 好少地方見到有粉仔賣,而且佢好足料,好多蝦米同菇,再加埋佢嘅秘製辣醬,可以話係十分之夾同惹味,連我唔太食辣嘅都覺得正!✨椒鹽四季豆 - 本身我自己幾鍾意食四季豆,仲要配埋椒鹽同蒜蓉,簡直係大愛😻會食唔停~✨外脆內軟炸燒賣 - 極度吸睛的大大粒炸燒賣,裡面有魚肉香,真係外脆內軟,而且一d都唔會太多粉👍 沾埋辣醬食咸香味又出又滋味😸✨椒鹽粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦夠清甜🌽✨蒜蓉布包豆腐 - 裡面超滑,蒜蓉好香口,送飯實好正!✨招牌雞軟骨 - 估唔到幾juicy! 鍾意雞軟骨同有咬口嘅人一定會好like😍
紅磡新開左間炸物專門店,宵夜或晚餐加餸都係一個好好嘅選擇😍

外脆內軟炸燒賣

✨椒鹽粟米 - 比想像中易咬,整得好入口,粟米亦夠清甜🌽

✨蒜蓉布包豆腐 - 裡面超滑,蒜蓉好香口,送飯實好正!
蒜蓉布包豆腐

外脆內軟炸燒賣
蒜蓉布包豆腐
2023-04-03 32 views
食左兩三次, 忍唔住要打篇comment 鼓勵下呢間小店事源有晚心思思想食宵夜, 發現到呢間小店招牌三寶:用料真係唔錯, 魚肉足料, 青椒同茄子都新鮮蒜泥椒鹽四季豆: 蒜味夠勁, 夾埋四季豆食冇得頂, 重口味人士必試椒鹽栗米:好好味, 冇諗過炸完既栗米都可以咁甜同多汁, 重點推介炸燒賣: 外脆內軟, 加埋個辣醬真係食唔停口(老闆話辣醬係自家制, 有蝦米同魚乾)即叫即整, 而且等侯時間都唔會好耐, 基本上唔太多人既話,幾分鐘有得攞!下次會試粉仔同脆骨腸支持用心小店, 加油!
食左兩三次, 忍唔住要打篇comment 鼓勵下呢間小店
事源有晚心思思想食宵夜, 發現到呢間小店

招牌三寶:用料真係唔錯, 魚肉足料, 青椒同茄子都新鮮

下次會試粉仔同脆骨腸

支持用心小店, 加油!
椒鹽四季豆,  栗米
椒鹽四季豆,  栗米
  • 椒鹽粟米
2023-03-21 49 views
有日早食飯,返屋企嘅時候肚餓,諗住落紅磡買串燒食。路過見到有間新開嘅舖頭,睇個名似係專賣炸嘢,見門口有得泊位就試下~😋😋舖仔細細,但都幾多選擇,有我鍾意食嘅炸蕃薯條同四季豆😌😍仲有試咗天婦羅魷魚鬚、椒鹽粟米,呢兩個都有驚喜!!個魷魚鬚炸得好好食,唔乾身,我好怕炸得dry得濟吉口,呢個炸得啱啱好👍🏻我覺得最好食係個招牌雞軟骨,好香口,調味又啱啱好~老闆話開到1點,下次再想食宵夜可以encore😂😂😂

舖仔細細,但都幾多選擇,
有我鍾意食嘅炸蕃薯條同四季豆😌😍

天婦羅魷魚鬚

椒鹽粟米

我覺得最好食係個招牌雞軟骨,好香口,調味又啱啱好~

老闆話開到1點,下次再想食宵夜可以encore😂😂😂
2023-03-08
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$90 (Last Night Supper)
天婦羅魷魚鬚
椒鹽粟米
  • 脆炸番薯條
2023-03-02 45 views
四季豆好好味,多蒜蓉,I like煎釀三寶都好正,同平日嗰啲唔同,佢三寶仲要饟肉係辣嘅😋仲有個黑椒脆骨腸仔都好好食,加埋檸檬汁好開胃宵夜真係一流下次要再其他嘢先得🤤

四季豆好好味,多蒜蓉,I like
煎釀三寶都好正,同平日嗰啲唔同,佢三寶仲要饟肉係辣嘅😋
仲有個黑椒脆骨腸仔都好好食,加埋檸檬汁好開胃
宵夜真係一流
下次要再其他嘢先得🤤
2023-03-01
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$50 (Last Night Supper)