2023-06-15
金唐爺爺早排諗住去駱駝漆大廈食某間餐廳,點知假期無開,於是就食咗呢間「爺爺」!1.招牌四寶菠菜麵$38(8/10)好少餐廳有得揀菠菜麵,見到有得揀緊係要試下啦,淡淡菠菜味兼四寶有牛丸,魚皮餃,扎肉同墨魚丸,再加埋有紫菜,呢個價錢好唔錯!2.招牌四寶河粉$38(8/10)由於唔食豬肉關係,店員可以幫我工人姐姐走扎肉,換多粒牛丸,呢個轉丸行動真係好唔錯!2人總共價錢$76個人口味總評分:8/10地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈第3座1樓G室Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#金唐爺爺 #觀塘美食 #觀塘好去處 #觀塘 #香港探店 #香港美食 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #852food #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #de
1.招牌四寶菠菜麵$38(8/10)
2.招牌四寶河粉$38(8/10)
2人總共價錢$76
個人口味總評分:8/10
地址:觀塘開源道60號駱駝漆大廈第3座1樓G室
#金唐爺爺 #觀塘美食 #觀塘好去處 #觀塘 #香港探店 #香港美食 #相機食先 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #852food #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong