2023-12-22 60 views
==============================位於佐敦新開張的小店,由老闆和哥哥二人主理,趁著聖誕節推出芝士火鍋套餐,附贈餐酒和飲料。除了混合多種風味、調得濃厚的芝士醬和豐富的配料(包括香草麵包粒、香腸、薄煙肉、青口、和蔬菜類)外,主廚更親自炮製肉丸和採購來自法國的紫色薯仔,肉丸香口彈牙,為芝士火鍋添加一分風味;紫薯比平時吃到的更為爽口,淺呷兩口酒,慢慢品嚐,極為寫意。份量充足,二人已經很飽。==============================餐廳不久後將會以全新面貌示人,期待煥然一新的小店
份量充足,二人已經很飽。
餐廳不久後將會以全新面貌示人,期待煥然一新的小店
2023-12-09
天氣開始轉涼,想食啲暖笠笠既野😍朋友提議食芝士火鍋,咁岩我未食過!馬上去試試😍🛎 $438 芝士火鍋二人餐 芝士火鍋有濃郁嘅香味同滑溜嘅質感😍濃濃嘅奶香味超邪惡!芝士上台時已經融化~可以將食材蘸入芝士醬汁中食用😋套餐有唔同肉類、海鮮、蔬菜:德國雜錦腸仔、意式肉丸、青口、意式火腿、迷你薯仔、磨菇、西蘭花、珍珠荀,同埋法包真係超豐富😚😚😚岩曬做聖誕大餐第一次試沙律菜點芝士🤪原蔬菜帶來清新嘅口感,配合芝士醬汁,形成鮮美嘅對比,都幾正~🛎 配紅白酒🌐 環境/服務有室內以及室外位室內位亦可望到街邊座位乾淨闊落👍🏻老闆同員工都友善,超有心既一間餐廳❤️

天氣開始轉涼,想食啲暖笠笠既野😍
朋友提議食芝士火鍋,咁岩我未食過!
馬上去試試😍

🛎 $438 芝士火鍋二人餐

芝士火鍋有濃郁嘅香味同滑溜嘅質感😍
濃濃嘅奶香味超邪惡!

芝士上台時已經融化~可以將食材蘸入芝士醬汁中食用😋
真係超豐富😚😚😚岩曬做聖誕大餐

🛎 配紅白酒

🌐 環境/服務
有室內以及室外位
室內位亦可望到街邊
座位乾淨闊落👍🏻
老闆同員工都友善,超有心既一間餐廳❤️
2023-12-18 27 views
#20231215 📝📍 Heart Bar & Restaurant 佐敦廟街285號地舖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖#聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐 $438💭 Winter is coming❄️廟街最近新開左間西餐廳,聽講開左個幾月咋,於是去試下,芝士火鍋極度吸引眼球,佢個芝士底係比較重白酒味,而個火唔係高溫咁煮所以啲酒味食到尾都仲keep到,酒鬼真係要試下🫕. 🥢 #德國雜錦腸仔 #意式肉丸 #意式火腿 💭 個拼盤好豐富,肉類有ham,砌到朵花咁好靚,有4朵份量都好多下,呢個反而🐷覺得就咁當appetizer食仲好味🌹肉丸係勁大粒,係要分幾啖先食得晒一粒既大😅仲有啲腸仔切好晒片,食落好user friendly. 🥢 #青口 💭 估唔到呢個價錢既芝士火鍋都有海鮮食,雖然啲青口無連殼,不過就咁都有啲鮮甜味,襯埋啲芝士入面啲白酒味真係好夾🥂. 🥢 #迷你薯仔 #蘑菇 #西蘭花 #珍珠筍 💭 蔬菜類都一啲唔遜色,有3隻唔同深淺色既薯仔,最特別係最深色近乎黑色咁濟果隻薯仔,🐷都係第一次見🥔鐘意呢度啲蘑菇預先炒好左,始終個芝士火鍋唔係真係火鍋淥得熟野,成日係其他度食親菇菌類就好驚唔
#20231215 📝
📍 Heart Bar & Restaurant
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐 $438

🥢 #德國雜錦腸仔 #意式肉丸 #意式火腿

🥢 #青口

🥢 #迷你薯仔 #蘑菇 #西蘭花 #珍珠筍
💭 蔬菜類都一啲唔遜色,有3隻唔同深淺色既薯仔,最特別係最深色近乎黑色咁濟果隻薯仔,🐷都係第一次見🥔鐘意呢度啲蘑菇預先炒好左,始終個芝士火鍋唔係真係火鍋淥得熟野,成日係其他度食親菇菌類就好驚唔熟,呢度就好貼心避免左呢個問題,仲炒左好juicy🍄
 🥢 #法包
💭 麵包同芝士火鍋一向都係絕配,帶少少煙韌既包索晒啲芝士汁勁好味🧀同埋呢度啲法包粒都切得比一般大粒,完全唔使驚唔夠飽🥖

🥢 #HouseWine
🥢 #Juice
💭 個餐仲跟兩杯野飲,可以叫紅酒白酒或者sparking wine🍷見有海鮮所以叫左白酒,易入口既,另外唔飲酒都可以叫茶類或者咖啡類,見都有唔少選擇可以揀,小朋友仲有果汁揀tim🍹無論朋友定一家大細尼都岩啦😎

2023-12-18 34 views
有心而令人感到誠意滿滿的小店,經營出高級之西式料理,令人感快樂朋友喜歡的感覺,有最愛吃的芝士火鍋。重溫的時候到了!店子主打的限定,很吸引,改良了傳統配方,令芝士火鍋帶有香濃味道。 另外,用面包蘸上芝士汁吃,增加豐富的口感,特別配上法式面包,香香臭臭。原瑞士芝士火鍋的氣味!滿滿風味的芝士火鍋,有海鮮青口,肉類如腸仔,沙樂美腸,好吃,肉丸大大粒,蔬菜如西蘭花,菇類,薯仔,冬天限定的法國芝士火鍋,質地比較幼滑,芝士味香濃,鹹香味非常重。芝士火鍋一樣,會配面包及薯仔吃,邪惡!芝士火鍋令人快樂滿滿。最後法式焦糖燉旦,法國傳統著名的甜點作點綴呢
朋友喜歡的感覺,有最愛吃的芝士火鍋
芝士火鍋令人快樂滿滿。
最後法式焦糖燉旦,法國傳統著名的甜點作點綴呢
📍 Heart Bar & Restaurant (佐敦)佐敦廟街285號地舖呢間cafe位於佐敦,好近油麻地,因為嗰區好多低收入家庭住,店主想佢哋都食到好食嘅嘢,所以店舖入面嘅價錢都係比較相宜,想低收入家庭都食到,真係充滿heart!!!!店內充滿了輕鬆愉悅的氣氛,讓人感到舒適自在。柔和的燈光營造出溫暖的氛圍,與咖啡的香氣交織在一起,讓人心情愉悅。👉 芝士火鍋二人套餐💰$438/2人餐😋😋😋😋.8/5呢個聖誕限定,從來冇食過芝士火鍋,一路都好想試,見佢價錢又唔貴就嗌嚟試吓,而且朋友係芝士控,佢話一定要食!套餐包咗一個芝士火鍋、一盤火鍋配料、一盆法包同兩杯飲品。芝士火鍋嘅芝士超濃郁,但係食落又唔會好漏,第一次食嘅真係有啲驚喜,質地濃稠度啱啱好令芝士掛係唔同嘅火鍋配料上面,火鍋配料全部都係熟嘅,有Parma ham、磨菇、肉丸、德國肉腸、青口、薯仔、粟米仔、西蘭花,芝士鍋有個蠟蠋係鍋底係到盆芝士keep住熱。呢個套餐其實都幾多下,食完真係好飽好飽好滿足啊。😋😋😋食飽飽仲可以揀兩杯嘢飲😆💙 flat white咖啡香味十足,而且有靚嘅拉花食飽飽飲杯咖啡真係完美!💙有氣酒🍷呢個係老闆推薦!佢
📍 Heart Bar & Restaurant (佐敦)

👉 芝士火鍋二人套餐
💰$438/2人餐
😋😋😋😋.8/5
食飽飽仲可以揀兩杯嘢飲😆
💙 flat white
咖啡香味十足,而且有靚嘅拉花食飽飽飲杯咖啡真係完美!
💙有氣酒🍷
呢個係老闆推薦!佢話芝士火鍋配白酒好夾!果然係好夾

回頭: yesyesyes,heart cafe 唔止係一個適合放鬆和享受片刻寧靜的地方,仲能夠讓人沉浸在係人同人之間交流既人情味cafe❤️❤️❤️❤️
2023-12-17 36 views
這家店的老闆很平易近人,會主動和客人聊聊天,熱情招待你並分享他們的小趣事~他們有不少回頭客,而且客人的類型也很多,有教會的、失戀的、單親家庭等等,有小朋友來的話,也會送一些小禮物給他們~餐廳希望塑造一個温馨的氣氛,讓客人能感覺到人間的一絲温暖☺️.𐐂 聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐 HK$438𐐚。火鍋配料拼盤。❥ 德國雜錦腸仔肉質嫩口,外皮微微的脆口,跟芝士醬肯定是不敗組合👍🏻❥ 意式肉丸超級大顆的豬肉丸,肉味香濃,吃得出是真材實料,啖啖是肉,也不乾,好吃喲☺️❥ 青口肉質飽滿嫩口,鮮甜不霉,好吃😋❥ 意式火腿卷起來的4大塊火腿,跟芝士醬一起吃也是別有一番風味~建議可以配麵包吃吃,中和其鹹度❥ 迷你薯仔有三種不同的薯仔,口感都不一樣,有較為爽脆的,有較為軟綿的,各有各的好吃😆❥ 蘑菇菇本身就很鎖汁,一咬下去它的香氣就在口中不斷散發出來,味道鮮甜滑溜😙❥ 西蘭花爽脆的口感,清新的味道,解膩❥ 珍珠筍爽脆的口感,解膩❥ 法包鬆軟,浸到芝士鍋中,掛著滿滿的芝士醬就令人食慾大增🤤。餐飲。(包紅/白/有氣餐酒一杯,像我們不沾酒的可以免費換非酒精飲品喲💕)❥ 玫瑰鮮奶咖啡拉花圖案打滿分💯😍👏🏻 而且
𐐂 聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐 HK$438𐐚

火鍋配料拼盤。

❥ 德國雜錦腸仔
肉質嫩口,外皮微微的脆口,跟芝士醬肯定是不敗組合👍🏻

❥ 意式肉丸

❥ 青口
肉質飽滿嫩口,鮮甜不霉,好吃😋

❥ 意式火腿

❥ 迷你薯仔

❥ 蘑菇

❥ 西蘭花
爽脆的口感,清新的味道,解膩

❥ 珍珠筍
爽脆的口感,解膩

❥ 法包

鬆軟,浸到芝士鍋中,掛著滿滿的芝士醬就令人食慾大增🤤

。餐飲。

❥ 玫瑰鮮奶咖啡

拉花圖案打滿分💯😍👏🏻 而且很持久,過了一段時間都不怎麼化😵
甜度恰到好處,散發著淡淡的玫瑰香🌹

❥ 抹茶鮮奶
友人點的~

❥ 白酒 (1杯)
本來這套餐是包酒一杯,而我一向是不喝酒的,後來聽店員一直強調說他們的白酒是fruity甜甜的,就忍不住要來一杯試試,本來還擔心自己沒法喝完,結果真的有驚喜,味道出乎意料地很能入口,甜甜的,不苦不嗆,剛合我口味,而且只有8%酒精濃度,不怕喝醉🤭
𐐂單點(散叫) A La Carte𐐚

甜品

❥ 百香果慕絲 Passion Fruit Mousse
貪心再點一個甜點試試😝外層Q彈柔軟,入口即化,味道很香口,酸酸甜甜的,份量剛剛好,一點都不覺得膩,連我不愛吃甜品的朋友都稱好吃👍🏻

2023-12-13
Type of Meal
Dinner
  • 聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐
在OpenRice上面看到了這家新店有聖誕芝士火鍋,就約了朋友來嚐鮮一下!店內是小清新風格的裝修,環境非常舒適。老闆和主廚是兄弟,都會非常友善的跟客人聊天,服務態度超好的🥹,而且聽得出來老闆很有心經營好餐廳,很值得支持🦾!🌕 瑞士芝士火鍋2人套餐 這個set有德國雜錦腸仔、意式肉丸、青口、意式火腿、迷你薯仔、蘑菇、西蘭花、珍珠筍和法包,份量很多,肉菜海鮮澱粉都一次滿足!把食物沾上香濃芝士,一口接一口停不下來🥹!這個套餐還會配上每人一杯餐酒,cp值超高啊~😋👍🏻🌕 焦糖燉蛋吃完芝士火鍋已經非常飽了,但看到餐廳的甜品櫃有很多款甜品,又忍不住點了一個焦糖燉蛋。這個焦糖燉蛋非常好吃,焦糖燒得焦香但甜而不膩,下層的燉蛋細膩濃郁,還一點也不甜,非常出色!😍📍 Heart Bar & Restaurant佐敦廟街285號地舖🧧人均消費$250

🌕 瑞士芝士火鍋2人套餐

🌕 焦糖燉蛋

📍 Heart Bar & Restaurant
🧧人均消費$250

2023-12-15 62 views
臨近聖誕,特別想食芝士火鍋。不過有得食嘅地方唔多,見到heart bar and restaurant 有,就來試試。呢間係新餐廳,老闆超nice好好人,好照顧食客嘅需要。餐廳都大,枱同枱之間距離足夠,空間感大。火鍋配料拼盤份量好大,我同朋友兩個人食唔晒。有唔同款式既食物,充滿新鮮感,唔會咁快食厭。德國雜錦腸仔🔸腸仔切片,味道不算濃配啱啱好意式肉丸🔸大大粒好飽肚青口🔸都幾鮮味意式火腿 Parma ham🔸富煙燻香微鹹迷你薯仔 蘑菇 西蘭花 珍珠筍🔸配返D蔬果類,健康D之餘平衡返個味道,冇咁易膩。法包🔸並唔係平時法包嘅硬身,都好軟熟。芝士味濃而不膩,有點像忌廉湯,很掛汁。仲有少少酒味。一鍋煮足一小時以上都無問題。套餐包埋紅白酒,如果唔飲酒都可以改其他飲品。我哋揀咗green tea latte 同埋 grey grey latte, 有好靚既拉花,茶味香濃,唔會過甜,配芝士火鍋一流。

德國雜錦腸仔🔸腸仔切片,味道不算濃配啱啱好
意式肉丸🔸大大粒好飽肚
青口🔸都幾鮮味
意式火腿 Parma ham🔸富煙燻香微鹹
法包🔸並唔係平時法包嘅硬身,都好軟熟。

2023-12-15 32 views
依家天氣凍凍地就好想打邊爐,點知搵緊間鋪頭食既時間,經過呢間食瑞士芝士火爐,好似仲好味,好多野食咁,職員態度又好nice就入咗去芝士火鍋2人套餐有好大碟配料德國雜錦腸仔(8粒)、意式肉丸(4粒)、青口(8隻)、意式火腿(4塊)、迷你薯仔(8粒)、蘑菇(8粒)、西蘭花(8粒)、珍珠筍(8粒)同埋芝士火鍋靈魂法包(12粒),真係超豐富另外芝士火鍋既芝士好香酒味,算比較正宗,正正正,配料又新鮮,意式肉丸仲要好大粒,食落好滿足套餐配紅,白,有氣餐酒(一杯),但我地怕醉,就叫杯橙汁同埋抺茶鮮奶,拉花水準出色,唔捨得飲整體呢間餐廳環境同食物質素都好好,真係會想去完又去,🎄🎄聖誕節仲可以再試下其他西餐,或者心思思孜想再食多次芝士火鍋❤️❤️

同埋芝士火鍋靈魂法包(12粒),真係超豐富

想有D又溫馨又有小小儀式感,去左呢度食聖誕推廣瑞士芝士火鍋2人餐!! 賣相靚,又可以玩下影下相,正!! 整間餐廳以柔和粉紅色為主,感覺好舒服💓.我地食既套餐有以下配料:🎄聖誕推廣瑞士芝士火鍋2人餐 Cheese fondue for 2德國雜錦腸仔意式肉丸青口意式火腿迷你薯仔蘑菇西蘭花珍珠荀法包沙律菜以上套餐配紅白餐酒各一杯,唔飲酒既話可以轉其他飲品如咖啡或茶.套餐既賣相好靚好豐富呢! 意式火腿捲成玫瑰花狀,好靚!!🌹肉丸超大粒,裡面粒粒質感好好食;西蘭花配芝士真係好夾好香!! 芝士火鍋燒熱後,芝士半溶狀,好綿滑好香! 再將法包沾上芝士,好味道! 試下將青口點落芝士度,原來味道都唔錯! 慢慢同對方一齊燒下一齊傾下計就最啱啦! 我地都唔想飲酒,所以就叫左兩杯咖啡☕.一杯係🌹凍玫瑰鮮奶咖啡,一杯係🍫熱朱古力咖啡,拉花幾靚! 我杯凍玫瑰鮮奶咖啡好香女,充滿玫瑰香,好好飲! 而熱朱古力咖啡就好濃既可可味,好香甜!
我地食既套餐有以下配料:
法包
沙律菜
Type of Meal
Tea
我終於搵到人陪我食芝士火鍋!咁又唔想食d連鎖野,搵咗好耐終於搵到呢間有芝士火鍋的酒吧餐廳😍餐廳裝修都幾別緻,超鍾意炫彩色的枱🥰老闆都幾nice幾熱情😊瑞士芝士火鍋2人套餐 $438芝士火鍋的芝士底好香,而且都幾大鍋,芝士份量好足。芝士鍋底食落有好明顯的白酒味,白酒完全帶起巴馬臣芝士的奶香味,味道好濃郁,真係好好食🤤火鍋配料拼盤配料有9款,初頭都有驚唔夠食,仲諗住食完再叫甜品,結果兩個人係食唔晒嘅。配料份量好足,size都唔細,幾乎全部都大大粒大大件上,性價比好高呀😆德國雜錦腸仔(8粒)腸仔本身有黑椒,配合芝士變成勁好食的芝士黑椒腸,芝士同黑椒味夾得好正。意式肉丸(4粒)大大件就係指佢,粒粒都咁大粒,重到要切開幾塊先叉得好。肉丸本身肉味濃厚,蘸芝士味道更濃郁,更有層次。青口(8隻)青口都幾鮮甜彈牙,都有食到海水味,唔錯。意式火腿(4塊)就咁食有d鹹,蘸芝士再配法包就變得好好食。法包可以抵消火腿的鹹味,突出返火腿本身的香味同芝士鍋底的酒味。蘑菇(8粒)磨菇本身有烘焗過,就咁食都好香好好食,蘸芝士味道更出。西蘭花(8粒)& 迷你薯仔(8 粒)西蘭花好大件,呢兩款用煮耐少少,咁先夠熱夠入味。

瑞士芝士火鍋2人套餐 $438

火鍋配料拼盤

德國雜錦腸仔(8粒)

意式肉丸(4粒)

青口(8隻)
青口都幾鮮甜彈牙,都有食到海水味,唔錯。

意式火腿(4塊)

蘑菇(8粒)
磨菇本身有烘焗過,就咁食都好香好好食,蘸芝士味道更出。

西蘭花(8粒)& 迷你薯仔(8 粒)
西蘭花好大件,呢兩款用煮耐少少,咁先夠熱夠入味。

珍珠筍(8粒)
食落好爽口,本身食落淡味,純粹為咗食芝士先食佢。

法包(12粒)
法包比較軟身,要小心d叉先叉得起。法包聞落好香,一擺上枱就聞到,真係非常吸引,芝士同法包永遠都係絕配🤩

拼盤仲有d新鮮的沙律菜,就咁食唔蘸芝士,可以稍微中和一下芝士的油膩,正呀😆

食完芝士火鍋再點兩杯餐飲,清一清口腔的芝士味,為呢餐畫個完美的句號😌
伯爵茶鮮奶 $50
伯爵茶味道好濃郁,聞到亦飲到,仲飲到微微的柑橘味,都幾特別。

玫瑰鮮奶咖啡 $50
個拉花好靚🥰咖啡味濃,玫瑰味都有飲到但偏淡,整體來講都唔錯👍🏻

Heart Bar & Restaurant (佐敦)

*上述文章只供參考及以當時價格為準
1K
2023-12-13 26 views
新開西餐cafe, 在Heart Cafe 原址, 由之前的大廚頂手聖誕瑞士芝士火鍋 $438Cheese Fondue for 2 暖笠笠芝士火鍋🫕好有聖誕feelCheese Fondue 除左芝士味🧀仲帶有奶味, 質感濃郁, 有火爐保持溫度🔥配料有德國腸、似丸、青口、hams, 蔬菜、薯仔、麵包粒、菇同西蘭花等,其中意式肉丸大大粒幾香都幾好食, 2人share食好飽 配有紅/白/氣酒, 選左sparkling wine 幾清新易入口, 唔會太酸澀見到有tea set. 同其他lunch set 價錢reasonable

聖誕瑞士芝士火鍋 $438
Cheese Fondue for 2
暖笠笠芝士火鍋🫕好有聖誕feel

2023-12-13 27 views
最近重新裝修嘅coffee shop轉左做bar & restaurant,良心小店價錢好優惠, 老闆亦都好有善心,貢獻社群。臨近聖誕節好想食芝士火鍋, 2人餐$438好抵食, 份量好足, 有肉有菜, 超飽。見隔離食雞翼好吸引,而且$48好抵食, 忍唔住嗌左份, 單骨脆炸雞翼仲配沙律, 邪惡得黎又食返沙律balance 返,呢個價錢真係超值。Menu 仲有好多野食揀, 但太飽食唔落, 老闆話每個星期都會轉menu。而家happy hour(1600-2000) 飲酒$58買一送一, 有啤酒同紅白氣酒, 環境舒適,下次可以黎飲酒再試埋其他小食。
芝士火鍋2人套餐

脆炸雞翼

2023-12-12
$243 (Dinner)
芝士火鍋2人套餐
脆炸雞翼
有日經過廟街見到Heart Bar & Restaurant 有人食芝士火鍋🧀好吸引,心思思book左來試下,當同朋友提早慶祝聖誕。餐廳佈置得好有聖誕氣氛🎄,室內座位就私隱度高啲,坐係室外食就有風味啲。老闆熱情好客,同食客打成一片,成餐飯嘅體驗都好好🥰,係一間絕對會回頭嘅餐廳‼️———————✨CHEESE FONDUE FOR 2/ $438🔸德國雜錦腸仔|意式肉丸|青口🔸意式火腿|迷你薯仔| 螺絲粉🔸蘑菇|西蘭花|珍珠筍🔸法包以上套餐配紅,白餐酒(一杯)———————芝士🧀帶濃濃酒香,但又唔會搶左芝士咸香味,搭配各種豐富配料食,食到唔同層次口感🤤!最鍾意自家製意式肉丸,有濃厚豬肉香🐖同香草香味,油脂同肉嘅比例岩岩好;青口好鮮甜,帶點海水咸香,再加芝士食好惹味;本身好鍾意食芝士西蘭花🥦,估唔到新鮮西蘭花點芝士,唔洗焗都一樣好好味! 芝士加薯仔🥔、煙韌法包食都好夾,食完超級滿足‼️

———————
✨CHEESE FONDUE FOR 2/ $438
🔸德國雜錦腸仔|意式肉丸|青口
🔸意式火腿|迷你薯仔| 螺絲粉
🔸蘑菇|西蘭花|珍珠筍
🔸法包
以上套餐配紅,白餐酒(一杯)
———————

2023-12-09
$250 (Dinner)
2023-12-12 17 views
【佐敦•Heart Bar & Restaurant】@heartbar.restaurantππππππππππππππππππππππππππππππ佐敦有芝士火鍋既cafe店聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐CHEESE FONDUE FOR 2/$438火鍋配料拼盤/Fondue Platter德國雜錦腸仔(8粒)意式肉丸(4粒)青口(8隻)意式火腿(4塊)迷你薯仔(8粒)蘑菇(8粒)西蘭花(8粒)珍珠筍(8粒)法包(12粒)芝士火鍋搭配的配料真是豐富多樣啊!德國雜錦腸仔和意式肉丸的肉質都很彈牙,吃起來很有嚼勁。青口和意式火腿的鮮美風味也很爽口,讓整個火鍋的口感更加豐富。這些配料搭配上芝士的濃郁香味,都好稱心滿足,坐喺咁靚嘅餐廳入面品嚐住特色嘅芝士火鍋,可以一齊嚟過一個暖笠笠嘅聖誕!抹茶鮮奶 熱 $50抹茶的濃厚香味和鮮奶的滑順口感,是一種非常適合夏天享用的飲品。抹茶的清香與鮮奶的甜滑完美結合,喝起來清爽又回甘,相當美味。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 536✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#佐敦美食 #Heart Bar &
佐敦有芝士火鍋既cafe店

聖誕節推廣瑞士芝士火鍋2人套餐
CHEESE FONDUE FOR 2/$438

火鍋配料拼盤/Fondue Platter

德國雜錦腸仔(8粒)
意式肉丸(4粒)
青口(8隻)
意式火腿(4塊)
迷你薯仔(8粒)
蘑菇(8粒)

服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 536
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#佐敦美食 #Heart Bar & Restaurant #web3佐敦
Heart Bar & Restaurant