2024-06-02
今次好開心,可以帶埋二位小朋友去食好西,我地叫左豪食套餐:368+10%,呢到真心好誇張😳無限時打邊爐實在太多嘢食,我同老公未食到最後嗰打邊爐已經飽咗,好彩無限時,可以抖下食下甘😃😃重點優惠:有親子優惠,二位成人免一位小朋友人頭費🥳🥳(同埋如果未足夠100CM是不收費用)😜😜大家準備接受挑戰🤟🤟準備開始👅👅Round 1🌟5款小食🤩一次性燉湯🤤餐前小食共有六款😌甜番薯條、唐楊脆炸雞、蟹籽沙律、酸甜炸大腸、鮑汁雞腳🤤以上各款都係任叫任食,小朋友幾鐘意個薯條,真係新鮮番薯炸成🤩Round 2🌟 5款一次刺身👅五款刺身只係一次性,刺身蝦、三文魚、北寄貝、油甘魚和帶子,每一款刺身都好新鮮非常厚切,令人食指大動🤟Round 3🌟任食雞煲 / 一次性酸菜魚(一次性)餐廳用咗三黃雞,仲加入超過20種香料混合而成嘅醬汁,味道好惹味,小朋友都食到津津有味Round 4: 一次性豪食牛肉拼盤+靚新鮮海鮮八款牛肉是潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳、熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉,我呢d牛魔王真心全部都好正,色澤好靚的牛🐮海鮮拼盤 (一次性)🦪🦐有蟶子、蝦、蠔、蜆、
大家準備接受挑戰🤟🤟準備開始👅👅
Round 2🌟 5款一次刺身👅
Round 3🌟任食雞煲 / 一次性酸菜魚(一次性)
Round 4: 一次性豪食牛肉拼盤+靚新鮮海鮮
海鮮拼盤 (一次性)🦪🦐
有蟶子、蝦、蠔、蜆、龍躉片、白鱔片,蟶子
全部都大大件,望落都好吸引,全部都好鮮甜,蟶子好彈牙好好食
Round 5🌟任點打邊邊🥘
其實來到呢到我同老公已經有點吃不消,不過當然要繼續食🥢湯底方便我地選擇左豬骨湯底,味道很清甜,真係放左二舊大豬骨,而且作為火鍋湯底令到火鍋配料非常入味💫💫
其實只食海鮮和牛肉已經回番本,仲要無限時,真心挑戰大胃王,如果想挑戰一下,快點過來試下🤤🤤
📍為食火鍋公司
👅觀塘創業街15號萬泰利廣場地下C號舖