2024-04-09
貓奴又要出動了🐈係時候又要帶大家發掘性價比高嘅貓cafe😎今次係附近返工嘅朋友報料,話長沙灣多左間緬因貓 cafe🤩即刻約埋收工過去親身睇吓摸吓有幾大隻先😝我到門口已經見到好多大貓等緊我入去摸佢地了🤗🤩(應該係除非唔係🤫)~ 大家入去唔好心急~記得著鞋套👞跟住店員會比搓手液消毒雙手先入去🙌🏻入面環境好乾淨,而且唔會有貓臭味👍🏻睇嚟店員落咗好多心機去清潔❤️呢一度係素食餐廳🌱第一下都會擔心個味道如何🫣畢竟我都唔係淨係玩貓唔洗食飯既人黎😗但係當嘢食上枱見到好精緻,已經放心啲,食埋入口更加驚喜🌟呢度啲素食好高質!素食呢方面都試唔少😌呢度最特別係真係整得好惹味😋好好食👍🏻🍝川味新豬肉担担醬鮮茄意粉💰108大家對新豬肉既認知都唔會陌生,純素高蛋白質,同埋零飽和脂肪😌配埋惹味川味担担醬,質地同平時擔擔麵嘅底醬一樣,仲要健康啲添~ 味道方面,担担醬相當濃郁,而鮮茄意粉底味都好夠,中西味道結合有驚喜🤩🌟炸拼盤💰128 (叫意粉加💰88)(純素)拼盤有齊素雞槌,腐皮素蝦卷,素吉列豬扒,炸天貝,炸薯條,配埋泰式甜酸醬(含五辛),味道更豐富,食落冇咁熱氣~叫意粉比多$88就有大大份夠2-3人食既拼盤~好抵👍🏻
🍝川味新豬肉担担醬鮮茄意粉💰108
🌟炸拼盤💰128 (叫意粉加💰88)(純素)
啲貓貓唔驚人可以摸😍店家仲有提供逗貓棒,佢哋一見到就好興奮😝玩極都唔攰咁樣好犀利😆