2022-07-18
最近榴連季節,經過呢間bakery,咁啱見到有榴連軟包就買咗個榴連包同玫瑰草莓乳酪包番屋企。✨香濃D24榴連軟包 ($32)一攞上手個包仲大過隻手,陣榴連味隔住個袋都聞到😂包體外形整到好似榴連咁,味道就係抹茶味道。一切開舊包,就可以見到滿瀉嘅榴連蓉,食落去亦係香濃嘅榴連味道🥰🥰🥰榴連控可以試吓食~為食指數:4/5✨ 玫瑰草莓乳酪包 ($29)包體嘅味道有微微嘅玫瑰味,餡料就係爆多嘅cream cheese。成個包一齊食嘅話,玫瑰嘅味道會俾cream cheese 嘅味道蓋過咗。如果鐘意cream cheese都不妨試吓~為食指數:3.5/5雖然一件麵包要$30左右比起一般麵包舖係貴咗啲,但係論大細、餡料嘅量同quality嚟講,我個人覺得性價比算幾高👍🏼環境:N/A食物:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️回頭度:🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️
✨香濃D24榴連軟包 ($32)
為食指數:4/5
✨ 玫瑰草莓乳酪包 ($29)
為食指數:3.5/5
環境:N/A