2021-02-04
K TOWN Bar & Grill, Kennedy Town🥩特登黎到#堅尼地城 試吓呢間餐廳因為見佢地竟然有#TACO 食(係我既最愛)🌮係#OPENRICE 見到有人投訴佢地個MENU太DIVERSE太多選擇,比人既感覺唔夠專注係一種菜式上面。但我又反而一D都唔抗拒,尤其對於我呢D長期唔知自己想食乜既人黎講就最適合不過。佢咁樣反而等我仲可以一次過食哂唔同地方既菜式。我覺得呢間最好係佢既露天座位,天氣好嘅時候坐喺度我覺得好舒服🌳食物方面我覺得都做得幾好,雖然未必係城中最出色,但勝在價錢合理。加上佢比你慢慢食,唔似其他有D餐廳可能真係地方太細,或者真係長期好多人等位,變相令到你要快快手食完就走。所以OVERALL都食得幾開心,一定會再嚟!❤️.📍 G7 & G8, G/F Sincere Western House, 44 Forbes Street, #KennedyTown #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $150-250 pp#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomno
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $150-250 pp
#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南