2022-11-24
Kiki茶就飲唔少,都知道佢有一包包Kiki麵賣,但今次真係第一次試,仲要係堂食,有人煮埋👍🏼.今次叫左一個套餐加一個單飯1️⃣套餐套餐係可以叫一個主食,一個小食,加一杯台式嘢飲今次小編就叫咗:❇️麻辣豬手麵個面好煙韌,但係個豬手就唔係好麻辣,但係豬手十分之淋,一咬啲肉就同啲骨分離推介加埋辣椒油一齊食,佢個辣椒油幾香❇️台灣腸❇️凍白泡烏龍茶今次小編喺烏龍茶入面加咗小芋圓, 雖然佢細細粒但係都10分有咬口,好QQ❇️酸辣雲吞(+24)唔建議大家跟餐加雲吞,最少都有三粒,點知最後$24只係得兩粒雲吞而且小編覺得雲吞入邊嘅餡料其實唔係好多🥲.❇️脆皮大雞扒飯佢個大豬扒飯一上嚟嘅時候小編真係嚇親😮個名確實冇欺騙你,個豬扒大到完全見唔到啲飯😂豬扒飯,除咗豬扒仲有跟一隻滷水蛋,同埋一條台灣香腸個雞扒真係好驚喜,佢個粉超級薄,然後入邊好嫩口👍🏼.👍🏼環境服務餐廳嘅服務員都帶住手套,非常之衛生雖然係自己網上落單,服務態度都好好,見到我哋叫完嘢食都會好禮貌問我哋使唔使收走個餐牌
今次叫左一個套餐加一個單飯
1️⃣套餐
套餐係可以叫一個主食,一個小食,加一杯台式嘢飲
今次小編就叫咗:
❇️麻辣豬手麵
推介加埋辣椒油一齊食,佢個辣椒油幾香
❇️台灣腸
❇️凍白泡烏龍茶
❇️酸辣雲吞(+24)
而且小編覺得雲吞入邊嘅餡料其實唔係好多🥲
❇️脆皮大雞扒飯
豬扒飯,除咗豬扒仲有跟一隻滷水蛋,同埋一條台灣香腸
個雞扒真係好驚喜,佢個粉超級薄,然後入邊好嫩口👍🏼
👍🏼環境服務
餐廳嘅服務員都帶住手套,非常之衛生