2023-07-16 236 views
姨甥女嚟食飯,細路女鍾意食义燒,所以去棋子買咗半斤义燒試下掂唔掂,點知返到屋企打開盒义燒先見到好鬼肥,义燒雖然肥,但肉質不見得軟腍,下次都係去返樓下間快餐店買算
义燒
2022-10-02 658 views
終於等到星期五,原本辛勞工作了一整天,諗住快快食完休息吓,跟住煲吓劇,叫左燒腩飯及奶茶外買,點知一肚氣,返到家打開,全部都係肥豬肉,街坊生意唔老實,最後走落去退錢,無下次

2022-09-23
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner
2022-06-18 593 views
入店舖無服務員理會好幾張枱食客已走一啲行來行去扮睇唔到一啲顧住圍埋傾計無人執枱 叫幾次都無人應 都係行來行去扮睇唔到每枱都有墊枱紙 服務員落完單後就咁將兩張墊枱紙放喺我哋枱面中間就算想點!?要我哋自己鋪都要出句聲啩
入店舖無服務員理會

每枱都有墊枱紙 服務員落完單後

就咁將兩張墊枱紙放喺我哋枱面中間就算

想點!?要我哋自己鋪都要出句聲啩

2022-05-25 596 views
之前個位嗰間雖然幾好食,但夜晚都係冇咩人,可能價錢問題啦。之後轉咗呢間就冇夜晚堂食,所以一直冇試,今晚諗唔到食咩(平田得幾個選擇),所以試一試佢,入到去仲有幾分鐘6點,見到有人趕住叫下午茶,但我冇叫,之後有D後悔。今晚就試佢應該最出名嘅燒鵝飯,盛為58蚊,加5蚊轉埋例湯。可能時間比較早啦,都係好少人,反而等外賣嘅人多,唔知佢可以做得幾耐。食完之後先見到下午茶餐個Menu,平好多下,$40就有一碗燒鵝瀨,早知我都嗱嗱聲叫個下午茶餐啦

燒鵝飯
例湯