2007-06-21
尋晚去完, 我地一行5人, 那處真係很隱蔽, 行到門口時我地5人都分別地看完又看, 怕行錯路. 唔洗擔心, 點知駱克道525號3/F, 地點係沒錯, 你地要有信心入去再不斷上樓梯就得 我地叫咗好味指數★)燒雞泡魚乾★★★★★(好鬼好味, 不可同包裝果d比喻)鹽燒牛利★★★(沒想像中咁勵害,但OK既)鹽燒雞賢★★★(依個係朋友叫錯,叫佢叫牛利,佢就叫左雞賢,但OK既)燒雞翼★★★★★(嘩依個真係意外,雞翼皮薄‧脆‧香)鰻魚豆腐★★★★★(沒得講,好味!我朋友唔好鰻魚都話依個好味)軟殼蟹卷★★★★★(好抵食-雖然我唔知幾錢,但有成6大舊,感覺抵食夾大件,好熱好味~)南瓜沙律★★★★(我鍾意呀,幾清甜,南瓜不太重)鰻魚炒飯★★★★(OK呀,很香鰻魚,我食左3碗)燒三文魚頭★★★(佢地話都OK,夠肥美wor)魚湯配烏冬★★★★★(依個真係清‧香‧鮮‧甜‧濃)甜品-杏仁咖啡/豆腐雪榚以上既份量我地係食到好飽好飽, 連Uncle Wong都話食到有8,9成.依間餐廳真係對很住佢lor.
我地叫咗:
(好味指數★)
燒雞泡魚乾★★★★★(好鬼好味, 不可同包裝果d比喻)
鹽燒牛利★★★(沒想像中咁勵害,但OK既)
燒雞翼★★★★★(嘩依個真係意外,雞翼皮薄‧脆‧香)
南瓜沙律★★★★(我鍾意呀,幾清甜,南瓜不太重)
鰻魚炒飯★★★★(OK呀,很香鰻魚,我食左3碗)
燒三文魚頭★★★(佢地話都OK,夠肥美wor)
魚湯配烏冬★★★★★(依個真係清‧香‧鮮‧甜‧濃)
甜品-杏仁咖啡/豆腐雪榚