2022-08-24
#黃店 🇭🇰 尖沙咀-鮮芋仙係夜晚經過都一定排長龍嘅鮮芋仙啊!!!之前未食過一直唔知點解啲人會中意到排咁耐隊都肯~食咗就發現性價比真係幾高😎仲要係💛雖然排隊我就要等耐啲,但食完晚飯同朋友仔一齊share食冰真係唔錯嘅選擇👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅 芋薯圓Q麻糬牛奶冰(⭐9/10) $58呢個冰一上枱嚇親我😍份量勁大 真係要朋友仔一齊分享先食得晒,配料又多:有小芋圓 麻糬 冬瓜凍 芋薯圓 仲有球牛奶雪糕👍🏻牛奶冰既表面仲淋咗黑糖醬~~成個配搭好正!佢嘅麻糬食落煙靭,又帶有黑糖味😆小芋圓好正 細細粒又夠淋 冇牙都咬到啊☺️🙇🏻♀️冬瓜凍就好爽口~~抵食啊!好想即刻去食多次嗚嗚🥹⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ⍗🎏地址:鮮芋仙 (尖沙咀)1.尖沙咀厚福街3號華博商業大廈地下2-3號舖2.銅鑼灣登龍街18號V Point 地下1號舖3.荃灣楊屋道1號荃新天地一期地下G46號舖(下刪N間分店………………)#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfo
🇭🇰 尖沙咀-鮮芋仙
👅 芋薯圓Q麻糬牛奶冰(⭐9/10) $58
🎏地址:鮮芋仙 (尖沙咀)
1.尖沙咀厚福街3號華博商業大廈地下2-3號舖
2.銅鑼灣登龍街18號V Point 地下1號舖
3.荃灣楊屋道1號荃新天地一期地下G46號舖
(下刪N間分店………………)
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #尖沙咀 #尖沙咀美食 #尖沙咀餐廳 #銅鑼灣美食 #荃灣美食 #甜品 #鮮芋仙 #黃色經濟圈 @meetfreshhongkong
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_尖沙咀