2022-11-21 1396 views
唔同角色嘅食物都好食例如酸辣粉叉燒 湯 肉碎四季豆都很出色 睇得出師傅都好認真去製造,每一道菜好食好食 大家隨時去到灣仔可以試吓,嘢飲暫時唔係特別多有啤酒可樂忌廉,酸梅湯同埋豆漿,糖水都有紅豆沙。現在試業中,多多包容下次再過嚟🫡

現在試業中,多多包容
下次再過嚟🫡
一個自座晚餐收$128元,不算很高價,但問題係完全冇嘢食,飯菜半冷不熱,米饭結成硬硬的飯團,就三四个盤子的菜,放着應有大半小時以上了,食物不是饅頭就是花卷,不是薯仔就是番薯、鍋貼等主食佔了一大半,一些辣椒炒的椰菜,一些沒有蝦的蝦仁炒蛋,賣相恐怖,比不上30元的兩餸飯的選擇多,兩餸飯的色香味更沒法比較。才剛開業,我相信它若靠提供大陸員工餐足以生存的話,那就讓他半死不活的經營下去吧。如果它是要靠做外來客生意的話,這店應該生存不到幾個月。說真的,這是我在香港見過最差最差最差的餐廳(沒有之一),吃到一肚子的氣,一家比大陸三四線城市的中小企業飯堂都不如的爛餐廳,能在香港生存的話,那是香作為美食之都的一種侮辱。
2022-11-20 874 views
只可以說性價比極低,全張取食物枱只得一半器皿有食物,而食物又極之極之普通及平價(已與一般兩餸飯作比較),雜誌介紹有燒鵝但全部都是骨頭位,沙律菜已經變黃,幾件魚生要另外加$28但看到個賣相是唔使錢都唔會食嗰隻,怪不得有其它楼主說$98買兩個双餸飯好過,在沒有選擇下吃了碗牛腩麵
  • 罐裝可樂
2022-11-16 1296 views
價錢不便直, 性格比極低, 食物款式少到爆, 只有鏝頭餃子窩胋, 就咁蒸粟米南瓜蕃薯等糧, 午餐要$98一位只食這些東西, 味道又普通, 餸又唔夠熱, 魚生要另外加錢, 仲要係$28一碟, 望個樣都知唔新鮮, 又沒有安排座位, 好似快餐店咁自己搵位.   服務極差, 食物冇晒又唔補, 白頭髮的老細仲會鬧人, 叫人食快啲, 排唔到就再排過, 唔鍾意可以唔嚟食, 呢啲態度以後唔再嚟, 仲要話比大家知, 唔希望其他人中伏, 食兩餸飯都比呢間美盛滙好多多多多聲.
, 食物冇晒又唔補, 白頭髮的老細仲會鬧人
, 叫人食快啲, 排唔到就再排過, 唔鍾意可以唔嚟食
2022-11-16
$98 (Lunch)
  • 全部都不好
一個正常人飯量的話,相當於你去買個兩餸飯,花了兩倍價格。廣告上的刺身是要額外給錢的,一小碟$28。我去附近吃兩餸飯,選擇更多,還不會因為自助而有種想吃回本的心理而吃撐,更開心。比較推薦 牛雜麵

比較推薦
牛雜麵