2023-09-18
平時普通貓𝚌𝚊𝚏𝚎去得多,貓𝚋𝚊𝚛真係第一次去😆哩間係旺角近朗豪坊隔離~地址好方便👍🏻餐廳環境係木系英倫風,夜晚氣氛唔錯🥰貓貓都幾多同埋好親人,個別仲好活潑好動,我地同隔離幾檯既客人都玩得超開心呢度食物類型都算多,最特別係竟然有酒飲🍷除咗主食外仲有好多款小食同甜品🥰大讚👍🏻🍝蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾賣相唔錯👍🏻呢款比較潔身,蛋黃味香濃🥚仲有培根同香草,簡單好食~🦑炸魷魚圈配芥末醬 $𝟼𝟾🐔日式雞軟骨唐揚 $𝟻𝟾都係新鮮炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配醬,作為下酒小菜都唔錯🥰🍰軟心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾餐廳推薦嘅甜品👍🏻的確係唔錯,比平時食嘅稍為甜少少,中間有軟心好正🥰口感好,擺盤都好靚🫶🏻☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶味道普通嘅白咖啡~感覺叫其他野飲會特別啲👍🏻🍵碧翠園 大極 $𝟻𝟻見到個名好得意就嗌嚟試吓✨聽講係使用京都府產嘅一番茶,味道唔甜,用返綠茶最原始嘅味道🍃分成上下兩層賣相好靚😆不過如果想飲甜嘅抹茶可能要嗌返其他款~
🍝蛋黃汁卡邦尼意大利粉 $𝟿𝟾
🦑炸魷魚圈配芥末醬 $𝟼𝟾
🐔日式雞軟骨唐揚 $𝟻𝟾
都係新鮮炸出嚟👍🏻酥脆可口,仲有配醬,作為下酒小菜都唔錯🥰
🍰軟心巴斯克焦香芝士蛋糕 $𝟼𝟾
☕️𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟶