2019-08-01 293 views
第一次幫襯呢間咋😁同屋企人一齊出黎玩密室一落樓下就見到呢間迷客夏又試試先😎價錢都係同平時嗰啲差唔多有試飲😁😁間間都有推介?🤔你又會唔會跟推介買呢😂我就唔會喇😝見到餐牌想飲邊款就叫邊款😎你又睇下你想飲咩我就叫左個珍珠高峰烏龍拉鐵個名係咪好型😂無糖少冰是必須的好嗎😉茶味都算好出珍珠唔係我地平時黑色嗰啲都好咬口👍奶味都幾重下次經過還是會幫襯的😚人家說飲珍珠奶茶好鬼肥天呀,如何掉了這個經過就想飲既習慣😢
第一次幫襯呢間咋😁

珍珠唔係我地平時黑色嗰啲
都好咬口👍奶味都幾重
下次經過還是會幫襯的😚
人家說飲珍珠奶茶好鬼肥
天呀,如何掉了這個經過就想飲既習慣😢
2019-07-28
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$29 (Other)
2019-06-22 396 views
試咗黑糖珍珠鮮奶同芋頭鮮奶,兩杯都好得喎!黑糖珍珠夠唒Q彈,唔太硬唔太軟又唔太甜,而芋頭就夠香同軟,夾埋啲滑滑嘅奶簡直係一絕!以後每次去旺角都一定會忍唔住幫襯吓。
2019-06-20 289 views
因為唔受得奶又唔中意芋頭,所以我飲開養樂多綠茶或者柳丁綠茶都一樣首選!加珍珠微糖得覺得唔錯,甜度岩岩好夏天解渴消暑大推薦新開果日去左試,買一送一勁多人,不過都算快手!
因為唔受得奶又唔中意芋頭,
所以我飲開養樂多綠茶

或者柳丁綠茶都一樣首選!
加珍珠微糖得覺得唔錯,甜度岩岩好

夏天解渴消暑大推薦

新開果日去左試,買一送一勁多人,
不過都算快手!

2019-06-20 210 views
台灣頗有名既Milksha終於喺旺角開多間🤩,好開心呀~唔洗專登去CWB/甚至付台灣先飲到, 我好鍾意佢d奶味~好香滑!今次飲左佢個芋頭鮮奶d芋頭好有趙口😋我認為MILKSHA好過老虎x/幸福x 呀~唔會太甜感覺飲落去比較上健康d😊,係消暑既最佳飲品!佢仲有其他款~方便我呢d成日去旺角行街既我去買佢黎飲~位置易搵,就喺forever21側邊,比較近油麻地地鐵站,排隊人龍都算快~製作時間都算合理,佢仲有拿鐵及時興既奶蓋飲品,水準都好好,茶有茶味,奶有奶味。
2019-06-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$30 (Other)
  • 出雲抹茶鮮奶
  • 大甲芋頭鮮奶