2022-08-20 138 views
今日專登去到牛頭角,喺地鐵站行出嚟都唔遠,5分鐘已經行到。呢度總共有八款漢堡包,見到有個係鹹蛋黃,我毫不猶豫已經選咗呢個塊雞扒好厚好肥美,雞皮上有豐富嘅鹹蛋黃味道,連埋自家製嘅麵包,口感一流!值得一題,個麵包本身都查咗一啲醬料,所以個味道非常Juice另外我哋就嗌左白菌之堡,係松露加白菌加手打牛肉。牛肉幾Juice,白菌同牛肉味道平衡得幾好,再加埋生菜同埋蕃茄,味道好Fresh之後嗌咗芝士肉醬薯條, 令我想起加拿大嘅名物, 肉醬加埋啲芝士口感好豐富另外啲薯條本身都有調味, 好有誠意朱古力奶昔比較 creamy整體來講呢間小店都值得一去,如果喺附近返工嘅一定要食, 如果唔係嘅話, 平時行街去食下都好👍🏼😌
今日專登去到牛頭角,喺地鐵站行出嚟都唔遠,5分鐘已經行到。

鹹蛋黃雞堡

芝士肉醬薯條
另外啲薯條本身都有調味, 好有誠意

朱古力奶昔比較 creamy

鹹蛋黃雞堡
2022-08-18 39 views
B U R G E R 🍔 review 📍Moo Moo ✨呢度喺觀塘鴻圖中心地點都好易搵💃🏻店入邊有幾張卡位 嗰日放工時間去到都幾多人冇晒位可以坐出邊嘅food court 🪑The Classic Moo 🐮burger ($60)呢度嘅麵包係自家製🍞而且用牛油煎過 好香!!!有車打芝士+蕃茄+生菜🥬牛肉餅🥩 有少少筋 但係好大塊仲有落咗Moo Moo sauce 🧂我加咗大啡菇($28)加完變咗超級大個🍔我嗰日太肚餓 9秒9食晒😋The Sexy Chick🐣 ($60)雞扒超級大塊 差唔多跌出黎🤣唔會煎到好乾 夠晒juicy💦炸雞塊 ($36)都幾多塊 食完個包我哋兩個人最尾都食唔晒🤰🏻朱古力🍫奶昔($36)奶味重 比較少朱古力味不過同🍔好夾📍MOO MOO 🍔觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
B U R G E R 🍔 review

📍Moo Moo ✨
呢度喺觀塘鴻圖中心
地點都好易搵💃🏻
店入邊有幾張卡位
嗰日放工時間去到
都幾多人
冇晒位可以坐出邊嘅food court 🪑

The Classic Moo 🐮burger ($60)
呢度嘅麵包係自家製🍞
而且用牛油煎過 好香!!!
有車打芝士+蕃茄+生菜🥬
牛肉餅🥩 有少少筋 但係好大塊
仲有落咗Moo Moo sauce 🧂
我加咗大啡菇($28)
加完變咗超級大個🍔
我嗰日太肚餓 9秒9食晒😋

The Sexy Chick🐣 ($60)
雞扒超級大塊 差唔多跌出黎🤣
唔會煎到好乾 夠晒juicy💦

炸雞塊 ($36)
都幾多塊 食完個包
我哋兩個人最尾都食唔晒🤰🏻

朱古力🍫奶昔($36)
奶味重 比較少朱古力味
不過同🍔好夾

📍MOO MOO 🍔
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖

2022-08-16 107 views
呢度主打手工漢堡包必試經典漢堡🍔牛肉好嫩👍🏻肉汁juicy 加埋醬汁好味😋白菌之堡 因為牛肉味濃 白菌只係加多左口感跟餐加左$15要薯條 薯條大同小異😂快餐店既差唔多中意食漢堡包既值得黎試🍔🥰
呢度主打手工漢堡包
必試經典漢堡🍔

牛肉好嫩👍🏻肉汁juicy 加埋醬汁好味😋

因為牛肉味濃 白菌只係加多左口感
跟餐加左$15要薯條
薯條大同小異😂快餐店既差唔多

中意食漢堡包既值得黎試🍔🥰
2022-08-15 54 views
[ MOO MOO ]✿ 經典之堡🍔 $60漢堡咬落好多肉汁,中間塊肉煎得剛剛好,唔會太生/太熟。再配埋芝士、生菜、蕃茄一流😋😋外皮食得出微微烤過,麵包好軟熟👍🏻✿ 肉汁芝士薯條🍟 跟餐 +$29呢款薯條令我諗起加拿大名物poutine😻😻肉汁加埋芝士做topping,撈埋薯條一齊食,超邪惡阿!不過口感偏淋身。✿ 士多啤梨奶昔🍓🍓跟餐 +$25奶昔好香士多啤梨味,顏色粉嫩。✿ 蜜桃冰茶 🍑🧊跟餐 +$13嫌奶昔膩嘅朋友可以選擇果茶,蜜桃茶味香濃,消膩一流。總結🫦抵食小店,已經食過幾次!鐘意burger又經開觀塘嘅朋友唔好錯過🤣🤣✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿MOO MOO地址: 觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖電話: 94968213✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
[ MOO MOO ]

✿ 經典之堡🍔 $60

✿ 肉汁芝士薯條🍟 跟餐 +$29

✿ 士多啤梨奶昔🍓🍓跟餐 +$25
奶昔好香士多啤梨味,顏色粉嫩。

✿ 蜜桃冰茶 🍑🧊跟餐 +$13
嫌奶昔膩嘅朋友可以選擇果茶,蜜桃茶味香濃,消膩一流。

總結🫦
  • 經典之堡
  • 肉汁芝士薯條
  • 蜜桃冰茶
2022-08-15 68 views
除咗食連鎖快餐店之外,觀塘亦都有食漢堡包嘅小店,仲見到好多放工去happy hour嘅人。🍻〈美式之堡〉🐮🍔配料有安格斯牛肉🥩、芝士🧀、生菜🥬、蕃茄🍅、煙肉🥓,再加BBQ汁。呢度嘅手打牛肉都幾唔錯,仲好厚實,啖啖肉,加埋BBQ汁,係burger嘅最佳配搭。〈鹹蛋黃雞堡〉🐔🍔估唔到雞扒超大塊超厚,成塊雞扒沾有鹹蛋黃醬,調味適中,又有生菜同蕃茄可以減低油膩感。〈肉汁芝士薯條〉🧀🍟薯條份量超多,肉汁濃稠度啱啱好,又有水牛芝士拉絲👍🏻〈朱古力奶昔〉🍫🥤〈蘋果薄荷特飲〉🍹奶昔嘅味道同出邊常見嘅唔同,質地比較稀,但朱古力味都夠;蘋果薄荷梳打夠晒清爽,但係又唔會太甜。

〈美式之堡〉🐮🍔

〈鹹蛋黃雞堡〉🐔🍔

〈肉汁芝士薯條〉🧀🍟
薯條份量超多,肉汁濃稠度啱啱好,又有水牛芝士拉絲👍🏻

〈朱古力奶昔〉🍫🥤〈蘋果薄荷特飲〉🍹
朋友今朝係觀塘返半日工,我專登喺元朗山長水遠過黎陪佢食lunch,梗係我話事食乜㗎喇!😆最近🍔癮間唔中就翻發,於是捉左佢去呢間係我心目中絕對係top 3以內既moo moo🤤❤️熱帶之堡加大啡菇走芝士💰6️⃣7️⃣➕💰2️⃣8️⃣呢幾日爛嘴唔係好敢食炸野,所以單點左呢個超級豐盛嘅🐮🍔😍麵包係店家自制,仲要無添加👍烘到外脆內軟,牛油味超濃郁🤤裏面有齊香口煙肉,彈牙既手打牛肉同juicy到爆晒汁既菠蘿同大啡菇😍咁多料超厚身,其實已經好夠我飽😂😂❤️美式之堡加菠蘿走芝士,薯條加汽水💰6️⃣3️⃣➕💰1️⃣5️⃣美式之堡上層有啲茄汁,下層有啲沙律醬~朋友都覺得成個🍔質素非常高,整體好好食🤭話我無介紹錯😇(如果佢唔係lunch hour咁趕都會行過嚟食🫣)薯條香脆唔油膩,面頭曬左少少辣粉😋大滿足!🥰

❤️熱帶之堡加大啡菇走芝士💰6️⃣7️⃣➕💰2️⃣8️⃣

呢幾日爛嘴唔係好敢食炸野,所以單點左呢個超級豐盛嘅🐮🍔😍
熱帶之堡加大啡菇走芝士

麵包係店家自制,仲要無添加👍
烘到外脆內軟,牛油味超濃郁🤤
咁多料超厚身,其實已經好夠我飽😂😂

美式之堡加菠蘿走芝士
美式之堡上層有啲茄汁,下層有啲沙律醬~
朋友都覺得成個🍔質素非常高,整體好好食🤭
話我無介紹錯😇
(如果佢唔係lunch hour咁趕都會行過嚟食🫣)

薯條香脆唔油膩,面頭曬左少少辣粉😋
大滿足!🥰
2022-08-13
$90 (Lunch)
熱帶之堡加大啡菇走芝士
美式之堡加菠蘿走芝士
  • 熱帶之堡
  • 美式之堡
  • 薯條
2022-08-05 53 views
呢間漢堡包真係好食得嚟仲要勁平 超推介呀🍔個人最鍾意️就係白菌之堡❤漢堡包包身外脆內鬆軟 仲好香牛油味🧈牛肉漢堡牛味好濃郁 嫩滑又有肉汁🥩再配埋濃郁黑松露蛋黃醬 同juicy嘅蘑菇片 真係超惹味😍
Moo Moo 🍔 📍觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖觀塘工業區手工漢堡包🍔值得2訪漢堡包🍔今次來食下午茶☕️可以+$15叫套餐包汽水🥤~薯條或沙律二揀一熱帶之堡$67新鮮手打優質美國穀飼牛肉牛肉好有肉汁😀配上芝士🧀菠蘿🍍生菜🥬蕃茄🍅煙肉🍖千島醬配料好夾鹹蛋黃雞堡$69鹹蛋雞、生菜、番茄🍅估唔到除左牛肉漢堡禁出色之外雞扒整得好好味😋~雞扒肉嫩鹹蛋黃醬包裹住雞皮好邪惡PS麵包🥯係用日本麵粉無添加劑同防腐劑自家工廠製造👍🏻會回彈既麵包🥯外軟內脆🥰鹹蛋黃雞翼🤪好正味道岩岩好,唔會太咸食完唔會覺得口乾🫶🏻❤️薯條🍟配上調味粉Close up睇睇有辣椒粉、香料好惹味❤️😊
Moo Moo 🍔

配上芝士🧀菠蘿🍍生菜🥬
蕃茄🍅煙肉🍖千島醬
配料好夾

鹹蛋黃雞堡$69
鹹蛋雞、生菜、番茄🍅
估唔到除左牛肉漢堡禁出色之外

自家工廠製造👍🏻
會回彈既麵包🥯
外軟內脆🥰

鹹蛋黃雞翼🤪好正
味道岩岩好,唔會太咸
食完唔會覺得口乾🫶🏻❤️

薯條🍟配上調味粉
Close up睇睇有辣椒粉、香料
好惹味❤️😊
<全觀塘最好食手工高質burger 香濃肉醬薯條極邪惡>#eatgood_觀塘呢間burger 食過好幾次,次次食咗水準都好高好好食!60幾蚊一個漢堡包,加$15或者$29就會有一個套餐!真心食一個套餐都好飽,唔好睇佢份量好似唔多咁🍔白菌之堡 $65 (9/10)有蘑菇,牛肉餅,蕃茄,生菜,芝士,松露mayo。麵包又用牛油煎香過好香好脆,麵包係自家製,口感都鬆軟,幾香牛油味但唔會太甜揼咗其他食材,牛肉好香濃牛肉味,同埋都比較濃黑椒味道,濺到啱啱好但唔算好多肉汁,但個牛尾真係好出好濃,黑松露嘅蛋黃醬真係勁香濃黑松露味,加埋蘑菇蘑菇有口感唔會太濕太淋,加埋生菜蕃茄一啲都唔油膩,真係絕配呀,真心好好食😋🍟芝士肉汁薯條 配汽水 +$29 (8/10)薯條係炸到外脆內軟,係比較粗身嘅,但因為淋咗醬汁就冇咁脆,個醬有少少似KFC薯蓉嗰個醬汁,微微鹹,加埋芝士真係好芝味,好邪惡,但個味道係比較清啲,唔會太膩!🍟芝士肉醬薯條配汽水 +$29 (9/10)薯條係炸到外脆內軟,係比較粗身嘅,但因為淋咗醬汁就冇咁脆肉醬係比較香濃,係正宗肉醬意粉嗰啲肉醬,好香濃嘅蕃茄味肉碎都好多,屬於係比較甜
<全觀塘最好食手工高質burger 香濃肉醬薯條極邪惡>

#eatgood_觀塘

🍔白菌之堡 $65 (9/10)

🍟芝士肉汁薯條 配汽水 +$29 (8/10)

🍟芝士肉醬薯條配汽水 +$29 (9/10)
薯條係炸到外脆內軟,係比較粗身嘅,但因為淋咗醬汁就冇咁脆肉醬係比較香濃,係正宗肉醬意粉嗰啲肉醬,好香濃嘅蕃茄味肉碎都好多,屬於係比較甜甜地嗰種酸味冇咁多,加埋芝士醬真係好香濃,濃郁得來又好邪惡!肉醬意粉嘅薯條版本😆😆

☕️伯爵茶 +$5 (8/10)
係名牌子英式嘅伯爵茶,好香濃!

推薦指數: 8.5/10
真心係覺得全觀塘最好食嘅手工burger!真心推薦比你哋可以去試吓!
2022-07-27 108 views
餐廳位於鴻圖中心地下,美式風格,有好多座位,有室外木桌椅,也有室內高櫈吧枱或梳化卡位。進入餐廳點餐在cashier,然後睇no. 拿食物。經典之堡 $60有手打牛肉,芝士,生菜,蕃茄,再加上餐廳獨有既Moo Moo汁,係出面其他地方唔會食到既味道!經典得黎有佢特別之處。白菌之堡 $65有手打牛肉,白菌,芝士,生菜,蕃茄等等。食到有微微松露味,唔會搶晒其他食物既味道,所以整個burger味道層次分明,很好!加細沙律$15 配轉凍朱古力奶昔 $25沙律其實份量都適中。個朱古力奶昔好香滑,我鍾意飲!升級加芝士肉醬薯條配汽水 $29肉醬芝士真係好香好滋味,配薯條食真係好夾!食完好飽,咁多野食加埋200蚊有找~

經典之堡 $60

白菌之堡 $65

沙律

加細沙律$15 配轉凍朱古力奶昔 $25
沙律其實份量都適中。個朱古力奶昔好香滑,我鍾意飲!

升級加芝士肉醬薯條配汽水 $29
肉醬芝士真係好香好滋味,配薯條食真係好夾!

食完好飽,咁多野食加埋200蚊有找~
Type of Meal
Lunch
沙律
  • 經典之堡
  • 白菌之堡
2022-07-27 50 views
🍔 #觀塘 #MooMoo又嚟到觀塘同牛頭角之間嘅愛琴坊food court食lunch! 呢度有好多間餐廳選擇,而我最愛嘅就係呢間burger😋🍔 呢度嘅漢堡包係由本地自家工場烘製嘅,夾漢堡前仲會烘底同加牛油,又香又好味㗎! 平時我都唔會食晒burger嘅低面兩塊包,不過呢個好食到連我都食晒🤩🥳🐠魚Full之堡 ($62)炸魚柳,芝士,生菜,番茄,蜜糖芥末醬魚柳炸得香脆,又夠厚肉💕 超鍾意蜜糖芥末醬,甜甜哋又好開胃🤤🐥 鹹蛋黄雞堡 ($69)咸蛋雞,生菜,番茄塊雞超大塊!好厚肉仲好嫩滑多汁!雞皮上有好多鹹蛋黃醬,好邪惡🤤 呢隻鹹蛋黃醬唔會太重味,有埋生菜同蕃茄中和就啱啱好喇💕🥗 跟沙律餐 (+$15)沙律用咗柚子醋,香香甜甜☺️🍼 轉士多啤梨奶昔 (+$25)🍹 轉蜜桃冰茶 (+$13)
🍔 #觀塘 #MooMoo

🐠魚Full之堡 ($62)
炸魚柳,芝士,生菜,番茄,蜜糖芥末醬

🐥 鹹蛋黄雞堡 ($69)
咸蛋雞,生菜,番茄

🥗 跟沙律餐 (+$15)
沙律用咗柚子醋,香香甜甜☺️

🍼 轉士多啤梨奶昔 (+$25)
🍹 轉蜜桃冰茶 (+$13)
2022-07-27
Type of Meal
Lunch
  • 鹹蛋黃雞堡
  • 魚Full之堡
2022-07-27 46 views
幫襯過好幾次了,今次食突然見到啲生菜好似無洗過或者洗唔乾淨甘,有小量泥或污糟。🤮🤮希望貴店改善一下這個問題。無洗乾淨!無洗乾淨!無洗乾淨呀!重要事情說三次。
希望貴店改善一下這個問題。
無洗乾淨!無洗乾淨!無洗乾淨呀!重要事情說三次。
TakeAway
🧐今日lunch 食咩好🧐推介觀塘返工嘅朋友仔呢間手工🍔-今次食咗2️⃣個MooMoo滋味套餐🍔熱帶之堡($67) 麵包勁好味💯外脆內軟🤩有勁香牛油味🧈原來係本地工場自製,用日本麵粉😲配上傳統🍔配料🤩🥩Juicy 🥩美國穀飼牛肉🧀車打芝士🥬生菜🍅蕃茄秘制MooMoo汁🍯配🥗細沙律(+$15)🍑蜜桃冰茶(+$13) -🍔經典之堡($60)同熱帶之堡配料一樣👍🏻加上🍍菠蘿🥓煙肉🍃食落更加Fresh 🌿配🍟肉汁芝士薯條(+$29) 🍑蜜桃冰茶(+$13) -📍MOO MOO (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖-#hkfoodie #hkfoodblogger #觀塘美食 #手工漢堡 #widefacefoodie_food
🧐今日lunch 食咩好🧐推介觀塘返工嘅朋友仔呢間手工🍔
今次食咗2️⃣個MooMoo滋味套餐
🍔熱帶之堡($67)
麵包勁好味💯外脆內軟🤩有勁香牛油味🧈
原來係本地工場自製,用日本麵粉😲
配上傳統🍔配料🤩🥩Juicy
🥩美國穀飼牛肉
🧀車打芝士
🥬生菜🍅蕃茄
秘制MooMoo汁🍯
配🥗細沙律(+$15)
🍑蜜桃冰茶(+$13)
🍔經典之堡($60)
配🍟肉汁芝士薯條(+$29)
🍑蜜桃冰茶(+$13)
📍MOO MOO (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖
呢到4:30前有得set咁叫~夜晚就得散叫 但其實都唔貴😛地點都幾得意 佢喺連住一個類似food court咁嘅地方除左間鋪入面嘅位之外其實鴻圖中心入面嘅位都坐得😂———————————————————————🍔熱帶之堡 $67😋:8/10入面材料有芝士、菠蘿、生菜、番茄、煙肉同漢堡扒😛本人對有菠蘿嘅burger真喺冇咩抵抗力🤣菠蘿微微煎過 更加香甜~漢堡扒幾juicy 配合千島醬整體好夾😛同埋呢個包好多料 勁滿足最鐘意佢地果兩塊包見到寫咗喺本地工場自製好香同軟熟 會回彈 就算唔夾嘢就咁食都幾正🍔白菌之堡 $65😋:8/10呢個相對熱帶之堡叫做特色少少入而有漢堡扒、白菌、芝士、生菜同番茄菇嘅份量都幾多所用嘅松露沙律醬好香 🍟芝士肉醬薯條 $39😋:8.5/10芝士同肉醬份量都好多!基本上全部薯條都會沾到醬😚肉醬入面肉碎都好多新鮮炸起啲薯條熱辣辣雖然好邪惡但真喺必叫!🐥保雲酥雞翼 $32😋:8/10呢個睇到個名果陣幾得意叫嚟試下原來保雲酥喺一種喺一種法式造法嚟平時好似用嚟整羊架多啲用嚟整雞翼都幾少見咁嚟雞翼上面搽咗芥末醬、麵包糠同香草經過烤焗之後 麵包糠脆脆地雞翼嘅肉汁鎖緊咗喺皮下皮果部

呢到4:30前有得set咁叫~
夜晚就得散叫 但其實都唔貴😛
———————————————————————
熱帶之堡
🍔熱帶之堡 $67
😋:8/10
入面材料有芝士、菠蘿、生菜、番茄、煙肉同漢堡扒😛
本人對有菠蘿嘅burger真喺冇咩抵抗力🤣
菠蘿微微煎過 更加香甜~
漢堡扒幾juicy
好香同軟熟 會回彈
就算唔夾嘢就咁食都幾正
🍔白菌之堡 $65
呢個相對熱帶之堡叫做特色少少
入而有漢堡扒、白菌、芝士、生菜同番茄
菇嘅份量都幾多
所用嘅松露沙律醬好香
🍟芝士肉醬薯條 $39
😋:8.5/10
芝士同肉醬份量都好多!
基本上全部薯條都會沾到醬😚
肉醬入面肉碎都好多
新鮮炸起啲薯條熱辣辣
雖然好邪惡但真喺必叫!
保雲酥雞翼
🐥保雲酥雞翼 $32
呢個睇到個名果陣幾得意叫嚟試下
原來保雲酥喺一種喺一種法式造法嚟
平時好似用嚟整羊架多啲
用嚟整雞翼都幾少見咁
嚟雞翼上面搽咗芥末醬、麵包糠同香草
經過烤焗之後 麵包糠脆脆地
雞翼嘅肉汁鎖緊咗喺皮下
皮果部份香料味濃 而肉亦夠味
冇試過保雲酥呢個整法可以一試~
芥末醬真係冇得輸🤣
蘋果味相對唔重 薄荷味比較出
整體唔算濃 但都叫夠味
幾欣賞佢飲落喺唔太甜呢一點🤣
—————————————————————
MOO MOO (觀塘)

💸:人均~$120(Dinner)

📍:觀塘巧明街94-96號鴻圖中心地下1A號舖

🔗其他分店:
✔️MOO MOO Plus
銅鑼灣百德新街59-65號海濱大廈地下C&D號舖

🔆免加一🔆
$120 (Dinner)
熱帶之堡
保雲酥雞翼
咁岩附近做野就順便發掘下觀塘美食黎慰籍下心靈🍽見好多人都推薦Moo Moo就抱住期待嘅心情入去試🍔當試左第一啖就知自己冇揀錯餐廳❤️🍔經典之堡 $60🍟肉汁芝士薯條配汽水+$29🍔包係揸左牛油再拎去烘 所以外脆內軟 咬落去好有層次感 而且仲有淡淡嘅牛油香味係口中散發出黎🐮牛肉唔係全熟所以好軟腍唔會韌😋配埋芝士+酸酸地嘅醬汁好搭配😍食到一半仲見到少少炒熟左嘅洋蔥😆熟洋蔥嘅香甜味令到漢堡包更惹味🥬底層有新鮮生菜同蕃茄~所以食完都唔覺膩🤭食食下咬到牛肉有筋…不過都係一兩粒…應該係我咁岩唔好彩🍟老實講一開始見到個賣相就心諗中伏了🐥但食落先知原來個肉汁同薯條係好夾! 肉汁好香加埋調味粉食到停唔到口😝因為有肉汁嘅關係😲啲薯條好淋唔脆~所以食開脆薯條嘅朋友可能都係叫返普通薯條會好啲~店鋪室外有幾張枱櫈~但天氣太熱太焗了🌞都係留返冬天先坐室外☃️ 好味指數👅: 8.5/10 推薦指數👍🏻: 8/10

🍔經典之堡 $60
🍟肉汁芝士薯條配汽水+$29

🥬底層有新鮮生菜同蕃茄~所以食完都唔覺膩

🤭食食下咬到牛肉有筋…不過都係一兩粒…應該係我咁岩唔好彩
肉汁芝士薯條配汽水

好味指數👅: 8.5/10
推薦指數👍🏻: 8/10
2022-07-22
$89 (Lunch)
肉汁芝士薯條配汽水
  • 肉汁芝士薯條