2023-12-09
/<MORE YOGURT>聽講人氣超高,令人期待已久既more yogurt 已經登陸左香港喇!!!!等我率先帶大家去體驗一下🤩🤩首次選址好方便,旺角同尖沙咀都有,今次我就黎左旺角首店,地鐵站E2出口,沿住彌敦道信和方向行,見到豉油街就轉左,再行2分鐘就見到架喇!MORE YOGURT挑選內蒙古草原牧場乳酪,堅持還原食材自然既味道。佢地原創既牛油果乳酪奶昔系列,年售杯量超21,000,000!!牛油果奶昔既天花板!絕對係乳酪介既hermes!!!!當日我就揀左主打牛油果乳酪奶昔同埋人氣都好熱滿既芒果乳酪奶昔!<牛油果乳酪奶昔>每杯精選一整個優質牛油果即切即做!!佢地既牛油果真係好靚!!因為小妹本身好鍾意食牛油果,我鍾意食creamy口感,但有d品質冇咁靚佢個口感係好水,但呢杯勁creamy!!!而且佢乳酪個基底好香好濃郁!!入口綿密絲滑,真係飲完你都唔覺濟!面頭仲有牛油果,呢杯我勁推!!!!!🙌❤️<芒果乳酪奶昔>芒果好甜,好多芒果果肉,口感都好綿密幼細!飲落有d飲楊枝甘露!如果鍾意甜既你可以揀7分糖,唔想太甜既就揀5分糖,甜度有7分,5分選擇喔!🥰🙌✨️香港新店開業活動✨️指定產品8折尖
牛油果奶昔既天花板!絕對係乳酪介既hermes!!!!
<牛油果乳酪奶昔>
<芒果乳酪奶昔>
✨️香港新店開業活動✨️
指定產品8折
尖沙咀 12月8-12月15: 8款8折
旺角 12月9-12月15: 2款8折 (牛油果 & 榴槤)
活動指定產品(8款):牛乳/海紅山乳酪奶醬/黑加侖葡萄幹乳酪奶昔/芒果乳酪奶昔/ 炭燒朱古力乳酪奶醬/岩鹽椰皇牛油果乳酪奶昔/抹茶權把乳酪奶昔/真、巴馬精米D24榴蓮乳奶
✨️開業期間周邊贈禮✨️
🌸進店即送香薰片1個