2009-07-15 86 views
晚上回家途中,經過 Mrs Fields Cookies 。當時已經10點,但就仲有好多cookies未賣晒。做緊買三送三優惠,於是便隨便買了6塊。自己揀咗乜味都唔記得囉,d名難記,個個名都好似差唔多咁。只見size 有大有少、有厚有薄。有隻chocolate cookie幾好味,較薄身,很脆口,亦無其他款式咁甜。其他款式貫徹佢嘅style,全部都係偏甜。所以每次食半塊就已經甜到漏,真係不宜多食。
當時已經10點,但就仲有好多cookies未賣晒。
做緊買三送三優惠,於是便隨便買了6塊。
自己揀咗乜味都唔記得囉,d名難記,個個名都好似差唔多咁。
只見size 有大有少、有厚有薄。
其他款式貫徹佢嘅style,全部都係偏甜。
所以每次食半塊就已經甜到漏,真係不宜多食。
甜蜜蜜呀!
甜蜜蜜呀!
2009-06-23 75 views
昨天晚上同朋友去試妝,我地想買少少野食先,經過呢度見到有特價19元有六件朱古力曲奇,有三種味道的,我們就叫了每款兩件試下.有一種是腰果的,一種是果仁,一種是朱古力粒的.好味喎,好重朱古力味,我初初以為係硬的,原來係好淋身的,好香呀.平時覺得呢度d曲奇好貴.但如果不用20元有六件都幾抵食的.我等朋友時還見到個店員在招呼一個在地鐵站入面的客人,很熱切的服務呀.
2009-06-22
2009-06-02 85 views
買咗兩塊曲奇同兩個muffin,盛惠$46。兩塊cookie ge size 懸殊,一塊大一塊細,但價錢又係一樣喎!一塊係 raspberry white chocolate, 另一塊係合桃cookie。raspberry white chocolate 的較厚身。兩者味道其實分別不大,都係甜啦!又唔多覺有raspberry 味。兩個muffin: 1) 菠蘿椰子2) cranberry 味兩者個面都焗得唔夠乾唔夠脆。無cookie咁甜,好少少。內裡鬆軟,還有椰絲/ cranbery 肉。算是不錯的!
買咗兩塊曲奇同兩個muffin,盛惠$46。
兩者味道其實分別不大,都係甜啦!
又唔多覺有raspberry 味。

兩個muffin:
1) 菠蘿椰子
2) cranberry 味
兩者個面都焗得唔夠乾唔夠脆。
無cookie咁甜,好少少。
內裡鬆軟,還有椰絲/ cranbery 肉。
算是不錯的!
raspberry white chocolate
合桃cookie
cranberry muffin
$46 (Other)