2010-05-12 87 views
臨返屋企見到又到左特價時間, 今次都仲有好多款剩..keke 排隊去買先買完當然唔可以即晚食啦, 以免我既體重節節上升 所以, 就變左我同屋企人既早餐, 不過就算唔係當日食, 都唔會變硬或變乾, 抵讚~muffin-買二送二不過我最鍾意既朱古力冇哂 1) 玉桂蘋果 - 正, 好鍾意佢面頭既玉桂粉, 裡面又食到少少蘋果2) 紫草莓 - 有一粒粒既, 我唔識形容, 幾得意 3) 甘草莓 & 藍莓, 唔知點解, 呢兩個太似, 我好似有D分唔出佢地, 定係小姐拎左相同既俾我? ANYWAY, 佢好左唔係好甜, 我試哂呢四款MUFFIN, 已經飽左一半~ 好彩係早餐, 有大把時間俾我消化cookies-買三送三1) 雙重朱古力 - SO RICH 既感到, 朱古力好濃亦好甜~2) 甘草紅莓 - 神奇地, 我呢個朱古力愛好者今次覺得咁草紅莓好食過朱古力, 可能因為佢既雙重朱古力太甜, 紅莓Light d, 感覺好d~ 3) 牛油拖肥 - 聽個名已經知肥到爆, 不過相對又係好食到爆, 人就係咁矛盾不得了呀, 試哂咁多款已經覺得好飽&好heavy, 唔可以因為佢抵食成日去幫襯
買完當然唔可以即晚食啦, 以免我既體重節節上升
~
muffin-買二送二