2009-10-05 132 views
午餐又係食麵包,四點半放工要買d野食醫肚。見佢墨魚球做緊推廣,於是就要咗$10,有6粒。d墨魚球一d都唔係球狀,唔係圓,而係兩頭尖尖地。顏色都有點怪,唔係白色,而係有少少透明。食落去就知錯,因為我從未食過咁難食嘅墨丸。無墨魚粒,無墨魚味,只係好似食緊粉咁!
午餐又係食麵包,四點半放工要買d野食醫肚。
見佢墨魚球做緊推廣,於是就要咗$10,有6粒。
d墨魚球一d都唔係球狀,唔係圓,而係兩頭尖尖地。
顏色都有點怪,唔係白色,而係有少少透明。
食落去就知錯
,因為我從未食過咁難食嘅墨丸。
無墨魚粒,無墨魚味,只係好似食緊粉咁!
$10 (Tea)
2009-08-17 114 views
無花果雪梨蘋果 $18食完個炭燒雞蛋仔,個口好乾,仲刮親個喉嚨,即刻買番枝‘正正經經’嘅嘢飲睇咗一輪,就買最潤嗰種好似屋企煲嘅咁,各種味都平均分佈,唔會其中一種味道過重,唔過甜,不過冇暖嘅,只得凍飲,始終女人唔好飲凍嘢,飲得多,第時就知衰鍾意佢夠闊佬,墨魚丸同魚肉丸任意試食,味道都唔差,幾彈牙,有佢嘅肉味
無花果雪梨蘋果 $18

睇咗一輪,就買最潤嗰種
好似屋企煲嘅咁

鍾意佢夠闊佬,墨魚丸同魚肉丸任意試食,味道都唔差,幾彈牙
,有佢嘅肉味
2009-08-08
2009-03-27 144 views
原味作家比我的感覺好熟悉, 係熟悉到好似市面上已經有好近似嘅產品...不過對顧客來說是好的, 多d選擇~大少好鍾意飲湯, 尤其雞湯, 一行到埋去話可以試飲, 佢每日有特定的款式試, 今日就試左木瓜猴頭菇螺頭煲山斑魚, 一飲, 無咩味, 不太咸, ok.試雞湯, 偏淡, 原來唔係煲定好多款, 所以無得幾多試, 佢地淨係擺大路的出來賣.試左3-4杯仔, 最後要左12安士嘅鯪魚豬骨煲鱆魚蓮藕 (因為雞湯好少選擇幾乎無得揀..)一杯$28拎走, 見佢地lee款湯都差不多賣到見底lu, 有蓋好方便, 行左3分鐘見到大少比佢飲啦, 佢話幾好飲wo~ 2個人分飲完都幾full~ 大少話起碼不用自己買料煲就有湯飲ok wo~都係嘅~
大少好鍾意飲湯
2009-03-23
$28 (Other)