2023-03-07
2人套餐🍽️極品海南雞🐓👶🏻超級推介💕🤤招牌海南雞喺用上精選嘅三黃雞🐓肉質軟滑又juicy🤤超鐘意食肉嘅囡囡見到即刻雙眼發光🤩最後囡囡自己一個食晒d雞胸肉🫣話唔要食飯喎🤣如果大人食記得要試埋佢哋攞獎嘅黑鼓油啊🫶🏻🍽️皇牌無味精靚湯🥣👶🏻超足料🫶🏻呢碗湯喺用咗紅蘿蔔、南瓜、豬骨、粟米等材料去煲🫶🏻超級足料又好飲😋而且完全唔咸👍🏻囡囡👶🏻都飲左好多仲食晒啲紅蘿蔔🥕🍽️香煎手剁魚香肉餅🐟🐷必試啊👍🏻呢款肉餅好特別😍惹味又香口,送飯一流🫶🏻佢哋每日用新鮮豬肉再加上蝦米🦐、瑤柱等食材手剁製作㗎💕鐘意食肉餅嘅朋友仔必試啊😍🍽️麻辣豬耳仔🐷好正啊🤩豬耳仔好爽口而且辣度適中👍🏻👍🏻好鐘意食辣嘅爸爸不停話豬耳仔好好食🤤😂呢個2人套餐超級抵食又大份🫶🏻仲有一碟健康翠綠時菜🥬、2碗雞油香飯/絲苗白飯 🍚、2杯飲品🥤同埋2粒迷你雪米糍🍨我哋最後食到好飽好滿足💕下次要再試埋其他先得❣️
🍽️極品海南雞🐓👶🏻超級推介💕🤤
最後囡囡自己一個食晒d雞胸肉🫣話唔要食飯喎🤣
如果大人食記得要試埋佢哋攞獎嘅黑鼓油啊🫶🏻
🍽️皇牌無味精靚湯🥣👶🏻超足料🫶🏻
🍽️香煎手剁魚香肉餅🐟🐷必試啊👍🏻
呢款肉餅好特別😍惹味又香口,送飯一流🫶🏻
🍽️麻辣豬耳仔🐷好正啊🤩
呢個2人套餐超級抵食又大份🫶🏻