(Non-member)
2007-09-11 16 views
我成日睇依度嘅 comment , 覺得D 資料好有用.所以覺得有責任報告下, 唔好等大家洗咗錢, 要食咁難食嘅嘢.星期日晚上, 去度見到新開張, 又咁多人幫襯, 咪試下1) 清炖雲吞雞湯($28) - 超多油, 得一粒雞骨, 一隻雞翼尖, 兩粒叫雲吞嘅物體2) 紅油抄手($19) - 個汁不知所謂, 雲吞仲硬, 未煮熟3) 鐵皮生煎包($16) - 超多油~~ 以上三款嘅肉(雲吞& 包裡面嘅肉)都係D似午餐肉物質, 但又一pat 唔知咩味, 莫非咁都叫雲吞?? ~~4) 蜜汁豬扒紅米菜飯($25) - 豬扒勁多油, 飯好硬, D 紅米都唔知有無浸過先煮!! 仲有陣唔知咩味!!!** 新開張, 好明顯唔夠人用, 所以服務都....唉....不知所謂**總括之言, 難食, 請我都唔會再去!!!
我成日睇依度嘅 comment , 覺得D 資料好有用.

星期日晚上, 去度見到新開張, 又咁多人幫襯, 咪試下

3) 鐵皮生煎包($16) - 超多油

總括之言, 難食, 請我都唔會再去!!!

2007-09-10 17 views
醉雞(HKD38.00) –沒有酒味的醉雞, 只有一些酒浸著雞, 酒香; 相信只是浸得不夠時間。南京牛肉湯拉麵(HKD20.00) –牛肉略咸且很大塊, 一碗只有一大件及一小件, 拉麵好像很粗的油麵不過沒有梘水味, 味道不錯。紅油抄手(HKD19.00) –不夠辣, 但雲吞皮薄餡多, 有八隻算抵食。鍋貼(HKD16.00) –肥嘟嘟的鍋貼, 餡料很足又好味。白灼菜心(HKD15.00) –等太久後取消了食物的份量不大, 而價格亦合理, HKD20.00有一碗拉麵, 一些細食的女仕多了些選擇…而食物質數算不錯, 唯獨漏單情況嚴重, 可能是新開的關係, 可是待應質數參差, 不會安撫客人, 當你在追單時, 有些待應只是說幫你跟跟, 但跟得無影無踪…等一個紅油抄手及白灼菜心等了超過三十分鐘, 要求取消, 待應說菜正在煮…等了四十五分鐘, 待應才說沒有菜心, 可否改生菜, 我們堅持取消單, 因為不想再等而且覺得他們的服務真的太差。
白灼菜心(HKD15.00) –等太久後取消了