4 day(s) ago
荔枝角地膽推介📍帶你到工廈🏙️ 尋找隱世正宗🇲🇽墨西哥菜荔枝角打工仔💼帶大家品嚐正宗墨西哥菜🇲🇽餐廳位於荔枝角區工廈內🏙️而且我食墨西哥菜嘅次數5隻手指都數得晒🖐🏻有種新鮮又神秘嘅感覺🤣今次約同事一齊去試,以下分享我哋order嘅菜式:🇲🇽 墨西哥芝士之戀雞卷份量好大❗️一個女仔都未必食得晒❗️好喜歡雞卷入面充滿雞肉及芝士🧀如果配上店主準備的墨西哥醬汁更加滋味,每碟還會奉上薯角及沙律🥗🇲🇽五味繽紛墨西哥拼盤Party Platter超大份❗️超大份❗️超大份❗️重要的事情要說三次📣呢個小食拼盤好豐富🤩裏面包含🔸墨西哥薄餅🔸墨西哥薄脆🔸黃金香脆蟹肉餅🔸墨西哥芝士甜椒船🔸火辣墨香雞翼十分推介黃金香脆蟹肉餅🦀自家手工製造❗️咬開真係見到裏面佈滿一絲絲的蟹肉🦀完全無好厚粉嘅感覺❗️好足料😋甜椒船雖然都好滋味🫑但對於平日只能吃小辣的我來講有少少辣🌶️另外雞翼及薄餅則是正常發揮❗️墨西哥薄脆最特別係醬汁🤩私心推介牛油果蓉🥑每啖香脆得來又有牛油果清新的感覺❤️好夾❗️🇲🇽 牛油果風暴推介🥑我同事order的飲品,她超級讚賞❗️入口感覺好濃郁,特飲是以原隻牛油果製作成奶昔,味道及口感都好出色!🇲🇽迷迭香柚子蘇打這杯是我的飲品❗️正
荔枝角地膽推介📍帶你到工廈🏙️ 尋找隱世正宗🇲🇽墨西哥菜
🇲🇽 墨西哥芝士之戀雞卷
🇲🇽五味繽紛墨西哥拼盤Party Platter
超大份❗️超大份❗️超大份❗️
重要的事情要說三次📣呢個小食拼盤好豐富🤩
🇲🇽 牛油果風暴
🇲🇽迷迭香柚子蘇打
這杯是我的飲品❗️正常發揮,不過因為我自己私心好鍾意飲柚子蜜,所以覺得好好飲😆
總結📝我同同事都覺得呢一餐食得好滿足好豐富😋溫馨提示❤️呢度餐點每一份都好大份,本身我哋預算叫兩個小食,還擔心唔夠食,最後捧着肚腩離開😆除了美食,餐廳仲有玫塊花牆打卡位🌹大家多多支持特色小店🇲🇽
📍Picoso Mexican
荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓101室(荔枝角地鐵站A出口/D2出口🚇步行約2分鐘)