Pigsman顧名思義是一間以豬為招牌的餐廳,繼銅鑼灣店後最近再下一城於上環開設分店。上環分店相比上次到訪的銅鑼灣店明顯寬敞得多,而店內亦一如既往充滿向電影《Kingsman》致敬的擺設及裝飾。七款豬扒飯均以「特務」命名,除此之外更有豬扒漢堡、豬扒多士、豬扒沙律、手打豬肉丸等,名副其實是一間「豬」門店。最近更推出全新小食炸香菇豬肉燒賣及期間限定特務S滑蛋豬扒飯。避風塘豬扒飯 ($63)厚切豬扒肥瘦均稱並煎至金黃焦脆,肉質鮮嫩結實並非以鬆肉粉醃製而成,本身略帶淡淡香茅香氣,再加上蒜、蔥段及辣椒爆炒更加惹味。特務S滑蛋豬扒飯 ($68)炒蛋質感水潤嫩滑,豬扒與避風塘豬扒飯相比之下表面少一點焦香,但同時感覺上肉汁亦更加豐沛,配以燒烤醬味道中帶甜。卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋 ($73)飯底改以炒飯更加香口,卡邦尼醬奶香醇厚且芝士味濃,再加上溫泉蛋相輔相成令整體濕潤豐郁,與上次於銅鑼灣店所吃一樣令人食指大動。豬榴彈 ($63)漢堡麵包抹上牛油烘得有如「脆豬」般外酥內軟,兩塊豬柳選用新鮮本地豬肉手打而成,煎至邊位焦脆而肉質鮮嫩,肉汁豐富之餘肉味與油香俱全,與連鎖快餐店既鹹且乾的豬柳可謂天壤之別,自家製

避風塘豬扒飯 ($63)
避風塘豬扒飯

特務S滑蛋豬扒飯 ($68)
特務S滑蛋豬扒飯

卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋 ($73)
卡邦尼焗豬扒飯配溫泉蛋

豬榴彈 ($63)
豬榴彈
漢堡麵包抹上牛油烘得有如「脆豬」般外酥內軟,兩塊豬柳選用新鮮本地豬肉手打而成,煎至邊位焦脆而肉質鮮嫩,肉汁豐富之餘肉味與油香俱全,與連鎖快餐店既鹹且乾的豬柳可謂天壤之別,自家製醬料近似千島醬但帶一絲辛辣,加上番茄及牛油菜份外清爽。
2023-09-01 198 views
芝士蘋果焗豬扒飯配薯條 $103同平時嘅焗豬扒飯唔同😆呢一款加咗蘋果,所以冇咗好多種肥膩嘅感覺~而且味道都幾夾,食落去充滿芝士同茄汁🧡雖然佢係長條型嘅 ,但其實份量都多!😆套餐仲可以揀選小食同嘢飲,有薯條薯蓉等等~手打雙層豬柳芝士漢堡配豬肉丸 $92同一般連鎖店唔一樣🤣🤣佢哋嘅漢堡包真係真材實料😛雙層豬柳啖啖肉又多汁☺️非常唔錯!店舖仲好貼心咁,將佢分開兩份方便進食💓小食就揀咗豬肉丸,大大粒又多肉汁,唔會好乾亦都唔錯~~
芝士蘋果焗豬扒飯配薯條 $103

手打雙層豬柳芝士漢堡配豬肉丸 $92
同一般連鎖店唔一樣🤣🤣佢哋嘅漢堡包真係真材實料😛
2023-08-30 1144 views
今日收工同朋友黎到上環搵野食😗 黎到呢間Pigsman 食豬食豬😋 坐低睇睇餐牌 淨係睇到啲相都覺得吸引🤩 仲有好多唔同既組合任我哋揀 好多野都想食 揀左一陣終於揀好😝 我哋揀左兩個組合同埋兩個小食 好豐富呀🤩 Mission C= 豬榴彈(手打雙層豬柳芝士漢堡)+手打豬肉丸 $92 豬榴彈 呢個真係大推 2塊大大豬柳都係超滑又入味 漢堡包烤過脆脆的 加埋菜同埋醬汁 勁好食😋 店員仲好細心幫我哋切開一半😇 手打豬肉丸表面炸得脆脆又好香 手打豬肉真係好滑 入面係岩岩好熟 完全唔會老唔會韌👍🏻 Mission B=芝士蘋果焗豬扒飯+特務濃湯 $102 芝士蘋果焗豬扒飯用左蘋果擺面好特別 平時食焗豬都會食到有啲膩既感覺 呢個加左蘋果就會清新左 飯都係有蛋既炒飯底 芝士好足仲可以拉絲😍 特務濃湯今日係南瓜湯 係超濃郁😍 係食到南瓜蓉同埋味道岩岩好👍🏻 金手指(豬扒薯條)$38即係炸豬🤣 熱辣辣炸起就上枱 炸得香脆 豬肉入味 同埋一條條咁好方便食! 自家製薯蓉配肉汁 $23呢個係老闆娘推薦架🤣 薯蓉打得綿密 最出色係個汁 真係冇推薦錯呀👍🏻 整體來講 呢間Pigsman 環境舒適 老闆娘好風

我哋揀左兩個組合同埋兩個小食 好豐富呀🤩

Mission B=芝士蘋果焗豬扒飯+特務濃湯 $102

特務濃湯
今日係南瓜湯 係超濃郁😍 係食到南瓜蓉同埋味道岩岩好👍🏻
南瓜湯

金手指(豬扒薯條)$38
金手指(豬扒薯條)

自家製薯蓉配肉汁 $23
自家製薯蓉配肉汁

整體來講 呢間Pigsman 環境舒適 老闆娘好風趣健談😆 食物質素不錯 豬肉好出色 一定會再黎食豬榴彈😋
南瓜湯
金手指(豬扒薯條)
自家製薯蓉配肉汁
2023-08-29 557 views
今日同朋友路過上環,見到呢間Pigsman 碧士文裝修幾特別,又有burger又有飯食,就決定入去試下,點知原來咁有驚喜,完全係世一食豬嘅地方,性價比好高,服務態度又超好!以下係menu:Menu簡單易明,好多食物都好吸引,仲有多款小食揀!裝修好特別,隻色調我幾鍾意,仲有3隻金豬,好得意!以下係ordered food:南瓜湯 $28超級濃郁,超級甜嘅南瓜湯,食過返尋味,仲要大大碗,超級滿足!手打豬肉丸 (跟餐) 呢個豬肉丸超級有驚喜,一定要試,超級大位,點埋隔離嘅BBQ醬,真係一流!金手指 $38呢個係炸豬肉條,都幾特別,都係點BBQ醬,酸酸甜甜好好味,份量都好多。任務C 豬榴彈 $92呢個漢堡推薦大家一定要試,雙層豬扒,口感豐富,豬扒肉汁鮮甜,真係好好味!任務B 芝士蘋果焗豬扒飯 $102 呢個豬扒飯都幾好食,上面嘅蘋果酸酸甜甜,加上芝士好好食,個飯底係炒飯,好香。豬扒都一樣好多汁,好食!自家製薯蓉配肉汁 (跟餐) 個肉汁幾鮮甜,加上薯蓉幾好味!2支水 (跟餐)大合照!呢間回頭率勁高,我一定會再返嚟食,服務態度好好,店員見到我搵紙巾抹手,佢即刻比盒紙巾我用,而且講野風趣幽默

以下係menu:

Menu簡單易明,好多食物都好吸引,仲有多款小食揀!

裝修好特別,隻色調我幾鍾意,仲有3隻金豬,好得意!

以下係ordered food:

南瓜湯 $28

手打豬肉丸 (跟餐)

金手指 $38

任務C 豬榴彈 $92

任務B 芝士蘋果焗豬扒飯 $102

自家製薯蓉配肉汁 (跟餐)
個肉汁幾鮮甜,加上薯蓉幾好味!

2支水 (跟餐)

大合照!
  • 手打豬肉丸
  • 南瓜湯
2023-08-27 121 views
上環呢間餐廳都幾特別,以特務為主題,將特務用嘅工具掛係牆做擺設,仲有三隻金豬係到,玩味十足!Mission B $102套餐可選一款主食、小食和飲品芝士蘋果焗豬扒飯豬扒超級軟腍,仲要無骨,用香茅醃過,加上蕃茄蓉、芝士同蘋果一齊焗,芝士嘅濃味、蘋果嘅甜味加埋蕃茄嘅酸味,出奇地好食😋😋😋😋小食係手打豬肉丸,大大粒嘅豬肉丸多汁彈牙,味道不錯!Mission C $92豬榴蛋即係手打兩層豬柳芝士漢堡,豬柳係用免治豬肉手打成嘅漢堡,仲加入左香草,仲有芝士、蕃茄、生菜、千島醬,味道非常豐富,仲帶點微辣,個人覺得呢個必試!👍🏻👍🏻小食選左薯條,份量都幾多,即炸脆卜卜!招牌威士忌BBQ豬扒飯 $63除了套餐也可以單點豬扒飯,豬扒一樣用香茅醃過,口感軟腍,醬汁就用左威士忌汁,仲加入左蕃茄汁,令醬汁層次更豐富,呢個汁配豬扒又幾惹味🤪

Mission B $102
套餐可選一款主食、小食和飲品
芝士蘋果焗豬扒飯

小食係手打豬肉丸,大大粒嘅豬肉丸多汁彈牙,味道不錯!

Mission C $92

小食選左薯條,份量都幾多,即炸脆卜卜!

招牌威士忌BBQ豬扒飯 $63
TakeAway
  • 豬榴彈
Pigsman,一間以英國特務電影作為裝修佈置定位,以豬為出品主題的食店。之前去過主打外賣的銅鑼灣店,正!一食回味!😋 而今次就來到座位較多的上環店,店姐姐情感極豐富令人有種莫名澎湃感覺。 今次同樣地咁欣賞 Pigsman 出品的招牌漢堡、多士及飯類,惹味又好食。 而手打豬肉丸,味道和口感亦是較坊間普遍的豬肉丸好。總結,欣賞上環店所出品的食物,同銅鑼灣店一樣出色,好食呀。📜 Combo Mission 📜Mission B $102(Main) 任務B 有3款飯類:卡邦尼焗豬扒飯配温泉蛋 / 芝士蘋果焗豬扒飯 / 芝士焗越式水咖喱豬扒飯 我選了芝士焗越式水咖喱豬扒飯 + 手打豬肉丸 (+$0) + 汽水 (+$0) Mission C $92(Main) 任務C 有3款包類:豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) / 豬扒漢堡 / 豬扒多士我選了豬扒多士 + 特務濃湯 (+$0) + 汽水 (+$0) 📜 Main Mission 📜豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) $63_______________碧士文 (東利商業大廈) (上環)上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖________
總結,欣賞上環店所出品的食物,同銅鑼灣店一樣出色,好食呀。

📜 Combo Mission 📜

Mission B $102
(Main) 任務B 有3款飯類:

Mission C $92
(Main) 任務C 有3款包類:

📜 Main Mission 📜

豬榴彈 (手打雙層豬柳芝士漢堡) $63

_______________

碧士文 (東利商業大廈) (上環)
上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖

_______________
經過上環估唔到呢間豬扒專門店有幾有特色🎨裝修以英式特務為主題🇬🇧真係好似Kingsman電影既感覺🎬 食物風味菜式有創意而且豬扒質素高🥩 堂食同外賣都係唔錯嘅選擇⭐️ 芝士蘋果焗豬扒飯 🧀比一般嘅港式焗豬扒飯多咗份新鮮感❤️芝士味濃郁得來豬扒啖啖肉唔會乾🥓 蘋果增添了一點甜味整體唔會太膩🍎⭐️ 避風塘豬扒飯 🌶️香蒜同埋辣椒嘅調味好濃郁好惹味🧄 整體同豬扒好夾🐷岩曬鍾意濃味既朋友⭐️ 手打豬肉丸 🧆⭐️ 特務濃湯 🎃手打豬肉丸食得出真材實料好有口感👍🏻 今日嘅南瓜湯反而好Creamy值得一讚🧡 中和食完避風塘有少少乾😅⭐️ 伯爵港式奶茶 ☕️⭐️ 啤酒 🍻港式奶茶嘅幼滑上面多咗一種伯爵茶嘅香🧋而我特別推薦呢款啤酒配比較濃嘅食物🤎入口清爽又唔會太過澀

⭐️ 芝士蘋果焗豬扒飯 🧀

⭐️ 避風塘豬扒飯 🌶️

⭐️ 手打豬肉丸 🧆
⭐️ 特務濃湯 🎃
伯爵港式奶茶

⭐️ 伯爵港式奶茶 ☕️
⭐️ 啤酒 🍻
伯爵港式奶茶
碧士文 以特務🧳為裝修主題餐廳⚔️🛡️店內裝修型格💣坐位闊落更以豬🐖作為食材🐽連店名都叫Pigsman 今次叫左Mission C $92🐖豬榴彈~其實係雙層手打豬柳芝士漢堡我仲加左多塊芝士🧀️* $12 😋生菜、蕃茄夾上熱溶左芝士❗️同佢地自家手打製成😎豬柳漢堡口感層次豐富~豬柳夠哂Juicy 套餐~Combo Mission 簡小食 手打豬肉丸🤤超大粒~入口好彈牙飲品叫左佢地自家製伯爵奶茶🫖茶味夠香~入口幼滑~認真唔錯一共有兩間分店🩷大家來開港島可以一試📍上環蘇杭街93號東利商業大廈地下2號舖📍銅鑼灣糖街31號Sugar +地下2號舖#pigmanhk
碧士文

以特務🧳為裝修主題餐廳⚔️

🛡️店內裝修型格💣坐位闊落

更以豬🐖作為食材🐽連店名都叫Pigsman

今次叫左Mission C $92
🐖豬榴彈~
其實係雙層手打豬柳芝士漢堡

我仲加左多塊芝士🧀️* $12 😋
生菜、蕃茄夾上熱溶左芝士❗️
同佢地自家手打製成😎豬柳漢堡

📍銅鑼灣糖街31號Sugar +地下2號舖

#pigmanhk
TakeAway
2023-07-30 77 views
知道係上環有間以特工為主題的餐廳,即刻帶埋朋友黎朝聖。店內裝潢參照電影「皇家特工」的西裝店,擺放很多特工的工具、鞋和衣服,還有金色豬做招牌,玩味十足。Combo Mission B 芝士蘋果焗豬扒飯有驚喜👍🏻蘋果口感清爽,豬扒厚實但不會好韌,番茄汁亦不會太酸,剛剛好😋特務C 越式水咖喱豬扒飯咖喱味濃,但又不會辣😋豬扒勁淋又入味。配有數舊薯仔、豆和紅蘿蔔。手打豬肉丸大大粒😋咬落去啖啖肉,非常有咬口。即使不沾醬汁一起吃,豬肉丸也很夠味。豬榴彈(手打雙層豬柳芝士漢堡)豬柳的口感偏向淋,重要雙層豬柳確實邪惡,芝士味濃。配上番茄和菜一起吃,中和了豬柳的油膩,層次十分豐富👍🏻薯條係粗薯條,脆卜卜。餐牌如下。

Combo Mission B 芝士蘋果焗豬扒飯

特務C 越式水咖喱豬扒飯

薯條
係粗薯條,脆卜卜。

餐牌如下。
2023-07-30 95 views
行經上環被一間型格十足嘅餐廳吸引入去入到去發覺係一間以特務豬做主題嘅餐廳,啲擺設好型又整齊既然係豬先生,嘢食當然係豬肉做主打睇完餐牌,決定接「C任務」嚟做,又叫做「豬榴彈」豬榴彈係double豬肉漢堡,加新鮮番茄同生菜,餡料夠哂豐富;而包身屬於香脆硬身嘅一種C任務仲有得配小食,於是揀咗馳名嘅手打豬肉丸,豬肉丸加咗胡椒刺激味蕾,蘸埋酸酸甜甜嘅番茄醬汁,非常惹味推薦必試呢款小食!另外,嗌多咗個薯蓉,一盒2個都係廿令蚊,好抵!薯蓉好creamy順滑,加咗啲菇做伴料,一啲都唔馬虎!嘢飲揀咗椰子水,本身想嗌伯爵奶茶,但已經賣哂,好可惜!
行經上環被一間型格十足嘅餐廳吸引入去

入到去發覺係一間以特務豬做主題嘅餐廳,啲擺設好型又整齊

既然係豬先生,嘢食當然係豬肉做主打

睇完餐牌,決定接「C任務」嚟做,又叫做「豬
榴彈」

推薦必試呢款小食!

嘢飲揀咗椰子水,本身想嗌伯爵奶茶,但已經賣哂,好可惜!
2023-07-20
$126 (Dinner)
呢間以特工做主題嘅餐廳係上環同銅鑼灣都有分店,餐廳佈置受到荷里活電影Kingsman嘅影響,入去餐廳有行入電影嘅感覺,而餐廳主打食🐷🐷🐷🐷 芝士蘋果焗豬扒飯:好精緻嘅擺盤方法,豬扒下邊鋪咗炒底嘅飯,上面鋪咗芝士,蘋果,蕃茄醬。🍔豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)要成為特工點可以冇一個手榴彈傍身🤣呢個雙層手打豬柳芝士漢堡嘅醬汁有少少微辣,但就係咁樣先能夠突出豬柳嘅香,而且豬柳好嫩,麵包又夠香脆,如果你有食過某連鎖快餐店嘅豬柳蛋漢堡,就一定影響要試吓呢款嘅分別😍🍖 手打豬肉丸三大粒豬肉丸外脆內嫩,配埋特攻自家製嘅威士忌燒烤醬,最特別係佢嘅醬汁真係有少少酒味,真係壯完膽就可以去做特工🕵️🥗 卡邦尼芝士焗雜菜本身想嗌卡邦尼焗豬扒飯,但係又想配啲蔬菜均衡啲,就嗌咗呢個芝士卡邦尼雜菜,大大份有西蘭花又有椰菜花,下面仲配咗啲薯蓉,個卡邦尼將又可以陪豬扒飯食,一次過滿足晒所有願望🪄🧚🏻‍♀️🍟 金手指(豬扒薯條)其實將豬扒設成幼條,好似薯條咁樣,炸粉夠薄,食落去有啲似食鹽酥雞咁,醬汁都有幾款選擇,我最鍾意配埋黑松露醬一齊食😋

🍔豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)

🍖 手打豬肉丸

🥗 卡邦尼芝士焗雜菜

🍟 金手指(豬扒薯條)

• 金手指
  • 豬榴彈(雙層手打豬柳芝士漢堡)
2023-07-29 75 views
豬豬🐷,可愛的豬豬🐷,要食🐷,一定要來上環主題神秘豬特務專門店,一定驚喜萬分😍走進呢間特色🐷餐廳,呢度有超特別的佈置,就係豬豬🐷啦,三隻小豬🐷已經準備好迎接我地,真係好得意,牆上仲掛有好多特務🕵️‍♀️🕵🏻‍♂️套裝,有槍有服裝有鞋,欣賞同打卡一流。除左欣賞咁有特色的🐷餐廳,呢度既🐷套餐真係抵食又好食🤤而且名字同食物都好有特色架🕵️‍♀️🕵🏻‍♂️😋最特務當然要完成任務✅我們的任務就係食曬D豬豬🐷😂今次亦完成✅左不同任務,十分滿足啊😌1. Mission A 招牌威士忌🥃BBQ豬扒飯+ 自家製薯蓉配肉汁2. Mission C 豬🐷榴彈(雙層手打豬柳芝士🧀️漢堡🍔(梅子醬)+ 手打豬肉丸(黑松露山葵)威士忌🥃豬扒飯真係好特別,我都係第一次試呢個口味的豬扒飯,微微的酒味,不會太濃容易入口,味道不錯喔😌漢堡包🍔我就特別鍾意,呢度的漢堡也是豬為主,呢個手打豬柳漢堡🍔味道都係頂呱呱👍🏻另外飲品可以跟餐或加錢飲特色飲品,上環地區好環境,食個晚飯好味之餘才$200左右,真係好抵食,岩曬鍾意食豬肉的朋友🥰
2023-06-28
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
在這家充滿著的特務武器的英氏特工餐廳內,販售著相當受歡迎的豬扒飯有任務A B C選,分別是普通豬扒飯餐,焗豬扒飯餐,跟豬扒漢堡餐簡簡單單選了A, 點了一個招牌威士忌🥃BBQ豬扒飯$92豬扒稔軟但不肥膩,加上開胃的番茄醬,肉量充足,加上適量豆角,營養均衡!配小食 手打豬肉丸🍡三大顆豬肉丸配以蕃茄醬調味,豬肉丸內充滿洋蔥🧅,令豬肉丸層次感更豐富,飽足!飲品:熱茶一杯解膩的熱茶,配豬扒飯很不錯呢!豬扒沙律🥗$58性價比超群!口味一流,除了以斜紋切的豬排🥩外,還有沙律內暗藏不少合桃,提子🍇乾跟榛子,口味令人十分滿意

簡簡單單選了A, 點了一個
招牌威士忌🥃BBQ豬扒飯$92

配小食 手打豬肉丸🍡

飲品:熱茶一杯
解膩的熱茶,配豬扒飯很不錯呢!

豬扒沙律🥗$58

2023-07-26 72 views
同個friend 行經上環,為食嘅我緊係四圍睇下有咩食,行行下見到一間裝修得非常形格,又玩味十足的餐廳。上次响銅鑼灣見到呢間店裝修得好靚,已經想去試下,可惜時間關係最後無食過,今次點都要試下。店舖裝修以電影皇家特工為藍本,裝飾配有手槍、手榴彈、傘及鐵鉤等等,配上棕色牆身,更有電影feel。朋友大食,見人哋個盒飯好似好細,於是叫咗3個飯😅。Combo Mission A (x2) $92.-/ mission主食+小食+飲品蔥油豬扒飯配煎蛋厚切豬扒炸過後,肉質依然軟腍肉味香,配上蔥油及煎蛋(蛋黃係流心),已經係一個無敵嘅組合,每一啖飯都充滿蔥及蛋香味,正。避風塘豬扒飯厚切豬扒同樣炸過後,再加入勁多炸蒜、辣椒及蔥段,味道辣辣地,非常香口惹味😍。手打豬肉丸 (x2 盒)一盒有3大粒,肉丸餡料有洋蔥及芫茜,味道豐富。表面炸到脆脆地,口感彈牙又juicy👍。芝士蘋果焗豬扒飯 $73.-估唔到芝士同蘋果一齊焗味道都好夾,醬汁甜甜哋又帶芝士香味,清新又醒胃。汽水 (跟餐免費)注意,比個好靚嘅長條形黑色飯盒呃咗🤔,其實分量一啲都唔少,因為好食我哋全部食曬,但真係好飽😅。
同個friend 行經上環,為食嘅我緊係四圍睇下有咩食,行行下見到一間裝修得非常形格,又玩味十足的餐廳[Pigsman]。上次响銅鑼灣見到呢間店裝修得好靚,已經想去試下,可惜時間關係最後無食過,今次點都要試下。

朋友大食,見人哋個盒飯好似好細,於是叫咗3個飯😅。
主食+小食+飲品
蔥油豬扒飯配煎蛋

避風塘豬扒飯

手打豬肉丸 (x2 盒)

芝士蘋果焗豬扒飯 $73.-

汽水 (跟餐免費)

2023-07-23
今日化身Agent 黎食豬扒大餐,分別有蘋果焗豬扒飯、蔥油豬扒飯伴煎蛋 同豬榴彈。呢度啲食物唔單止個名得意,叫做Mission ABCD,食物都好好食!💓豬榴彈尤其豬柳蛋漢堡的雙層豬柳juicy無筋,淡淡肉,黑椒味重,配合生菜番茄,勁滿足!(必吃!)💓蘋果焗豬扒飯+蔥油豬扒飯另外嘅焗豬扒飯主要都係番茄味,上邊有幾片爽脆嘅蘋果。蔥油豬扒飯就主打港式風味,兩個飯嘅豬扒都軟熟無騷味,多汁得來又唔會太肥,果然係豬扒專門店。上邊嘅食物全部都可以叫套餐,套餐嘅話會包小食同埋飲品:💓豬肉丸推介大家食豬肉丸,大大粒彈牙豬肉丸,搭配佢自家製嘅Whisky BBQ醬,一流嘅享受(必吃!)💓南瓜湯另一個餐就揀咗要南瓜湯,口感Creamy,又有南瓜嘅甜味👍

💓豬榴彈

💓蘋果焗豬扒飯+蔥油豬扒飯

上邊嘅食物全部都可以叫套餐,套餐嘅話會包小食同埋飲品:

💓豬肉丸

💓南瓜湯
另一個餐就揀咗要南瓜湯,口感Creamy,又有南瓜嘅甜味👍
$100 (Dinner)